2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
دوستان یه موردی رو میخواستم بگم طبق تحقیقاتی که دوست خانوادگیمون از آشناهایی که داشتن پرسیدن بهترین ...

ممنونممممم ازهمه   ،میدونم همه چیز دست خداست . من با اینکه میدونستم همسرم این مشکل رو داره باهاش ازدواج کردم چون عاشقانه دوستش دارم مرد بینظیر و فوق العاده ای هست که نمیتونستم بخاطر بچه ازش بگذرم گفتم وقتی خدا کسی رو از زندگی محروم نکرده من بنده چجوری حق زندگی رو از کسی بگیرم واقعا هم از اول به خدا توکل کردم ،خواهش می کنم برای  من و همسرم دعا کنید ایندفعه جواب بگیریم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

عزیزم وقتی گفته که اینا شاید جنین نباشن بهتره روش pgsرو انجام بدی.به نظرم من رویان از ابن سینا بهتره.البته دکتر شخصی باز خیلی از مراکز ناباروری بهتر هست چون کامل چکاپ میشی.ناراحت نباش دنبال درمان باش اما غصه نخور اگربا غصه کارحل میشد الان همه بی مشکل بودیم.منم ۴بارانتقال دادم ولی این سری هیچ استرسی ندارم انگار نه انگار بچه کاشتم تازه فهمیدم زندگی ادامه داره

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یه موردی رو میخواستم بگم طبق تحقیقاتی که دوست خانوادگیمون از آشناهایی که داشتن پرسیدن بهترین ...

پاییز جون خدا کنه ایندفعه جواب بگیرم ولی برای بعد شاید برم قم چون درهرصورت من از شهرستان میام و البته قم بمن نزدیکتر هست

عزیزم وقتی گفته که اینا شاید جنین نباشن بهتره روش pgsرو انجام بدی.به نظرم من رویان از ابن سینا بهتره ...

ستاره جون خودم زیاد pgs  رو قبول ندارم اونجا فقط سلامت جنین از نظر یکسری اختلالات ژنتیکی بررسی میشه 

راستش حرف دکتر خیلی غیرعلمی بود که اینها جنین نیست کلا علم پزشکی رو به نظرم زیر سوال برد !چجوری یه گامت با یه جسم خارجی ترکیب میشه و قدرت تکثیر میتوزی پیدا میکنه به نظر از محالات باشه 

[QUOTE= 68565133 ]بانوالانور و رعدوبرق جان بیاین من چرا هیییییییچ علائمی ندارم نه تهوع نه از بویی ...

خوووش به حالت

من حاضر بودم همش بالا بیارم ولی خیالم راحت باشه قلبش میزنه

خیلی نگرانم

این 3ماه بگذره راحت شم

بانوجان خوبی عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟ سیر که نخورین فکر کنم بهتره ...

من شکمم قشنگ انگار 4 ماهمه

من فقط ولع ترشی دارم

مامانم ترشی گذاشته بود یه کاسه خوردم خالی

قبلا اصلا دوست نداشتم یعنی کم میخوردم

سلام خانمای عزیز کسی جدیدا مرکز نوین مشهدکاشت انجام داده؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
پاییز جون خدا کنه ایندفعه جواب بگیرم ولی برای بعد شاید برم قم چون درهرصورت من از شهرستان میام و البت ...

مونیکا جان امیدوارم این بار با همین جنینا مامان بشی من همیشه همه ی دوستای مجازیم رو دعا میکنم خدا باید بخواد من با مورفو یک تعداد کم باردار شدم 

دکترا فقط وسیله ان وقتی جنین داری نمیدونم خانم دکتر چرا این حرف رو زدن من که دلم شکست و یاد خودمم افتادم وای به حال اون لحظه شما

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
آنا جون سلام عزیزم خوشحالم ک حالت بهتره خدا خودش این چند هفته آخر بارداریت کمکت کنه و نگهدار فرزند ع ...

احتمال داره از بد خوابیدن باشه یا مثانت پر شده باشه.....

وقتی در طول روز نیست جای نگرانی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com