2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
هزینه هامم اینجوری شد بیمارستان بهمن 300 هزار تومن کشت جنین 750 هزارتومن فریز جنین که بعد پس دادن ...

عزیزم امیدوارم ک دفعه بعد حتما جواب مثبتتو بیای با خوشحالی اینجا بگی و بگی از اینکه گفتی راضی ب رضای خدا نیستی نظرت عوض شده و خیلیم راضی ب رضای خدایی ک نی نی رو ب وقتش گذاشته تو دلت.انشالله خیلی زود نتیجه بگیری.دیگه از ثمین جون ک بیشتر سختی نکشیدی انشالله دوتاتون و همه بچه های منتظر تاپیک و همه تو راهی دارها زود زود نی نیاشونو بغل کنن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بانوجان خوبی عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟ سیر که نخورین فکر کنم بهتره ...

اصلا ترشی نخور، من مه میخوردم باعث لک بینی میشد، ولی خب دقیقشو اناجان بهتر میدونن

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون انشالله ک خودت و تی نیا و همسرت همیشه خوب و سلامت باشین.ببخشید من چند تا سوال دارم اول ...

نیوا جان منم رحمم رتروووسه اس و وقتی نزدیکی عمیق باشه درد دارم
وسط سیکل هم که دو طرف درد داشتم به خاطر بزرگ شدن تخمدان ها
به پریودت توجه کن
بیشتر از رو درد های پریودی که با مسکن اروم نمیشن و دردهای قبلش میشه اندو رو بهش شک کرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها عاجزانه ازتون خواهش میکنم کمکم کنید مخصوصاشما تورک جان من میکرو چهارمم هست.الان ۵روزه ا ...

من استراحت خاصی نداشتم
فقط تا زمان ازمایش جارو برقی نکشیدم و خرید نکردم
بقیه کارا در حد سبک رو خودم انجام دادم
مثلا مرتب کردن تخت پاک کردم و گرد گیری ظرف شستن و اینا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها در مورد ترشی و مضراتش من خیلی خوندم نه که فقط تو بارداری بلکه سعی کنین تو هر شرایطی تا جاییکه میتونین ب هیچ وجه نخورین.نشنیدین میگن ترشی نخوری یه چیزی میشی،برگرفته از همون مضرات ترشیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب واقعیت اینه که میزان بازدهی و اثر بخشی یه دارو یه مساله ی تجربیه دکترا بر اساس تجربه میتونن پیش ...

خیلی عالی، ممنونم، بینهایت ممنون، خیلی روشن شدم🙂 لاله جان اوندفعه که رفتم با دکتر شهرستان مشورت کردم گفت سیکل بدون ال دی شروع میکنه چون معتقده هرچی دستکاری هورمونی کمتر همکاری سیستم بدن بهتر،، و گفت ازمایش عدد ذخیره لازم نیس چون ذخیره هرچی باشه ما باید بالاخره پانکچر کنیم، و این قسمتم از مریضا شنیدم که گویا سه چهار روز یه بار سونو میکنه برای بررسی رشد فولیکول ها و بعد ادامه و میزان محرک ها رو هر دفعه تعیین میکنه،، به نظرتون کار غلطی نیس که ازمایش عدد ذخیره نمینویسه؟؟

سوال دیگه ام هم اینمه چیکار کردین مه شکمتون اب نیاورد؟ و غلظت خون نگرفتین؟؟ رژیم مربوط به غلظت خون رو از همین الان که یه ماه مونده تا پانکچر، رعایت کنم میشه؟

...
سلام بچه هایی که هایپرشدن ... من چهارشنبه پانکچرشدم وامروز شکمم بزرگ شده وبه سختی نفس میکشم معدمم ا ...

چند تا تخمک گرفتن از شما؟
تنگی نفس و بزرگ دن شکم و درد معده و اینا نشونه هایی از هایپری هست ، به شرطی که تعداد ها زیاد بوده باشن
یا فولی ها زیاد بوده باشن ولی سایزشون ریز بوده
اگه تعداد فولی یا تخمک هاتون زیاد بود حتما برین سونو بشین تا ببینن سایز تخمدان چند شده و مایع داخل شکم جمع شده یا نه

نیوا جان منم رحمم رتروووسه اس و وقتی نزدیکی عمیق باشه درد دارم وسط سیکل هم که دو طرف درد داشتم به خ ...

عزیزم ممنونم ک جواب دادی.من درد پریودی دارم ولی خب قابل تحمله و حتی مسکن هم نمیخورم مگه اینکه دردم زیاد بشه ک بایه مسکن ساده خوب میشم.دردای موقع نزدیکی هم بیشتر نزدیک تخمک گذاری و نزدیک پری و وقتاییکه داروی تحریک تخمک مصرف میکنم دارم.این ماهم دو تا گونال و لتروزول مصرف کردم ک سه تا فولی بزرگ داشتم ولی چون دو تاش سمت لوله بسته بودن دکتر دیگه گفت طبیعی اقدام کن و حتی آمپول آزادسازی نداد میگم شاید تبدیل ب کیست شدن ک موقع نزدیکی اینقد درد دارم خصوصا چند شب پیش ک بعد از نزدیکی درد ب مقعد زد ک بدجور بود و تا صبح نخوابیدم البته نزدیک پری هم هست و تخمدونام و زیر دلم چند روزه درد دارن

سلام ثمين جون و دوستانى كه پيش دكتر ظهيرى مى رن من هر چه قدر به مطبش زنگ مى زنم جواب نمى دن مى شه ل ...

فدات شم من پیشش میرفتم اما کارتش رو انداختم دور
روزای کاریشم یادم نیست
اما صبا جون پیشش میرن و میتونن شما رو راهنمایی کنن
فقط وقتی تماس گرفتی حتما بپرس خودش هست یا نه
چون هر دو هفته یه بار میره شیراز

آره دقیقا.... دارم میام ایران. آخه من با اینکه از نظر لوپوس زیر نظرشونم اونم فقط اینطور که شش ماهی ی ...

ماری جان به نظرم یه دستور کامل برای میکرو هم بگیر
ببین اگه بخوای میکرو کنی باید چه داروهایی برای لوپوس داشته باشی
ازمایش ایمنی انعقادی هم کامل انجام بده
ان شاء ا... که طبیعی نتیجه میگیری
اما اگه زمانی تصمیم گرفتی جنین هات رو انتقال بدی اون وقت میدونی دکترا برات چه دستور دارویی دادن و میتونی از ایران داروهات رو تهیه کنی

سلام بهارجون ببخش دیر شد جوابتو بدم چند روز حالم خوب نبود از بعد ان تی افتادم به لک بینی همراه با ...

ان شاء ا... چیزی نیست عزیزم
اما اگه زیاد شد حتما برای زیاد کردن پروژسترون تماس بگیر با دکتر

آخه من زير دلم بدجور درد ميگيره موقع سرفه و عطسه يعني بقيه هم همينجورين؟؟

عزیزم من دقیقا از یکی دو روز قبل انتقالم سرفه داشتم
یادم نیست به کدوم دارو حساسیت نشون دادم
بعد از انتقال که واویلا بودم
یعنی یه بند از زمانی که انتقال دادم تا 4 ساعتی که گفتن حق ندارین بلند شین، من سرفه کردم
داروهای الرژیم هم اثر نداشت
اما چیزی نشد
قرار نیست با سرفه بیوفتن بیرون که

عزیزم طبیعیه اما در کل به تخمدانت فشار نیار..... جارو نکش..... دولا راست نشو... بعد قطع شیاف سه ا ...

انا جون عزیزم پروژسترون باعث پریود میشه یا مانعش؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من واسه انوکسا توهمین پست خوندم گفته کمپرس سرد بزارین .میزارم امازیاد نه اخه میگن رحم نه زیادی سردی ...

عزیزم درد دارین چون بعد از پروژ تا 24 ساعت کمپرس یخ باید بذاری
از فرداش میتونی کمپرس داغ بذاری
تو هیج حالتی هم ماساژ نده
اینا رو رعایت کنی نه درد داری نه ورم میکنه

بعد از چند وقت اگه دیدی گوله شده میتونی موقعی که حوله داغ میذاری اروم فشار بدی تا پخش بشه