2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
شرمنده آنای عزیزم. امیدوارم که بقیه اشم به خیر و خوشی بگذرونی مهربون. من 27 مرداد پانکچر کردم،6 تا ...

ای وای عزیز دلم 😔😔😔😔

خیلی ناراحت شدم 

شماهاکه همسری اسپرم دارن چرا تعداد جنین پایین میشه آخه 

لی لا جون اصلا نمیدونم چی بگم 

انشالله خدا خودش زودی زود دل شمارو شاد کنه 

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ببخشید چنتا سوال داشتم یکی اینکه آمپول گونال اف باید تو یخچال نگهداری بشه؟؟؟ بعد اینکه ...

اره عزیزم باید داخل یخچال نگه داری بشه
نیدلی که ببند هست برای کشیدن مواده نیدل کوتاه برای تزریق
با چند قطره اتفقای نمیوفته
اما به نظرم خودت تو خونه بزن هم بهتر مراعات میکنی هم هدر نمیدی الکی ذهنت مشغول بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم ناراحت شدم ولی شکر خدا خودت خوبی..... راستشو بخوایی خیلی ترسیده بودم گفتم شاید داروها مشکلی ب ...

من همش فک میکردم بارداره و گوشی دستش نمیگیره تا به نی نی آسیب نرسه 😔😔😔

خداجونم شکرت       
دوستای عزیزم تا دخملم خوابه منم برم بخوابم سرم بد جوری درد میکنه.....

آنا جونم یه چیزی میخواستم بهت بگم. ببین اگه هروقت کار بیمارستانی داشتی و مجبور شدی بری حالا چه بستری چه کار دیگه، همسرت بمونه پیش دخترت، به من زنگ بزن من میام بیمارستان هم پیشت میمونم هم کاری داشتی انجام میدم. میدونم خیلی سخته با بچه کوچیک بیمارستان رفتن. تعارف نمیکنم واقعا میگم. اشاره کنی، شماره ام رو تو خصوصی برات میفرستم که بتونی هر وقت از شبانه روز بزنگی بهم.

اصلا هم سختم نمیشه. تو هم مثل خواهرامی عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جون میخواستم بهت بگم این دفعه حتما قبل انتقال خراش بده برای من ک تاثیر داشت ایشالا برای شما هم ...

سلام به همگی 

دریادل جان

یادمه شما   استرادیول و استروژن رو باهم داشتین 

این قرصا رو باهم یا با فاصله میخوردی ؟

من فعلا روزی دوتا استرادیول ودو تا استروژن دارم 

ظهر یه استرادیول یه استروژن باهم مصرف کردم 

شب هم یه استرادیول یه استروژن با

تا چند روز دیگه استرادیول واستروژنا هر کدوم.سه تا میشه در روز 

نمیدونم به چه صورت مصرف کنم 

برنامه ت چطور بود شما؟

آنا جان

ممنون میشم شما نظرت روبگی 

دکترگفت میتونی یه استروژن یه استرادیول باهم بخوری 

وبه همون ترتیب ...

ای وای عزیز دلم 😔😔😔😔 خیلی ناراحت شدم  شماهاکه همسری اسپرم دارن چرا تعداد جنین پایین میشه ...

فدااااات، متاسفانه بهم نگفتن کیفیت تخمک پایین بود یا اسپرم که فقط یه جنین شد.

منفی نی نی تپل جون منفی!

😢😢😢😢😢😢😭

لی لا جون چی بگم آخه 

توکلت به خدا ببین حکمت خدا چیه 

من مطمئنم بهترین روبرای بنده هاش میخواد 

حالا دیر و زود داره 

خداجونم شکرت       
راستش من راضی به رضای خدا نیستم، چون تو عمرم پیش نیومده که یه جا فقط یه جا بهم حال داده باشه،یه بار ...

وای عزیزم خیلی متاسف شدم که منفی شدی. اینو گفتی به خدا اشکم درومد . سخت ترین لحظه موقع منفی شدن ، دیدن غصه و اشکهای همسره . دقیقا اون روزای خودم جلو چشمم اومد. واقعا نمیدونم چی بگم. امیدوارم زودتر حالتون بهتر بشه و دوباره ادامه بدی. دکتر عارفی خیلی خوبه همه موارد رو بررسی میکنه براتون.
راستی اون یخ زدن دست و پا رو منم داشتم اون به خاطر بالارفتن پروژسترون هست.

خدایا شکررررررر
اره عزیزم باید داخل یخچال نگه داری بشه نیدلی که ببند هست برای کشیدن مواده نیدل کوتاه برای تزریق با ...

ممنون لاله جون 

والا دیروز مصمم بودم که امروز خودم میزنم آمپولو 

ولی بازم رفتم درمانگاه 

بنده خدا خود پرستاره میگه خودت تو خونه بزن راحته 

حالا ببینم فردا جرات میکنم 😁

خداجونم شکرت       
وای عزیزم خیلی متاسف شدم که منفی شدی. اینو گفتی به خدا اشکم درومد . سخت ترین لحظه موقع منفی شدن ، دی ...

فدااااااات آزیتای عزیز. ببخش که باعث یادآوری خاطرات تلخ شدم برات. آره زنگ زدم امروز مطبش، گفت تو همین یکی دوهفته بیا یه سری آزمایش برات بنویسم ببینم چرا منفی شدی. روز پانکچرم کلی تو اتاق عمل سربه سرم گذاشت و خندیدیم. روز انتقالم فهمید جنین رو نشونم ندادن رفت دعواشون کرد. 

هزینه هامم اینجوری شد بیمارستان بهمن

300 هزار تومن کشت جنین

750 هزارتومن فریز جنین که بعد پس دادن بهمون

3،500،000 تومن پانکچر

500 هزار تومن هم انتقال جنین

فدااااااات آزیتای عزیز. ببخش که باعث یادآوری خاطرات تلخ شدم برات. آره زنگ زدم امروز مطبش، گفت تو همی ...

عزیزم امیدوارم دلیل منفی شدنت مشخص بشه و حل بشه همین بار
منم بهمن یه بار انتقال دادم ولی جنین رو نشونم ندادن . ولی عرفان عکسشو میدن به آدم . من هنوز عکس جنینهای از دست رفته م رو دارم..
آره عارفی با منم پانکچر قبلیم کلی بگو بخند داشت. ولی این سری که هفته ی پیش بود خیلی روز شلوغی بود منم آخرها بود تایمم . دیگه خیلی کم حوصله بود :(

خدایا شکررررررر
ممنون لاله جون  والا دیروز مصمم بودم که امروز خودم میزنم آمپولو  ولی بازم رفتم درمانگاه& ...

اگه پرستاره انقد خوبه و باهات همکاری میکنه به نظرم برو و ازش بخواه که جلوی اون خودت آمپول رو بزنی، که هم استرست بریزه و هم اینکه جلوی یه نفر حرفه ای این کارو کرده باشی که اشکال کارت رو بهت بگه 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
فدااااااات آزیتای عزیز. ببخش که باعث یادآوری خاطرات تلخ شدم برات. آره زنگ زدم امروز مطبش، گفت تو همی ...

لی لا جون واقعا متاسفم ، امیدوارم به زودی زود دلت شاد بشه و ما رو هم با خبر خوش خوشحال کنی ، به دکتر عارفی اعتماد کن و مطمین باش بار دوم به امید خدا ازش جواب میگیری ❤ دفعه ی اول ت بود ؟؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏