2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=68564207]سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...[/QUOTE

مونيكا جون ماها نبايد با حرف دكترا نااميد بشيم بايد اميد داشته باشيم و دست از تلاش بر نداريم چه بسا كه معجزه خدا هم شامل حالمون بشه و بودن دوستانى كه تو همين جمع هم خدا براشون معجزه كرد

مى دونم شنيدن اين حرفها چه قدر سخته و منفى شدن آزمايش.

منم دو بار منفى شدم و بدون من و همه دوستان اين گروه حالتو خيلى خوب مى فهميم اما بايد فقط و فقط قوى بود و اميدوار

ايشالا ماها هم به زودى زود حس مادر شدن رو با تمام وجود حس مى كنيم🙏🏼🌸💕

انعقادی عزیزم.....

آناجون امروز تزریقاتیه گفت این امپول ب 12 رو یکروز درمیون داده گفتم نه هفته ای 1دونه گفت اخه اصولا یکروز درمیون میزنن.میگم نکنه من گیج زدم دوباره و یکروز درمیون بوده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دخترا فردا روز دهم پریودم هست مجدد میرم سونو برا بررسی رحم.خواهش میکنم منم دعا کنید خدا به دلم ارامش ...

آخی الهی چه خواب قشنگی دیدی😍😍 ان شالله که به بهترین شکل ممکن برات تعبیر بشه و جوجه ی زیبایی تو زندگیتون وارد بشه که همه ی دردا و غمای این سالهای درمانتو از بین ببره ❤❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

سلام دوستان چطورین....😢😢😢

من نمیدونم چرا تخمدان چپم انقدر درد میکنه ..طوری که میزنه به زانو و پهلوم دردش ..ده روز دیگه هم پریود میشن

علتش چیه؟😣😣😣😣

فقط جمعه دو تا کیسه برنج بلند کردم ..از دیروز درد دارم ولی امروز خیلیییییی بیشتر شده😢😢😢

سلام به همگی آنا جون من دیروز رفتم مطب طرازی روز سوم پریودیم بود خیلی خیلی ناامدم کردم، اگه یادت با ...

مونیکا جون اصلا توجه نکن به این حرفا ، اول و آخر باید خدا بخواد . نمیدونم چجوریه که این دکترا خودشونم میدونن که وسیله ای بیش نیستنا و تو مطباشون هزاران‌مورد معجزه ی خدا رو دیدنا  ولی بازم حرفای عجیب غریب میزنن . مگه میشه الان که جنینا تشکیل شده جنین شناس نفهمه که این‌جنین یا نه ؟؟🙄🙄😳😳😳😳 شگفتا . از اون حرفا بودااا

توکل کن به خدا ان شالله نتیجه میگیری . به نظرم به خدا بگو "خدایا تو داری میبینی که بنده هات چی دارن‌میگن پس خودت قدرت بی نهایتت رو بهشون نشون بده "

عزیزم همونطور که به دوستمونم گفتم برا جهش تو mthfr هم تجویز میشه و فکر کنم برا پروتئین سی پایینم تجو ...

آره آناجون جهش دارم شدید تا دلت بخواد والا از جهش به پرش و خیزشم داره تبدیل میشه خخخ.آنا جون نظرت درمورد خراش آندومتر و هیسترو چیه فردا دارم میرم پیش دکترخودم توی رشت میخوام برم رو مغزش برام انجام بده نظرت چیه خواهر؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون میخواستم بهت بگم این دفعه حتما قبل انتقال خراش بده برای من ک تاثیر داشت ایشالا برای شما هم ...

کشتنی هم باشه دکترمو میکشم ولی مجبور میکنمش خراش بده خخخخ 

بانوالانور و رعدوبرق جان بیاین من چرا هیییییییچ علائمی ندارم نه تهوع نه از بویی بدم میاد خیلی نگر ...

سلام عزیزم

خوبم ممنون.من حدودا یک هفته حالت تهوع و بی حالی و ضعف زیادی داشتم و میلم به غذایی نمیکشیو درد س ی ن ه وحشتناک.بعد حدود سه روز علائمم خیلی کم شد و تقریبا نابود شد که خیلی ترسیدم و تصمیم گرفتم برم سونو ولی شکر خدا از امروز دوباره همه ی علائم حال به هم زنم برگشته و دیگه منصرف شدم از سونو

آخه الان دقیقا هفته ی هشتم هستم سری قبل نو این هفته قلبش ایستاد.همون موقع هم یه ذره علامتی که داشتم قطع شد ولی شک نکرده بودم به سقط.تو هفته یازده فهمیدم چی شده

نگران نباش همه که علائم ندارن.بعضیا تا آخر بارداری بی علامتن

شما دیگه سونو نرفتین؟

امروز هفته چندین؟

[QUOTE=68565133]بانوالانور و رعدوبرق جان بیاین من چرا هیییییییچ علائمی ندارم نه تهوع نه از بویی بدم میاد خیلی نگر ...[/QUOTE]

واى نگو من كه از چيزهاى كه دوست داشتم حالا بدم مياد 

از مرغ و ماهى بدم مياد در حالى كه عاشقشون بودم  

از گوشت كه خوشم نمى امد خوشم مياد 

عاشق سير بودم الان بدم مياد حتى از شكلش

نارنگى هم دوست نداشتم الان مى خورم ووو

كلان بر عكس شده طبع ام 

حالت تهوع چند روز دارم اما فقط حالتش را دارم 

از 

حس بويايم هم كه عالى شده 🤗🙈

تازه شكم بزرگ يكم و سفت شده 

خوبه ديگه ويار ندارى و اين حالتها رو ندارى 🤗😘

خيلى ها اين حالتها را ندارند 

مامان باران 

اصلا نگران نباش 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
[QUOTE= 68565133 ]بانوالانور و رعدوبرق جان بیاین من چرا هیییییییچ علائمی ندارم نه تهوع نه از بویی بد ...

بانوجان خوبی عزیزم

منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟

سیر که نخورین فکر کنم بهتره

بچه ها ترشی با سرکه خونگی اشکال داره؟

بستنی بعد انتقال گفتن نخورین الان دیگه میشه خورد؟

بانوجان خوبی عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ شده انگار پنج ماهمه.اشکال نداره؟ سیر که نخورین فکر کنم بهتره ...

بستنی اگه خواستی بخوری، حتما پاستوریزه بخور نه از این کیلویی ها و اسکوپی ها

بچه ها راستی دیشب داشتم تو اینترنت در مورد خواص جو و جوپرک میخوندم ینی دهنم باز موند از این همه خاصیت که برای جو در دوران بارداری نوشته بودن . اصن خیلی خفن بود فکر نمیکردم . نوشته بود یکی از مواد واقعا ضروریه در دوران بارداری و منبع بسیار خوبی از اسید فولیک ، آهن و پتاسیمه که برای رشد جنین عالیه.

حالا اگه میخواید اطلاعات بیشتر داشته باشید یه سرچ ساده بزنید مثلا " خواص جوپرک در بارداری " و مطالعه کنید