2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048211 بازدید | 684647 پست
آخه دوشنبه هفته ی بعد باید پیش دکترم برم ویتامین d هم خیلی پایینه میگم هفته ی دیگه دیر نمیشه؟ 

والا ویتامین دی منم پایین بوده البته خوب من اون موقع نمیدونستم باردارم.....

قرار بود دارو بگیرم ولی قسمت نشد.....

بعدها که فهمیدم باردارم همچنان برا ویتامین دی دارو نداشتم، غربالگری اول تکرار کردم دیدم هودش نرمال شده پس خیلی فکرتو درگیر نکن.....

حالا تلفنی میتونی بگی که wbcت بالاست اگه نیاز بود زودتر میری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،آنا جون میشه بهم کنی،من یه عمل لاپاراسکوپی فیبروم رحم داشتم و یه بار هیستروسکوپی شدم،هیچ‌وقت طب ...

من با استرادیول جواب نگرفتم اما استرومارین خیلی خوب بود برای اندومترم

خدایا شکرت😙
خوووش به حالت من حاضر بودم همش بالا بیارم ولی خیالم راحت باشه قلبش میزنه خیلی نگرانم این 3ماه بگذ ...

بابا قلبش كه مى زنه 

چرا خودت را عذاب مى زنى 

رفتى كه سونو صداى قلبش هم كه شنيدى 

اينجورى به خودت استرس نده 

اين حالتها هم جون منو گرفته 

خدارو شكر كن ندارى عزيزم 

راحت ترى 🙏🍼😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
بله دوقلو بارداربودم توهفته بیست ویک زایمان کردم

خب پس ربطی به پرد نداره
شما طول سرویکست کم شد یهو
که علتش هم به احتمال خیلی زیاد بالا بودن طول سرویکس و نارسایی ناشی از همین بالا بودن میتونسته باشه

این سری قبل از هر کاری حتما این مورد رو یاد اوری کن و بگو براش اینکه دوباره دچارش نشی چه کاری میکنن برات

راستی سری قبل اخرین باری که سونو کردی برای طول سرویکس هفته چند بود؟ طول سرویکست همون موقع چند بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من ازاوایل بارداری انقباض داشتم شکمم سفت میشد

همین هم میتونه روی کم شدن طول سرویکس و باز شدن دهانه رحم تاثیر بذاره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

[QUOTE=68568620]بانوجان خوبی عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟ سیر که نخورین فکر کنم بهتره ...[/QUOTE]

من دوبار بستنى خوردم اما خيلى در دهان نگه داشتم هر بار ليس زدم سرما ش گرفته بشه 

ببين هر چى خواستى بخورى بزن تو نت بهت مى گه خوبه يا نه 

فصل انگور 

انگور بخور پوست بچه را روشن و باعث رنگى شدن چشم بچه مى شه 

فقط زياد نبايد بخورى جونم 

ترشى فكر نكنم اما باز به بپرس و تو نت نگاه كن 

🍼😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
سلام عزیزم خوبی . من تو ۳۵ هفته ۵ روز زایمان کردم به دلیل باز شدن دهانه رحم ختم بارداری دادن . خدارو ...

خدا رو شکر که به سلامتی و خیر و خوشی تموم شد
قدمش مبارک باشه

عزیزم شمام یادمه انقباض داشتی
نی نی دستگاه نرفت که ؟

[QUOTE=68573904]خب دوستمون که دروغ نمیگن من طبق گفته های این دوستمون این مطلب رو بیان کردم شاید تو مراکز ناباروری ...[/QUOTE]

لاله جون بحث را به جاى خوبى نياورديد از شما بعيد بود 

من با دوستمون چت كردم اينجا 

ايشون كاملا منظور من را متوجه شدند و من هم همينطور در كاملا خوبى و ارامش كلام 

چيزى كه من گفتم در زمانى كه شك به باردارى باشه و زمان پرى گذشته باشه وظيفه دارند حتى در صورت منفى بودن بى بى بايد  ازمايش خون بگيرند 

چون خودم سالها براى اين سيستم كار كردم

در تمام نوشته هاى من كاملا واضح هست عزيزم 

توصيه مى كنم اين متنى كه گذاشتيد را پاك كنيد چون باعث سو تفاهم بين من و ايشون مى شه 

جورى داره نشون مى ده انگار من به دوستمون گفتم دورغ مى گن 

توصيه مى كنم يكبار ديگه متن ما دو نفر را بخونيد عزيزم 🙏😘🍼

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
لاله جون من و پژمان تموم ازمایشات ژنتیکیمون تکمیله حتی برا بررسی نهایی دکترم مارو فرستاد پیش دکتر کش ...

عزیزم تو پی جی اس خیلی از ایتما چک میشه
تو کاریوتایپ فقط کروموزومای پدر و مادر چک میشه در حالی که یه سری جهش های ژنتیکی میتونه بعد از لقاح اتفاق بیوفته
میکرو دلیشن هم باز رو کروموزوم های پدر هست که تست میشه
دیگه واقعا تو شرایط شما پی جی اس لازمه

ببین شما چون دو باره مثبت شدی مشخصه اندومترت رو پذیرش جنین مشکل نداره
پس هیسترو کاری برای این مساله نمیکنه اما ممکنهمشکلی داخل رحمت باشه که با هیسترو مشخص بشه
پس انجامش بی فاایده نیست
هیسترو کاری به ذخیره نداره

فقط از سفت شدن كل شكم متوجه شدي شما ؟

اره من فقط از رو سفت شدن متوجه شدم
روزای اول چون روزی یکی دو بار بود فکر میکردم بچه اس خودش رو یه طرف جمع کرده
اما تو دو روزی که یهو تعدادش بیشتر شد دیدن نه نمیتونه بچه باشه
در ضمن بچه وقتی یه طرف جمع بشه همون طرف سفته فقط، اما وقتی همه جا همزمان سفت میشه یعنی انقباض داره عضلات رحم

دخترا فردا روز دهم پریودم هست مجدد میرم سونو برا بررسی رحم.خواهش میکنم منم دعا کنید خدا به دلم ارامش ...

آخرین سونویی که رفتی ضخامتت چند بود روز چند پریودی رفتی

خدایا شکرت😙
سلام به همه دوستان عزیزم بی مزد بود و منت هر خدمتی که کردم یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت

عزیزم بدو از خودت بگو که اسمتو دیدم خواب از سرم پرید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

لی لا جون دختر کجایی تو؟

نمیگی یه ملت نگرانتن؟

کشتی که مارو......

به خدا سرم داره میترکه میخواستم بخوابم اسمتو دیدم نفهمیدم چجوری پستتو باز کردم.....