2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
نه ..تا زمانی که مسکن میخورم درد ندارم....بعد از اینکه مسکن تاثیرش تموم شد اگه سردی خورده باشم تو هم ...

یه مدت سردی نخور
از یه هفته قبل از شروع پریود
تو پریود هم همین طور
لبنیات هم همین طور
کلا سردی و ترشی درد رو زیاد میکنه
شکمت رو گرم نگه دار تو پریود

ببین چطور میشه پریودات
در ضمن کسی که اندومتریوز داره اصولا خونریزی طولانی و لخته داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه لاله جون سه تا جنین شد، یکیش بلاست شد اون دوتا رو گفتن رشدشون خوب نیست، گفتم انتقال بدین گفتن نه ...

یعنی تا روز 5 موند و رشدش خوب نبود؟
خب تعداد 3 تا خوبه
50 درصد تخمک ها رشد کردن و جنین شدن
مشکل از تخمک نمیتونه باشه

کلا هر بار انتقال فقط 30 درصد شانس داره تو سن ماها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم مطب طرازی برام امپول فیلگراستیم  داخل رحم تزریق کرد بعد اون زیر دلم د ...

عزیزم شما کی انتقالتون انجام میشه؟آخه چرا این پزشکا یه ذره دقت نمیکنن چرااین امپولا براهمه تزریق نمیکنن واقعا این همه رفت وامدازشهرستان به تهران و این همه هزینه سرسام آور دیگه داریم ازپادرمیاییم اگه این امپول حتی یک درصد کمکم میکنه به مثبت شدن پس چرابراهمه انجام نمیدن چرااینقدربی انصافن،به خداخواهرمن تاحالا 4بارانتقال داده تا حالا30میلیون هزینه کرده ولی تاحالا اسم این امپولا نشنیده بود ازبس پزشکا بی انصافن حتی یک باراین امپولا براش تزریق نکردن به خدا اینقدرحالم بده که دلم میخواد ساعت ها یه گوشه بشینم گریه کنم خداازپزشکایی که دقت نمیکنن روکار بیماراشون نگذر ه

😍😍خدایا شکرت
زنگ زدم گفتم حتما با دكتر ظهيرى مى خوام ويزيت شم و بهموقت دادن مرسى ازت عزيزم😘🌸

هانا جان میشه بهم پیام دوستی بدین
من نمیدونم از کجا میشه داد

فدااااات شم دوست عزیزم، همسرم جلوی خواهرام همینجوری اشکش میومد با اینکه کلا آدم درون گرایی هست و هیچ ...

الهي بگردم... خدا خودش رحمش بگيره به حال همه ... روزاي سختيه نفس گير و تلخه ولي ميگذره... توي دوران انتظار انگار ته يه چاهي كه نميدوني ازش بيرون مياي يا نه و يه وقتايي ميگي هرگز بيرون نميام امااااا دوستم اينجوري نميمونه و يهو همه چي عوض ميشه مطمئن باش، ان شاءالله جوووري واستون تلافي بشه و شاد بشين كه اشكاتون همه از سر شادي و خوشحالي باشه 

یعنی تا روز 5 موند و رشدش خوب نبود؟ خب تعداد 3 تا خوبه 50 درصد تخمک ها رشد کردن و جنین شدن مشکل از ...

آره فقط کیفیت یکیشون جوری بود که گفتن ما ندرتا همچین بلاستی با این کیفیت میبینیم. حتی حاضر نشدن اون دوتایی که گفتن رشدشون خوب نیست رو انتقال بدن. فقط ایکاش هچ کرده بودن شاید الان کمتر دلم میسوخت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم از دلداریت، راستش من از رحمت خدا سالهاست ناامیدم بنا به هزاران دلیل. اما چاره ای هم ندا ...

لی لا جان حالا که در نهایت پناه میبری به خودش بهتر نیست با امید بری ؟
شرمنده خواهر خوبم نمیخوام خدای نکرده حرفم لحن نصیحت داشته باشه
با امید که بری خداوند نمیذاره امیدت نا امید بشه

اره درستش اینه که تو هر بارداری یه جنین لانه گزینی کنه
اما اینکه بذارن همه حنین ها بلاست بشه هم ریسکه
طبق همون منابع علمی
مثلا دکتر من نصفش رو میذاره بلاست بشه نصفش هم سه روزه یا دو روزه فریز میکنه
و تو هر انتقال فقط یه دونه بلاست با دو تا جنین دیگه انتقال میده بلاست ها رو هم حتما هچ میکنه

الهي بگردم... خدا خودش رحمش بگيره به حال همه ... روزاي سختيه نفس گير و تلخه ولي ميگذره... توي د ...

فدااات شم نازنینم که چقدر قشنگ توصیف کردی حالمو. ممنون بابت دعای قشنگ و از ته دلت که خیلی بهم چسبید. امیدوارم به سلامتی زایمان کنی و به ثمر نشستن زحماتت رو جشن بگیری

لی لا جان حالا که در نهایت پناه میبری به خودش بهتر نیست با امید بری ؟ شرمنده خواهر خوبم نمیخوام خدای ...

نه عزیزم نصیحت هم کنی دلگیر نمیشم. شایدم چوب ناامیدیم رو خوردم.به نظرم کار پزشک شما منطقی تره. اینجوری حداقل امید بیشتری هست. شاید اینسری پیشنهاد بدم برا منم همین کارو بکنه.البته اگر قبول کنه.

[QUOTE= 68625997 ]بیمارستان بهمن  فدات عزیزم[/QUOTE] يكى از دوستان مى گفت بهترين بيمارستان بهم ...

راستش من نشنیده بودم شایدم همینطوره که میگی

فقط پزشک بیهوشیش خیلی بداخلاقه! من صبح پانکچر حالت تهوع شدید داشتم، به اندازه یه بند انگشت کیک خوردم که فقط حالم بهم نخوره، ساعت دو و نیم هم پانکچر باید میکردم! انقد دعوام کرد و داد وبیداد کرد که نگو، دکتر عارفی اومد رفت سریع بهش گفت این مریضت یه عالمه غذا خورده!!!!!!!، دکتر عارفی میگفت نوش جونت که خوردی، تا حالا هضم شده رفته نگران نشی. بعدم گفت کاش یه چیز خوشمزه تر از کیک خورده بودی که به این دعوا می ارزید