2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست

[QUOTE=68589352]بانو جان من پیام ها رو به ترتیب میخونم عزیز، زمانی هم که خوندم هنوز به پیام های بعدی شما و دوستمون ن ...[/QUOTE]

لاله جونم 

تنها پيام شما همين بود من امروز ديدم

خب دوستمون که دروغ نمیگن
من طبق گفته های این دوستمون این مطلب رو بیان کردم
شاید تو مراکز ناباروری روال کار فرق داره
به هر حال این چیزی که دوستمون گفتن من از چند نفر دیگه هم که اونجا میکرو کردن شنیدم

در خط اول انگار من مى گم دوستمون از خودشون مى گن كه شما مى گيد خب دوستمون دروغ كه  نمى گن ووو 

مهم نيست عزيزم مثل اينكه براى شما يك سو تفاهم شده 

متن نوشتارتون يكم تند بود من احساس كردم و ناراحت شدم  

من بارى ديگه مى گم در متن هاى من هم هست حتى منفى شدن وظيفه شون هست دوباره بگيرند در صورتى كه پرى نشده باشند و ازمايش خون 

قانونى نيست اگر ازشون نگيرن جونم حتى در سايت NHS هم هست

Pregnancy test results
A positive test result is almost certainly correct. A negative result is less reliable. If you get a negative result and still think you're pregnant, wait a few days and try again. Speak to your GP if you get a negative result after a second test but your period hasn't arrive

من اينها را گفتم اگر دوستمون در كشورى كه من در س خوندم و سالها زندگى و كار در سيستم NHS  كردم نبايد اينطورى باهاش رفتار بشه 

اميدوارم اين بحث اينجا بسته بشه چون بين من و مرى عزيز در حد چت دوستانه بود و تمام شد همينجورى كه ديديد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
درسته متوجه شدم اين دو روزه اشتهامو از دست دادم ، تكوناي بچه رو خيلي پايين حس ميكنم چرا يهو انقد رف ...

پرپر جون فكر ميكنم توي ماه آخر بچه پايين مياد وتوي لگن قرار ميگيره، حتما آناجون مياد راهنماييت ميكنه، اشتها هم فكر  ميكنم به خاطر گرماي اهوازه، منم بي اشتها شدم، نگران نباش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرپر جون فكر ميكنم توي ماه آخر بچه پايين مياد وتوي لگن قرار ميگيره، حتما آناجون مياد راهنماييت ميكنه ...

سوگلي اصلا دلم نميخواد دهنمو باز كنم چيزي بخورم جز آب، به زوووور ميخورم اونم من كه يهو كلي گرسنه ميشدم

واسه تكون اون زير ناف و پايين اومدن شكم زود نيست؟ من هنوز ٨ ماه رو تموم نكردم، الان داشتم با خودم فكر ميكردم كاش ميشد هلششش بدم بره بالا 😐

سلام عزیزم...من روزا استرادیول میخوردم شبا استروژن،فرقی نمیکنه اونجوری هم ک شما میخوری ایرادی نداره

با فاصله یا باهم ؟

مثلا چهار تا استرادیولت یا سه استروژنت رو باهم میخوردی؟ 

عزیزم چون سیکلم مثل شماست 

برا همینه برنامه دقیق این دو قرص رو پرسیدم 

ببخش بابت اینهمه سوال 

با فاصله یا باهم ؟ مثلا چهار تا استرادیولت یا سه استروژنت رو باهم میخوردی؟  عزیزم چون سیکلم م ...

عزیزم من روزی ۴ تا استرادیول دارم و ۴ تا ایکویین، اینجوری برنامه ریزی کردم:

✅بعد صبحانه: ۱ استرادیول

یک ساعت بعد ۱ ایکویین

✅ بعد ناهار:۲ استرادیول

یک ساعت بعد ۲ ایکویین

✅بعد شام: ۱ استرادیول

یک ساعت بعد۱ ایکویین

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
تری لاین  ایشالا این بار مامان بشی عزیزم

انشالله

تري لاين چطوره؟؟؟

چرا ضخامت رو نگفت؟؟؟

به نظرتون تو سونو چهارشنبه ضخامت رو ميگه؟؟؟ فوليكولام رشد ميكنن؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم کسی که درد داره اما عکسش نرماله یعنی لوله هاش بازن، یعنی با فشار ماده حاجب چسبندگی ها باز شده ...

سلام عزيزم خوبي گلي 

امروزرفتم جوابم گرفتم 

گفتش همچي نرمال وعاليه مشكلي نيست

علت درد هم گفت بخاطرمايع هست كه ميريزن توي رحم معمولا بايد دفع بشه بامايعات زياد كه خداروشكر براي من دفع شده بودواينكه گفتش لگنت تنگه ودركل عكس رنگي براي بعضي ها كلي دردداره برابعضي هام كم برابعضي هام اصلا نداره

وهيچ ربطي ب چسبندگي يا انسداد نداره چون گفتش چندين نفرقبل توبودن انسدادكامل داشتن واصلا درد نداشتن

دكترراديولوژيست گفت دردمعمولا ربطي به چسبندگي نداره

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
عزیزم دکترا وقتی فشار مادهباعث باز شدن میشه نمیبینن که بعد از تزریق هست که عکس میگیرین یعنی زمانی ک ...

نميدونم والا جيگر

به شوهرم كه گفتن اين بدبخت نبايد مياوردي براي عكس اصلا مشكلي نداره

فك نميكنم ازچسبندگي باشه دردچونكه چندتا ازكسايي ك بامن بودن چسبندگي داشتن اصلا دردنداشتن واينكه خيلي ريلكس پاشدن تنها تنها لباس پوشيدن رفتن

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون
انشالله تري لاين چطوره؟؟؟ چرا ضخامت رو نگفت؟؟؟ به نظرتون تو سونو چهارشنبه ضخامت رو ميگه؟؟؟ فوليكو ...

تری لاین یعنی در بهترین حالت 

ضخامت رو.میتونی ازش بپرسی 

چرا که نه حتما فولیکولا هم رشدشون رو میکنن ان شالله

سوگلي اصلا دلم نميخواد دهنمو باز كنم چيزي بخورم جز آب، به زوووور ميخورم اونم من كه يهو كلي گرسنه ميش ...

روزاي آخر استرس بيشتر ميشه، توكل به خدا، من الان مدام به مثانه ام ضربه ميزنه بعد يهو ميره بالا زير قلبم ميزنه، به دكتر گفتم گفت چون ميچرخه، مال شما رو چون ماشاالله الان خانومي شده و بزرگه فكر نكنم جا واسه چرخشش باشه، فقط ميخواد اعلام حضور كنه، دعا ميكنم به سلامتي بغلش كني، استراحتت رو هم بيشتر كن

سوگلي اصلا دلم نميخواد دهنمو باز كنم چيزي بخورم جز آب، به زوووور ميخورم اونم من كه يهو كلي گرسنه ميش ...

زمان چكت كيه؟ ماه هفت به بعد دو هفته يك باره؟ درسته؟