2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
علائمش درد پریه که با مسکن خوب نشه ، خون ریزیه طولانی و لخته اس؟

والا خونریزی من با لخته بود اما زیاد نبود.....

شاید مشکل انعقادیم بی تاثیر نبوده.....

درد حین نزد یکی هم هست.....

البته از دوستان از نوع بدون علامتشم بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خونریزی من با لخته بود اما زیاد نبود..... شاید مشکل انعقادیم بی تاثیر نبوده..... درد حین نزد ...

سلام انا جون خوبید خوشحالم میببنم یه پسر گل خدا بهتون داده باز ivf کردید؟ 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
سلام مریم جون و momعزیز و دوستای که ازمایششون نزدیکه...بیاید بگید ببینم چه خبر.چه علائمی دارید و بی ...

سلام عزیزم من چهارشنبه آزمایشمه.بی بی استفاده نکردم

گلم من بجز دردای ناگهانی زیر دلم هیچ علایمی ندارم

شما کی آزمایش میدید؟

علایمی دارید؟؟

عزیزم بعدا اینکه ازمایشتون مثبت شد دیگه جاروبرقی میکشیدی؟موردی نداره دیگه جاروکشیدنه

اره عزیزم تا وقتی انقباض نداشتم یعنی تا وسط ماه ششم خودم همه کار میکردم
بعد از انقباض هام اما دیگه کار سنگین نکردم
تا همین چند روز قبل که یواشکی بدون اینکه کسی بفهمه یه دور خونه رو اب و جارو کردم !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درسته متوجه شدم اين دو روزه اشتهامو از دست دادم ، تكوناي بچه رو خيلي پايين حس ميكنم چرا يهو انقد رف ...

پایین شکم یعنی؟
مال منم همین حوریه
یه وقتایی اون قدر بالاست که لگد هاش رو به معده و روده ام و کبدم حس میکنم قشنگ
یعنی یه روز صبح از ساعت 6 تا 8 فقط راه رفتم و گریه کردم اون قدر فشار میداد و لگد میزد به معده ام :((

گاهی هم اون قدر پایینه که ادم حس میکنه داره میوفته بیرون
یه بار تو پهلوهامه

دیگه تا اخر ماه 8 باید تحمل کرد تو ماه نه کمتر میشه تکوناشون چون بزرگ تر میشن جاشون تنگ میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون لاله جون جواب دادید تو برگه آزمایشم نوشته بین 4 -10 نرمال هست ولی برای من 29.57 هست 

گلبول سفید رو میگین دیگه؟
خب مال شما از 16 هزار خیلی بالا تره تقر یبا دو برابرش هست
دکترم من گفت بالای 16000 نیاز به بررسی داره
به نظرم با دکترتون تماس بگیرین

عزیزم اگه اشکال نداره میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟همسرتون هم مشکل دارن؟

نه عزیزم چه اشکالی، نه همسرم مشکلی نداره من لوله هام بسته است که ناچارم میکرو کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم