2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
[QUOTE= 68589352 ]بانو جان من پیام ها رو به ترتیب میخونم عزیز، زمانی هم که خوندم هنوز به پیام های بع ...

نه عزیزم تنها پیامم در مورد این موضوع نبود
قبلش یه پیام دیگه هم داشتم شایدم دو تا

حالا مهم هم نیست
چون فکر نکنم کسی بر اساس پیام کسی دیگه در مورد دیگری قضاوت کنه

منم هدفم این بود که دوستمون بیان و بگن که روال کار اونجا دقیقا به همین صورته که ایشون هم اومدن و گفتن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه عزیزم چه اشکالی، نه همسرم مشکلی نداره من لوله هام بسته است که ناچارم میکرو کنم

خب خداروشکر مشکلتون قابل حله انشالله این بار دیگه حتما نتیجه میگیرین

😍😍خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم خوبي گلي  امروزرفتم جوابم گرفتم  گفتش همچي نرمال وعاليه مشكلي نيست علت درد ه ...

خب پس میتونم بگم نظر دکتر شما و کسانی که شما رو راهنمایی کردن با نظر دکترایی که من نظرشون رو شنیدم فرق داره
حالا اصلا هم هم نیست علت درد چیه چون الان در حال حاضر عکس شما توش لوله ها باز هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نميدونم والا جيگر به شوهرم كه گفتن اين بدبخت نبايد مياوردي براي عكس اصلا مشكلي نداره فك نميكنم ازچ ...

خب اونا لوله هاشون کاملا بسته بوده دیگه
باز نشده که بخواد دردی داشته باشه

ولی عکس گرفتن اصلا ایرادی نداره
چرا گفتن نباید میاوردینش؟
چون عکس علاوه بر اینکگه چک میکنه رحم و لوله ها رو در کنارش یه عمل کمکی هم محسوب میشه و باعث کارایی بهتر لوله ها میشه

لاله جون من اشتباه کردم به جای یه دونه از استرادیولم استرومارین خوردم مشکلی نیست    &nbs ...

یه بار مشکلی نداره اما من بعد دقت کن خوشکل

خب خداروشکر مشکلتون قابل حله انشالله این بار دیگه حتما نتیجه میگیرین

فداااااااات مومو جان. امیدوارم شمام با یه بتای تپل بیای همین روزا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مریم جون و momعزیز و دوستای که ازمایششون نزدیکه...بیاید بگید ببینم چه خبر.چه علائمی دارید و بی ...

سلام عزیزم من بی بی زدم منفی بود دیگه کلا ناامید شدم فقط دردهای پریودی دارم شما بی بی نزدی؟

😍😍خدایا شکرت
آنا جون امروز 15روز از پانکچرم.میگذره،چون pcoبودم دکتر گفت تو خطر هایپرشدن.هستی ولی با دارو وامپولای ...

عزیزم فعلا نمیتونی ورزش کنی
شما هایپر شدی اما عوارضش شکر خدا دامن گیرت نشد
تا سایز تخمدانت نرمال نشده نمیتونی ورزش کنی و خم و راست بشی و فعلا هم نزدیکی نداشته باشی بهتره
بعد از دو تا پریود برو سونو ببین تخمدانت نرمال شده یا نه

فداااااااات مومو جان. امیدوارم شمام با یه بتای تپل بیای همین روزا

قربونت عزیزم من بی بی زدم منفی بود اصلا ناامید شدم دیگه واقعا راه سختی پیش رو داریم از یه طرف ناراحتی پدرومادرم داره داغون م میکنه از یه طرف ناراحتی همسرم واقعا نمیدونم چکارکنم

😍😍خدایا شکرت
سلام انا جون خوبید خوشحالم میببنم یه پسر گل خدا بهتون داده باز ivf کردید؟ 

سلام عزیزم.....

نه عزیزم به لطف دعاهای شما دوستان خدا معجزه شو شامل حالم کرده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه پنج روز پيش هم يك ميليون دادم واسه دو قلم آمپول  بهم نگفتن تائيديه بيار،امروز واسه نسخه قب ...

حتاما این کارو بکن
داروخونه ای که ما دارو میگرفتیم هم اگه دارویی رو دکتر مینوشت بالا تر از تعداد مجاز ، دکتر داروخونه میگفت به دکتر بگو دوباره برات بنویسه تو یه برگه دفعه بعد اومدی مابه تفاوتش رو بهتون پس میدم

این داروخونه خیلی بی انصاف بوده
اگه قبول نکرد حتما تهدید کن ازشون شکایت میکنی

چجوری متوجه میشین سکسکه میکنه    

عزیزم ایشالله تجربش میکنی ضرباتش منظمه و میفهمی سکسکه هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي ناراحت شدم ان شاءالله اينبار آخرين انتقالت باشه و مادر بشي  ممنونم از دلداري ك بهم دادي&n ...

انشالله چیزی نیست عزیزم من همسرم اولین بار که عمل کرد عملش تسه بود و یه ربع بیشتر هم نکشید و دکتر و همه خوشحال بودند حتی تا اینجا که دکتر گف تواین همه اسپرم داری و دوتالوله فریز کردند 

سری دوم که هم زمان با من عمل شد با تسه اسپرم پیدا نشد و مجبور شدند میکروتسه کنند که اسپرم پیدا شد ولی تعدادش کم بود 

من و همسرم هر روز خودمون با بتادین محل عمل رو تمیز میکردیم سری اول یه کوچولو درد داشت و راحت اومدیم خونه ولی سری دوم دردش زیاد بود 

ولی تا اونجایی که یادمه کبودی و لخته خون نداشت ولی بهتره که به دکترش خبر بدید عزیزم

خداجونم شکرت