2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
من بادام درختي خام ميخورم يعني بده ؟ پس بوداده ش رو بخورم  والا مونديم چي خوبه چي بده  ...

پسته خام مشکل نداره
اما بادوم خام نخور چون دیر هضمه
خودت هم میتونی تو فر بذاری یا بذاری تو قابلمه و بذاری رو کتری تا برشته بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو پی جی اس خیلی از ایتما چک میشه تو کاریوتایپ فقط کروموزومای پدر و مادر چک میشه در حالی که ی ...

لاله جون من فردا میرم پیش دکترم .به نظرت ممکنه مرکز الزهرا پی جی اس نداشته باشه؟بعد برفرض من اینماه خراش بدم تا چندماه اثرش میمونه.بعد ی سوال دیگه.

وقتی جنین پی جی اس بشه و مشکل داشته باشه اون جنین رو میندازن دور؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ممنونم عزیزم. نیوا جان من فقط منظورم سیکل میکرو نبود، کل زندگیم بود. کی میدونه که کی چه سختیهایی تو ...

عزیزم همه تو زندگی مشکلات دارن من شوهرم با 15 سال سابقه الان یه سالی هست ک بیکار شده خونه نداشتیم اونموقه الان خدا رو شکر هم خونه گرفتیم البته با سختیای زیاد هم اینکه اوضاع مالیمون کم کم داره بهتر میشه و مشکلات کم کم حل میشن توکلت ب خدا باشه قربونت برم انشالله مشکلاتتون خیلی زود یکی یکی حل میشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام بچه ها من امروز جواب آزمایش اولیه بعد از بارداری رو گرفتم wbc خیلی بالاست تو نت خوندم برای گلبو ...

عزیزم تو بارداری تا 16000 هم باشه طبیعیه
در ضمن تری گلیبسرید و کلسترول هم میره بالا
حتای الکالوئین فسفاتاز هم میره بالا که قسمت عمده اش مال جنینه
برای اینا نگران نشو

هموگلوبین و کلبول قرمز و هماتوکریت هم میاد  پایین

همه اینا تو بارداری نرماله

البته گلبول سفید بالا تو از ادرار خوب نیستا و میتونه ناشی از عفونت باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
شرمنده آنای عزیزم. امیدوارم که بقیه اشم به خیر و خوشی بگذرونی مهربون. من 27 مرداد پانکچر کردم،6 تا ...

واقعا ناراحت شدم به همون اندازه که برا خودم ناراحتم با خوندن خبرت ناراحت شدم متاسفم لی لای مهربونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من اگر گرمی بخورم و مخصوصا وقتی گل گاو زبان میخورم خیلی زود پریود میشم. بنظرتون بخورم حالا؟ انا جو ...

عزیزم آنا جون مخالف هر جور دستکاری هست.ممکنه هورموناتو بهم بریزه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
لاله جون اینم جواب میدی آیا همه ی اونایی که میخوان وارد سیکل میکرو شن ..باید از نطر آندومتریوز چک ب ...

چک بشی بهتره.تو سونو و عکس رنگی معمولا مشخص میشه

راستش من راضی به رضای خدا نیستم، چون تو عمرم پیش نیومده که یه جا فقط یه جا بهم حال داده باشه،یه بار ...

عزیزم چاره ای جز صبر نداریم انشالله خدا بزودی بهترینا رو برات رقم میزنه 

[QUOTE= 68573904 ]خب دوستمون که دروغ نمیگن من طبق گفته های این دوستمون این مطلب رو بیان کردم شاید تو ...

بانو جان من پیام ها رو به ترتیب میخونم عزیز، زمانی هم که خوندم هنوز به پیام های بعدی شما و دوستمون نرسیده بودم
اینکه گفتم از بارداری نمیگیرن هم در مورد روال بعد از انتقال بود که چند بار توضیح دادم ، چون از روال کار مربوط به موارد دیگه اصلا خبر ندارم که نظر بدم

دیگه اینکه من کی گفتم شما ایشون رو دروغ گو خطاب کردین؟
من گفتم دوستمون در مورد روال کار مرکز ناباروریشون این طور توضیح دادن که خب دروغ هم نمیگن قطعا
ربطی به اینکه شما ایشون رو دروغ گو خطاب کنین نداشت

در نهایت هم گفتم خودشون بهتر میتونن توضیح بدن و تایید کن روال کار مراکز اونجا رو
به نظرم شما بد متوجه منظور من شدین یا پست های قبلی منو دقیق نخوندین

سلام به همه دوستان عزیزم بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت

سلام لی لا جان
همه اینجا نگرانت بودن عزیزم
کجا بودی فدات شم؟

عکس رنگیم مشکلی نداشت ..سونو و ا ژ ینال هم دادم ..نبود چیزی

خب علائم چی؟درد پری داری؟بقول آنا جون و لاله جون دردی ک با مسکن آروم نشه؟اگه نواری زیاد ذهنتو درگیرش نکن

سرم زده بودم روز پانکچرم. چرا یکی از سی دی هام بالا بود.

فدات شم خیلی ناراحت شدم
خیلی زیاد
اصلا قابل وصف نیست

اما به نظر میاد یکی از اشتباهات بیمارستان بهمن همینه که میذارن همه جنین ها بلاست بشه
وقتی تعداد تخمک اون قدر زیاد نیست نباید ریسک کنن
اما نمیدونم چرا جدیدا این کارو میکنن

من خودم رو میبینم دو تا جنین گرید آ مثبت و یه دونه آ انتقال دادن و فقط یکی مثبت شد
خب اگه یکی یا دو تا انتقال میدادن احتمال اینکه مثبت نشه خیلی زیاد بود
برای همینم هست اکثر مراکز 3 تا جنین انتقال میدن

اما از رحمت خدا ناامید نباش
شاید حکمتی درش بوده که ماها قدرت درکش رو نداریم
به خدا از سری بی دردی نیستا
من خودم 7 سال و 4 ماه انتظار کشیدم
سختی کشیدم
حتی سر همین داروهای هورمونی یک سال داروهای سرکوب کننده ایمنی میخوردم که فقط به بیمارای پیوندی میدن و خطراتش خیلی زیاده !!
اما نا امید نشدم هرگز

نا امید نشو چون خداوند مهربون تر ایناست که منو شما شناختیمش
حتی اگه بارها دست رد به سینه مون زده باشه