2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
نگران.نباش گلم مال من خیلی بیشتربود تا قبل پانکچر سه روز چک کردم هرروزم بالاترمیرفت بخاطر دا وها فک. ...

ايشالله كه خيره.مرسي دوست خوبم از مهربونيت

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ايشالله كه خيره.مرسي دوست خوبم از مهربونيت

فدات عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم😘😘التماس دعا.خدا كنه فردا تخمكام خوب باشه و همه چيز خوب پيش بره.خدا كنه همه جنين بشن.اي ...

ایشالله خوش خبری عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم منم دیگه برم بخوابم.....

دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن من طبعم گرمه  ولی تو پری شکمم سرد

پس احتمالا رحم سردی داری ترجیحا نخور....

دوستای گلم منم دیگه برم بخوابم..... دوستون دارم و برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.....

عزیزم ی دنیا ممنون ک وقت میذاری شبت بخیر گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

عزیزم اینکه همی چی نوشته خوبه ومشکل نداره لوله ها هم ک باز هست

سلام کسی هست از عکس رنگی سر در بیاره؟

عزیزم ظاهرا لوله راستت یه انسدادی چسبندگی ای چیزی داشته ولی رفع شده.....

در مورد طول سرویکستم یه چیزی گفته خیلی سر در نیاوردم.....

دوستان مطلع و لاله جون بیان بهتر کمکت میکنن!!!!

سلام شبتون بخير 

امروز چهارمين روز بعد از انتقالمه 

زير دلم كمرم درد ميكنه از صبح بود الان بيشتر شده ك احساس ميكنم قسمت واژنم تير ميكشه 

چي ميتونه باشه 

از عوارض بعد از انتقال هست يا مربوط ميشه ب جنين 

عزیزم ظاهرا لوله راستت یه انسدادی چسبندگی ای چیزی داشته ولی رفع شده..... در مورد طول سرویکستم یه چی ...

مرسی عزیزم منم ازهمون سرویکسه سر درنمیاوردم

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
خیلی عالی، ممنونم، بینهایت ممنون، خیلی روشن شدم🙂 لاله جان اوندفعه که رفتم با دکتر شهرستان مشور ...

عزیزم غروب برات یه عالمه نوشتم همه اش پرید نی نی سایت هم قطع شد!!

عزیزم به نظرم تست عدد ذخیره رو بده، نیاز به نسخه هم نداره چون ازاده
درسته که از روسونو میشه فهمید عدد ذخیره کمه یا زیاده اما خب عدد دقیقش مشخص نیست، با تست عدد ذخیره بهتر میشه فهمید که دوز مورد نیاز بیمار چقدره
اگه دارو از اول دوزش غلط تعیین بشه بعدا میزون کردنش خیلی سخته
مخصوصا که بیمار عدد ذخیره بالا داشته باشه یهو میبینی کلی فولی تحریک شده داره و نمیشه اون وقت کمش کرد که

برای اینکه شکمم اب نیاره ، با اینکه بازم هایپر بودم رژیم پر پروتئین رو رعایت کردم برای غذا
فقط هم پختنی مثلا کباب یا ماهیچه یا غذاهایی بر پایه ی گوشت
شام هم نون و پنیر و گردو یا نیم رو که جزو روتین غذاهامون بود
روزی 4 تا سفیده تخم مرغ ، من دو تا صبح دو تا هم شب میخوردم البته من چون قبلش تست کرده بودم و کبدم نرمال بود و کلسترول نداشتم هر بار یکی از تخم مرغ ها رو با زرده میخوردم
پر نمک هم بخور ، هر چیزی که پتاسیم داره هم ممنوعه مثلا موز و خیار

برای غلظت خون هم طبق روتین دکتر قبلم کار کردم یعنی از بعد انتقال که دیدم سر درد میشم و کسل هستم خودم اسپرین شروع کردم، بعد از دو روز دیدم کاملا علامت هام از بین رفت و متوجه شدم که واقعا دلیلش غلظت خون بوده
مایعات هم خیلی بخور هم برای غلظت هم برای جلوگیری از کمبود اب بدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو