2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام دوست عزیز. پیغامتون و که دیدم خواستم یه چیزایی رو اضافه کنم. من الان سه ساله که با NHS درگیر در ...

اصلا فکر نمیکردم تا این حد کوتاهی کنن تو همه جیز
فکر کردم فقط تو زمینه ناباروری بی تفاوت هستن
پس این هم ادم میان اون ور برای درمان چی؟
شاید با تبعه ها این طور هستن؟

به نظرم تصمیم خوبی گرفتین که میخواین درمان رو تو ایران ادامه بدین
اما حتما دکتر خوب و با وجدانی انتخاب کنین تا هیج کوتاهی برای شما انجام نده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

ممنونم از دوستانی که به یادم بودن، ممنون از نی نی تپل جون، دریا دل عزیز، زینبی بابای عزیز، بانو انور جون، آنای مهربون و بقیه دوستانی که پیگیر احوالاتم بودن. من با لپ تاپم تو این تاپیک میام، از روز پانکچر رفتم منزل پدریم تا الان، لپ تاپم رو بنا به دلایلی ناچار بودم بذارم تو دفتر کارم بمونه، با گوشیم هرکار کردم رمز عبور و نام کاربریم رو قبول نمیکرد، فقط میتونستم بخونم، در هر صورت ممنون از همتون و عذرخواهی بابت بی خبر گذاشتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ویتامین دی منم پایین بوده البته خوب من اون موقع نمیدونستم باردارم..... قرار بود دارو بگیرم ولی ...

ممنون آنا جون فردا صبح زنگ میزنم میپرسم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
ممنونم از دوستانی که به یادم بودن، ممنون از نی نی تپل جون، دریا دل عزیز، زینبی بابای عزیز، بانو انور ...

چیکار کردی؟

نتیجه پانکچر؟

انتقال دادی عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون دختر کجایی تو؟ نمیگی یه ملت نگرانتن؟ کشتی که مارو...... به خدا سرم داره میترکه میخواستم ...

شرمنده آنای عزیزم.

امیدوارم که بقیه اشم به خیر و خوشی بگذرونی مهربون.

من 27 مرداد پانکچر کردم،6 تا تخمک داشتم که متاسفانه یکیشون جنین شد. اما با دوتا جنین شناس بیمارستان بهمن که صحبت کردم، گفتن ما از این جنین انتظار حاملگی صد در صد داریم، گفتن ندرتا ما بلاستی با چنین کیفیتی میبینیم حتی باورشون نمیشد که من 40 سالمه و همچین جنین خوبی دارم. اما متاسفانه منفی شدم

یکم شهریور انتقال داشتم، دوتا آمپول پروژسترون، یه شیاف، دوتا استرادیول و شبی یک سلکسان 6000

تو این مدت حتی لک هم ندیدم. اما هم خیلی سردم بود و همش دست و پاهام یخ بود، هم دل دردای پریودی داشتم. و ببخشید واژنم وحشتناک تیر میکشید تو این مدت. دقیقا مثل یکی دوروز مونده به پری

شرمنده آنای عزیزم. امیدوارم که بقیه اشم به خیر و خوشی بگذرونی مهربون. من 27 مرداد پانکچر کردم،6 تا ...

عزیزم ناراحت شدم ولی شکر خدا خودت خوبی.....

راستشو بخوایی خیلی ترسیده بودم گفتم شاید داروها مشکلی برات ایجاد کردن....

اما هی به خودم میگفتم نه حالش خوبه.....

بازم شکر.....

یه کم استراحت کن ایشالله دوباره با انرژی بیشتری وارد سیکل میشی.....

یعنی همه جنیناتو گذاشتن بلاست بشن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یکم شهریور انتقال داشتم، دوتا آمپول پروژسترون، یه شیاف، دوتا استرادیول و شبی یک سلکسان 6000 تو این ...

عزیزم ایمنی چی مشکلی نداشتی؟

راستش من راضی به رضای خدا نیستم، چون تو عمرم پیش نیومده که یه جا فقط یه جا بهم حال داده باشه،یه بار پیش نیومده که خواسته من و رضای خدا یکی بوده باشه. همیشه دست رد به سینه ام زده. دلم برای همسرم خیلی سوخت، هنوز میبینم اشک چشماش روونه. 

دوستای عزیزم تا دخملم خوابه منم برم بخوابم سرم بد جوری درد میکنه.....

یکم شهریور انتقال داشتم، دوتا آمپول پروژسترون، یه شیاف، دوتا استرادیول و شبی یک سلکسان 6000 تو این ...

لی لا جون

من فکر می کنم دست وپای یخ یکی از علائم منفی شدنه 

چون من هم به همین صورت بودم

لی لا جون من فکر می کنم دست وپای یخ یکی از علائم منفی شدنه  چون من هم به همین صورت بودم

به نظرت برای چیه؟ آخه من روز پانکچر 3 تا سرم هم زده بودم