2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست
بخدا دكتر نگفت فوليكولات خوبن واسه رحم گفت تري لاينه عاليه

خوبه بهتر هم میشه... دنبال داستان نباش

من فولیکل عاااالی داشتم به پانکچر نرسید آزاد شد 

فقط حرکت های سریع و خم و راست و تند تندراه رفتن نداشته باش این بلا سر من اومد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دیگه وجدانم چیزه خوبیه ، حالا جالبه روی در ورودی داروخانه ی بیمارستان عرفان اطلاعیه زده و کاملا برا ...

اتفاقا بهشون گفتم يه برگه بچسبونين روي شيشه يا روي در ،ما كه كلي تو نوبتيم تا داروهامون اماده شه چشممون ميخوره ميخونيم و شما هم مجبور نميشين به همه توضيح بدين مدارك مورد نياز و ادرس رو

نميدونم چي بايد بهشون گفت بعضي مثل من كه تجربه تو اين زمينه ندارن متضرر ميشن قاعدتا

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره حتما این کار رو بکن. من سیکل قبلی م دارو رو چون باید همون شب میزدم(عصر رفته بودم دکتر)و تاییده ...

يه بسته كپسول شش عددي ازيترمايسين هم داشتم

،واسه من فردا ميشه يك هفته

البته خود داروخانه مركز  ابن سينا گفت ما مثل داروخانه هاي بيرون نيستيم ،حسابداريمون  ميبنده حساب رو و نميتونين از داروخانه پول رو برگردونيم

سلام دوستاي خوبم من امروز رفتم سونو روز هشت حدودا هفت تا فوليكول داشتم بين ده تا ١٤ دوباره واسم د ...

سلام عزیزم سایز فولیکولات خوبه که 

منم امروز سونو روز ۸ بود دوسه تا سایز ۸ داشتم و ۵ ؛۶ متعدد 

البته دوز آمپولای من نسبت به شما کمه 

نگران نباش گلم 

ضخامتم رو گف ۶.۵ سه خطی 

واسه امروز و فردا هم گونال اف داد و پس فردا دوباره سونو مجدد

خداجونم شکرت       
آره عزیزم بار اولم بود. هیچی هم نداشتم. نه خراش آندو، نه چسب جنین، نه هچینگ توی یه مقاله علمی خوندم ...

دوست عزیزم از خبری که گذاشتی خیلی ناراحت شدم 

متاسفانه تقریبا همه ی ما این ناراحتی رو تجربه کردیم 

من هم ذخیره م خیلی خیلی پایین اومده اما تا صفر نشخ ولش نمیکنم.

داستان شما این بوده که قبلش زیادی از جنین تون تعریف کردن سطح توقع تون رو بالا بردن بعد که نشده حسابی غصه خوردید...

که حق داری 

خدا تنها کسیِ که میتونی بهش پناه ببری تا قلبا دل و زبونت یکی نباشه نه من نه هیچ کس دیگه جواب نمیگیرن

باید از خودش بخوای و باورش کنی که معجزه اتفاق میافته

امیدوارم تو این برسی که دکترتون براتون انجام میدن مشکل مهمی نباشه و زود خبر مامان شدنت رو برامون بیاری

زیاد غصه نخور این چالش تموم بشه یه چالش دیگه شروع میشه.

يه بسته كپسول شش عددي ازيترمايسين هم داشتم ،واسه من فردا ميشه يك هفته البته خود داروخانه مركز &nbs ...

ای بابا بی انصاف ها تو این وضعیت داغون اقتصادی.

اما عیب نداره فدای سر نی نی تو راهی تون دوستم.

زمان چكت كيه؟ ماه هفت به بعد دو هفته يك باره؟ درسته؟

نه عزیزم دو هفته به بار دیگه آخرای ۸ هشت و بغدشم که نه تقریبا یه هفته یه باره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون گلم ک راهنمایی میکنی درد نزدیکی ک ندارم ولی درد پری گاهی خیلی شدید گاهی هم ندارم.کلا سیستمم عج ...

بستگی به شدتش و محل درگیری داره.....

برا من گفتن باید قبلش عمل کنم بعضیام گفتن نیازی نداره عمل کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم سایز فولیکولات خوبه که  منم امروز سونو روز ۸ بود دوسه تا سایز ۸ داشتم و ۵ ؛۶ متعدد& ...

عزيزم انشالله خيره

اره من قبلش سينال اف و منوپيور داشتم كه مجدد بايد تكرارشون كنم با يه امپول جديد

اميدوارم واسه شما هم خوب باشه و انشالله جفتمون مامان شيم ماه ديگه و دوستاي خوبمون هم

ممنون عزیزم حالا ازیبوست بگذر ک با دارو خوب میشه شقاق اذیتم میکنه سوزش و خارش .گاهی بعد دفع خیلی کم ...

عزیزم از دوستامون هستن مشکل شقاق داشتن فکر کنم داروی سیف برا بارداری داشتن.....

آنا جون امروز 15روز از پانکچرم.میگذره،چون pcoبودم دکتر گفت تو خطر هایپرشدن.هستی ولی با دارو وامپولای ...

عزیزم چون ریسک هایپری داشتی یه کم عجله نکن....

فرصت بده تخمدانات نرمال بشن.....

ریسک تورشن تخمدان داری.....

آنا جان پست من رو دیدی؟

عزیزم دقیق یادم نمیاد چون به ترتیب میخونم.....

اگه جواب ندادم دوباره برام بذاری ممنون میشم....

عزیزم ناراحت شدم ولی شکر خدا خودت خوبی..... راستشو بخوایی خیلی ترسیده بودم گفتم شاید داروها مشکلی ب ...

آنا جانم شرمنده تو این وضعیت بهت استرس دادم. حلالم کن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم