2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048149 بازدید | 684646 پست
سلام لاله جونم خوبی خانومی؟ انا جون افلاین هستن شما لطف میکنی جواب پیاممو بدین.یکم نگران پریود نشدم ...

عزیزم چند وقت از سیکل شما میگذره
تو سیکل میکرو بودین یا داروی تحریگ داشتین؟

اگه تو سیکل بودین باید دو ماه بگذره تا بتونین ورزش سنگین کنین

برای پریود هم لازم نیست کار خاصی کنین فعلا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون اینم جواب میدی آیا همه ی اونایی که میخوان وارد سیکل میکرو شن ..باید از نطر آندومتریوز چک ب ...

خب اگه علائمش رو دارن بله چک بشن بهتره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم بار اولم بود. هیچی هم نداشتم. نه خراش آندو، نه چسب جنین، نه هچینگ توی یه مقاله علمی خوندم ...

لی جان الان کم پیش میاد که جنین بلاست رو هچ نکنن
مطمئنی هچ نکردن؟
اگه کردن کاملا کارشون غیر اصولی بوده
چون دقیقا جنین شناس گفته بود بهم که جنین های بلاست زونای قوی و سخت دارن و لازمه حتما هچ بشن

عزیزم چند وقت از سیکل شما میگذره تو سیکل میکرو بودین یا داروی تحریگ داشتین؟ اگه تو سیکل بودین باید ...

سلام عزیزم لطف کردی جواب دادی.انا جون هم زحمت کشیدن راهنماییم کردن.

من 2شنبه اونهفته پانکچر شدم.ولی بدلیل پروژسترون بالا انتقال ندادن.

بخاطر پروژسترونم نگران نیومدن پریودمم.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
لی جان الان کم پیش میاد که جنین بلاست رو هچ نکنن مطمئنی هچ نکردن؟ اگه کردن کاملا کارشون غیر اصولی ب ...

آره آخه بعد انتقال از جنین شناس پرسیدم گفت نه هچ نکردیم، ترجیح میدیم جنین فرش رو خیلی دستکاری نکنیم، حتی توضیح داد که فریز چون پوسته اش سخت میشه هچ میکنیم.

من بعد منفی شدنم مقاله پیدا کردم. دقیقا همینی که شما گفتین نوشته بود. اما دیگه فایده نداشت. منم مقاله رو خوندم به نظرم غیر اصولی کار کردن خیلی دلم سوخت.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه اتفاقا، چون همش فکر میکردم به خاطر اینکه به من دلداری بدن میگفتن جنینت خوبه که خب البته اینطور نب ...

لي لا جانم عزيزم، بدترين قسمت درمان دقيقا همينجاست... چيزي كه واسه خودمم آزاردهنده ترين و ترسناكترين بود... اينكه با دل خون و پرغصه بايد عزيزتو هم تسكين بدي... روزي نيست كه از خدا نخوام انتظار منتظرارو تموم كنه ، هيچ زني منتظر نمونه حتي يك ماه چه برسه مثل ماها ... با غصه دوستام آب ميشم و واقعا خودمو ميبازم چون اثر اون درد هنوزم تو وجودمه و نميدونم كي پاك ميشه... از خدا ميخوام هرچه زودتر دل خودت و همسرت شاد بشه و اين تلخيها كمرنگ بشه و فراموش... ان شاءالله كه اون روز خوش زودترررر واستون ميرسه دوستم،الهي آمين

فقط همونو خوردم  انداختم 10 دقیقه تو آب  نه دیگه نمیخورم لاله جون شما 3 ماه اول خیلی عل ...

نه عزیزم
من فقط از هفته 8 یه کم مشکل معده داشتم یعنی غذا میخوردما با اشتها اما خبل هضم نمیشد

من امروز مطب بودم دکتر بررسی کردوگفت تخمدونام خیلی بزرگ شدن وتا پریود نشم ورمش نمیخابه ۲۵تا تخمک داش ...

عزیزم امیدوارم برات بهترینا اتفاق بیوفته.

لاله جون من فردا میرم پیش دکترم .به نظرت ممکنه مرکز الزهرا پی جی اس نداشته باشه؟بعد برفرض من اینماه ...

نمیدونم الزهرا پی جی اس داره یانه
امیدوارم داشته باشه
خراش که اگه بخوای بدی باید یه ماه قبل انتقالت بدی

جنینی که مشکل داره رو میندازن دور  فدات شم
چون اگه لانه گزینی هم کنه حتی رشد هم کنه خب مشکل داره و بعدا مجبور به سقط میشه مادر

پرپر جون منم همه جا احساس میکنم حرکتش را. یه سوال. حرکت نی نی شما نسبت به هفته قبل کمتر شده یا همون ...

مدلش عوض شده كاملا، انگار همش كش و قوس مياد، اونجوري ضربه هاش شبيه قبل نيست

[QUOTE=68625144]آره آخه بعد انتقال از جنین شناس پرسیدم گفت نه هچ نکردیم، ترجیح میدیم جنین فرش رو خیلی دستکاری نکنیم، ...[/QUOTE]

عزيزم خيلى ناراحت شدم 

نگرانت بوديم 

انشالله سريع بعد جواب مى گيرى 

كجا رفته بودى براى اى وى اف ؟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
لي لا جانم عزيزم، بدترين قسمت درمان دقيقا همينجاست... چيزي كه واسه خودمم آزاردهنده ترين و ترسنا ...

فدااااات شم دوست عزیزم، همسرم جلوی خواهرام همینجوری اشکش میومد با اینکه کلا آدم درون گرایی هست و هیچی بروز نمیده. شب ها یه جوری میخوابید انگار یه نوزاد کنارشه، و انقد قربون صدقه اش میرفت و نازش میکرد تا خوابش ببره. این هورمون ها، اینهمه آمپول ..... داغونم کرده ولی خداشاهده یه ذره دلم برا خودم نسوخت. برات بی نهایت خوشبختی و شادی آرزو میکنم، ببخش باعث یادآوری خاطرات تلخ شدم و رنجوندمت.