2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
لاله جون حواستون چه جوری به دوز داروهاتون بود؟ از کجا بلد بودین؟

خب واقعیت اینه که میزان بازدهی و اثر بخشی یه دارو یه مساله ی تجربیه
دکترا بر اساس تجربه میتونن پیش بینی کنن که کدوم دارو برای کدوم مریض ( با توجه به عدد ذخیره، وزن بیمار شرایط جسمی و...) چطور جواب میده
اما همیشه تو مسائل تجربی ، یه سری مسائل جانبی ایجاد اختلال میتونه بکنه
و ممکنه دو فرد با عدد ذخیره یکسان و داروی یکسان تعداد تخمک هاشون یا سایز تخمک هاشون متفاوت باشه
اما خب اصولا عدد ذخیره یه پیش اگهی نسبتا مناسبی میتونه داشته باشه
در هر حال همیشه خطا هم وجود داره

من سری دوم بر اساس دوز داروهای سری اولم میدونستم نباید بیشتر از 150 واحد گونال داشته باشم
چون سری قبلش با همین دوز و با همین داروهایپر شدم
اما این مساله ای بود که دکتر جدیدم این سری اصلا بهش توجه نکرد و علاوه بر این دوز دارو برام مریونال هم نوشت!!
برای همین من خودم پافشاری کردم که این دوز دارو برام زیاده و من نمیخوام این سری هم هایپر بشم و از انتقال فرش جا بمونم
یا مثلا بر اساس تجربه ای که از هایپری قبلم داشتم با رعایت رژیم غذایی کاری کردم که این سری شکمم اب نیاره و غلظت خون نگیرم و بتونم انتقال داشته باشم

شما هم مطمئنا با کمک دوستای اینجا علی الخصوص انا جون میتونین خود مراقبتی کافی رو داشته باشین نگران نباشین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان چطورین....😢😢😢 من نمیدونم چرا تخمدان چپم انقدر درد میکنه ..طوری که میزنه به زانو و په ...

عزیزم دو تا کیسه در چه شرایطی بلند کردی؟

یعنی چند وقته پانکچر کردی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من که داره روز به روز برام سخت میشه..... خدا کنه با یه بچه کوچیک کارم به بستری نکشه....

ان شاء ا... نمیکشه عزیزم
الان که دوز داروت رو زیاد کردی بهتری؟
هیوسین هم داری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره آناجون جهش دارم شدید تا دلت بخواد والا از جهش به پرش و خیزشم داره تبدیل میشه خخخ.آنا جون نظرت در ...

عزیزم به نظرم پیشنهادشو بده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون والا من که درد کمرو اکثرا دارم دقیقا شبیه دردهای پریودی.... حس میکنم واژنم یا اون منطقه دق ...

انا جون یه هفته طول میکشه تا اثر زیاد شدن دارو رو ببینی
به نظرم اگه بعد از یه هفته علائمت بهتر نشد حتما خودت برو یه ان اس تی بگیر
چون ان اس تی نشون میده انقباضات منظمه یا نه
اگه منظم باشه و شدتش 50 یا بیشتر باشه بستریس میشی
نهایتا 36 ساعت سولفات میگیری و دو روز یا 3 روز بستری میشی و تا 4 هفته خیالت حمع میشه

بانوجان خوبی عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟ سیر که نخورین فکر کنم بهتره ...

والا من ترشی نخوردم ولی بستنیو میخورم....

ممنونممممم ازهمه     ،میدونم همه چیز دست خداست . من با اینکه میدونستم همسرم این مشکل رو دا ...

عزیزم از رحمت خدا ناامید نشو.....

فکر کن به منم پیشنهاد اهدایی دادن هم با میکرو باردار شدم هم طبیعی.....

خدا بخواد نشد نداره....

سلام بچه ها من امروز جواب آزمایش اولیه بعد از بارداری رو گرفتم wbc خیلی بالاست تو نت خوندم برای گلبولهای سفید هست یعنی عفونت شدید دارم یا به خاطر بارداری بالاست؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
آنا جون بعد از انتقال میشه بادام بخوریم؟ 

والا من میخوردم اما زیاده روی نمیکردم.....

ان شاء ا... نمیکشه عزیزم الان که دوز داروت رو زیاد کردی بهتری؟ هیوسین هم داری؟

نسبت به قبل بهترم.....

هیوسین ندارم اما ایزوپرینم ۴ تا شده....

منیزیمم روزی یکی.....

کلسی کر هم که قطع شده.....

انا جون یه هفته طول میکشه تا اثر زیاد شدن دارو رو ببینی به نظرم اگه بعد از یه هفته علائمت بهتر نشد ح ...

چشم دقت میکنم....

سلام بچه ها من امروز جواب آزمایش اولیه بعد از بارداری رو گرفتم wbc خیلی بالاست تو نت خوندم برای گلبو ...

عریزم میتونه برا بارداریم باشه حالا با توجه به عددش دکترت نظرشو میده....

پانکچر نکردم..اصلا تو سیکل نیستم.. دو تا کیسه رو فقط از پایین کمد بلند کردم گذاشتم توی کمد😢😢😢

عزیزم خوب کار خوبی نکردی بلند کردی، مراقب باش اما اگه دردت کمتر نشد یه سونو برو حتما.....

عریزم میتونه برا بارداریم باشه حالا با توجه به عددش دکترت نظرشو میده....

آخه دوشنبه هفته ی بعد باید پیش دکترم برم ویتامین d هم خیلی پایینه میگم هفته ی دیگه دیر نمیشه؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .