2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام انا جون امروز  روزدوازده انتقالمه بی بی زدم منفی شد به کل ناامید شدم به نظرت بازم صبرکنم؟

عزیزم منکه میگم اعتباری به بی بی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهرای گلم،لطفا برام دعا کنید💙  یسری مشکلات دارم ایشالا زودتر رفع بشه🍃🍀

ایشالله به زودی همه شون حل میشن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان شما ک با تجربه ای اگه میشه منو راهنمایی کنین؛من زیاد درگیر یبوست میشم و بعد از پانکچر 3روز ی ...

عزیزم تیروئیدتو چک کردی؟

خواهشا نشاسته مشاسته نخوری بعد انتقال مثل خیلیا چون یبوستو تشدید میکنه......

مایعات زیاد بخور......

چیزایی که یبوستو تشدید میکنه نخور.....

آندومتریوزو چک کردی؟

ممنونم لاله جون خیلی واضح و عالی راهنماییم کردی،، برای اون پایه ی سوم چه توصیه ای داری برام؟؟ یعنی م ...

خب من برای خود سیکل میکرو گفتم میتونی تو شهرستان ادامه بدی
وگرنه ازهات رو اول تکمیل کن تو تهران و اگه مشکلی داشتی تو ایمنی انعقادی یا کاریوتایپ، حتی ویتامین ها و هورمون ها، این جا از دکتر های خوب تهران مشاوره بگیر و نسخه های لازم رو دریافت کن ، تا تو شهرستان به مشکل نخوری
اگثر بچه هایی که تهران تحت نظر بودن همین کارو کردن
یعنی دست پر و با اطلاعات لازم پیش دکتر شهرستان ادامه دادن

دیگه اینکه کار مهم دیگه اینه که داروهات رو حواست بهشون باشه، سعی کنی داروی خارجی پیدا کنی، که شرطش اینه که دکتر برات دو تا نسخه تهیه کنه ، یکی ایرانی یکی خارجی ، اگه نتونستی خارجیش رو تهیه کنی بعد بری سراغ ایرانی

به نظرم با این گرونی ها و اینکه اصلا معلوم نیست تعداد جنین و شرایطشون چطور میشه بهتره همه ی ازهای ایمنی انعقادی رو انجام بدی
میتونی مرکز انتقال خون بری که هزینه اش کمتره

من سری اول دکترم یه سری ازهای سقط مکرر و انعقادی و ایمنی رو نوشت
البته کامل نبود ، اما دکترم خودش هپارین و اسپرین رو میده برای همه ، دگزا هم میده تا اگه کسی مشکل ایمنی جزیی داره با همون دگزا کنترل بشه
برای همین ازمایش کامل هم نباشه خیلی اشکالی ایجاد نمیکنه
البته اینم بگم اگه کسی ازش ازمایش خاصی بخواد قبول میکنه و پا فشاری نمیکنه

این سری سیکل من بدون ال دی بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون گلم فقط ی سوال دیگه اینکه میگن قبل انتقال گرمیجات بخورین ویا با روغن سیاهدونه رحم وشکم روماساژ ...

عزیزم گفتم که به این میگن ها کاریت نباشه.....

مثلا من طبعم شدیدا سرد بود از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم.....

اگه میخواستم به حرف بقیه باشم بعد انتقال نباید گرمی میخوردم اما خوردم.....

باید ببینی بدنت چی میطلبه.....

یا مثلا من قبلا به اشتباه به همسرم گرمی زیاد دادم نگو براش بد بوده چون شدیدا طبعش گرم بود و براش خوب نبود.....

تو هم طبعتو بشناس اول.....

اگه خودت میتونی بامطالعه نشونه های طبعهای مختلف بشناسش.....

نه که از یه دکتر طب سنتی کمک بگیر.....

رحم سردم والا من همیشه زیر شکمم و واژنم حس سردی داشتم.....

پریودم با چند روز لک شروع میشد.....

رنگش تیره بود.....

منم دقيقا همين جورى فكر مى كردم و هميشه بادوم مى خورم و دفعه اول آناناس خوردم و دفعه دوم فقط بادوم و ...

بچه ها اگه منظورتون از بادوم ، درختیه که مشکلی نداره اصلا
اما خام نباید باشه
ولی بادوم زمینی نباید خورد تا 3 ماه اول

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دخترا فردا روز دهم پریودم هست مجدد میرم سونو برا بررسی رحم.خواهش میکنم منم دعا کنید خدا به دلم ارامش ...

عزیزم به فال نیک بگیر داری مامان میشی ایشالله....

[QUOTE= 68369195 ]عزیزم دوست خودمون که میکرو کردن تو انگلیس نوشتن که فقط بی بی چک میگن بزنین همین چن ...

خب دوستمون که دروغ نمیگن
من طبق گفته های این دوستمون این مطلب رو بیان کردم
شاید تو مراکز ناباروری روال کار فرق داره
به هر حال این چیزی که دوستمون گفتن من از چند نفر دیگه هم که اونجا میکرو کردن شنیدم

آنا جون من چسبندگی به قسمت روده هام زده ولی دکتر آصف جاه گفت تا مشکلی برات ایجاد نکرده یعنی درد ندا ...

والا نمیدونم چی بگم چون علمشو ندارم که.....

فقط میدونم یا باید به دکترت اعتماد کنی یا دکتر قابل اعتماد واسه خودت پیدا کنی.....

بچه ها اگه منظورتون از بادوم ، درختیه که مشکلی نداره اصلا اما خام نباید باشه ولی بادوم زمینی نباید ...

من بادام درختي خام ميخورم يعني بده ؟

پس بوداده ش رو بخورم 

والا مونديم چي خوبه چي بده 

پسته هم خام ميخورم 

سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

عزیزم به مام پیشنهاد اهدایی داده بود ولی من کوتاه نیومدم.....

سخت نگیر عزیزم.....

مهم هدفته......

در مورد اون قضیه هم نمیدونم اگه اینطوره خوب پی جی اس انجام میدی....

بانوالانور و رعدوبرق جان بیاین من چرا هیییییییچ علائمی ندارم نه تهوع نه از بویی بدم میاد خیلی نگر ...

عزیزم خوب منم نداشتم.....

یعنی این گل پسرتو دلم باد هواست؟؟؟

آناجون امروز تزریقاتیه گفت این امپول ب 12 رو یکروز درمیون داده گفتم نه هفته ای 1دونه گفت اخه اصولا ی ...

نه عزیزم هفته ای یه باره.....