2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام به همگى  مى شه لطفا براى من خراش رو توضيح بدين كه چه جورييه؟؟؟ و اينكه براى هر كسى مى تو ...

عزیزم خراش تو مطب و بدون بیهوشی داریم، خراش حین هیسترو.....

والا دکتر من خراش با هیسترو رو بیشتر قبول داره و طبق گفتش ماندگاریش تا ۳-۴ ماه هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جان من روز 13 بعد انتقال آزم زیر 2 شد. از ناراحتی داروهام رو قطع کردم. الان 5 روزه. امروز ز ...

عزیزم درسته جزء نوادره اما حتی بوده کسی که دو تا آزشم منفی بوده بعد فهمیده بارداره.....

پس بهتره تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم من امروز رفتم سونو روز هشت حدودا هفت تا فوليكول داشتم بين ده تا ١٤ دوباره واسم د ...

عزیزم شکر همه چز خوبه.....

اونم تری لاین بوده یعنی خوب....

سوگلي اصلا دلم نميخواد دهنمو باز كنم چيزي بخورم جز آب، به زوووور ميخورم اونم من كه يهو كلي گرسنه ميش ...

عزیزم برا من در طول بارداریم بارها اینطوری شده پایبن رفته و دوباره جاشو عوض کرد....

عزیزم شکر همه چز خوبه..... اونم تری لاین بوده یعنی خوب....

خدا رو شكر

ممنون از پاسخگوييت

مرسي كه تو اين وضعيت هم مياي جواب ما درمانده ها رو ميدي

اميدوارم هر چه زودتر خوب شي انا جونم

پس چرا دوباره كلي آمپول بهم داد عزيزم

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام من امروز دوازدهمین روز انتقالمه.بعضی اوقات یه باد میپیچه زیر دلم و کمرم و رودم درد میگیره بعد چ ...

چیزای نفاخ نخور.....

طبیعیه نگران نباش.....

انشالله تري لاين چطوره؟؟؟ چرا ضخامت رو نگفت؟؟؟ به نظرتون تو سونو چهارشنبه ضخامت رو ميگه؟؟؟ فوليكو ...

تری لاین یعنی سه خطی که بهترین حالته.....

سوگلي اصلا دلم نميخواد دهنمو باز كنم چيزي بخورم جز آب، به زوووور ميخورم اونم من كه يهو كلي گرسنه ميش ...

پرپر جون منم همه جا احساس میکنم حرکتش را.

یه سوال. حرکت نی نی شما نسبت به هفته قبل کمتر شده یا همون مثل هفته قبله؟

الان رفتم دوش گرفتم یه کم بهتر شدم.... عزیزم شما الان اوایلشیمن تا چهار ماه تقریبا اکثرا سردردو داش ...

سلام آنا جان خوبی خانم🌺

انشالله بهتری ...

دیدم نوشته بودی کمی انقباض داشتی و الان هم سردرد

براتون دعا میکنم انشالله این هفته های باقی مونده رو به سلامت و راحتی بگذرونی و گل پسری رو صحیح و سالم و بقل کنی.

الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الان رفتم دوش گرفتم یه کم بهتر شدم.... عزیزم شما الان اوایلشیمن تا چهار ماه تقریبا اکثرا سردردو داش ...

خدا رو شکر بهتر شدی ❤، من این اولین بارم بود بعد بارداری سردرد گرفتم الان یه کم بهتر شده. ولی ویار و حالت تهوع و معده درد شدید داره نابودم میکنه . البته میدونم که سردردم به خاطر معده مه.

شوهرم هی میگه تو که همش تو گروهی خب از بچه ها بپرس ببین چی کار کنی 😅 بهش میگم عزیزم همینه دیگه کاریش نمیشه کرد گفتم هم باید من تحمل کنم هم تو باید تحملتو ببری بالا . خیلی کم طاقته تو مریضی من 😐😐

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

دوستان عزيزم يه موضوعي ميخواستم بهتون بگم شايد واسه بعضيا مثل خود من مهم باشه

من امروز كه رفتم داروخانه داروهام با دفترچه بيمه تأمين اجتماعي شد ١٤٠٠

از متصدي پرسيدم چرا اينقد زياد مگه شما با تأمين اجتماعي قرار داد ندارين گفت چرا ولي بعضي از داروها نياز به تاييديه داره تا هزينه كمتر شه

گفتم من واسه تائيديه كجا ببرم نسخه ام رو و چه مداركي لازمه

گفت ببر روبروي داروخانه ١٣آبان تو هفت تير

و شناسنامه و كارت ملي و سونو هاي امروز و قبلت رو هم ببر

منم فوري رفتم مدارك رو از مدارك پزشكي ابن سينا گرفتم و رفتم ادرسي كه بهم داده بودن تائيديه گرفتم برگشتم داروخانه هزينه ام شد ٩٠٠يعني كل رفت و برگشت من شد يك ساعت ولي ارزش داشت به نظرم ،يعني دوستان اگه نميپرسيدم كسي بهم نميگفت اين كارا رو كن

بهشون گفتم چرا ملت رو راهنمايي نميكنين هزينه ها علاوه بر درد بي اولادي سرسام آوره اين مثلا يك نسخه بود ميگه بعضي واسشون مهم نيست 

واقعا ٥٠٠ تومان ارزش نداره به نظرتون؟؟؟ 

ببخشيد گفتم شايد به كار بياد

شرمنده طولاني شد عزيزان

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان من انتقال دادم  ميرزاقاسمي بخورم اشكال نداره ؟؟ من طبعم گرمه  و بخاطر گرميه بادم ...

به نظر من نخوری بهتره

بعضی وقتا بدن به یه سری چیزا آلرژی نشون میده حتی اگر قبلا نداشته باشی

مثل بادمجان و توت فرنگی و گوجه و در ضمن بادمجان نفاخِ فکر کنم مناسب نباشه بعد انتقال بخوری

اگر خیلی شکمویی ت داره وسوسه ت میکنه یه لقمه بخور

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی