عزیزم این مطلب رو توی یه وبلاگ خوندم ؛
دكتره نیکتا جان در استراليا گفت :
خیالت تخت ...رحم در حالت ایستاده صاف نیست مثله نیمه خوابیده هست
یعنی سرش کاملا پایین نیست اونجوری که تو عکسا گذاشتن. کجکیه. پس نگران نباشیدی استراحت مطلق هیچ فرقی نمیکنه به حالش.
**به من اناتومی رحم رو کاملا توضیح دادن بعدشم گفتن جنین رو وقتی ما میذاریم تو رحم مثله اینه که یه کنجد میوفته تو ظرف مربا و اصلا با تکون خوردن و این حرفا این کنجد نمیوفته بیرون. پرز های رحم نقشه کاسه مربا رو داره.
بعدشم اناتومی رحم وقتی شما وای میسید یه حالته کج داره و مثله حالت نیمه خوابیده برا همین چیزی نمیوفته بیرون
به من گفتن مطمین باشید اگه یه درصد هم احتمالش با استراحت بیشتر بود ما همینجا نگهتون میداشتیم و پوله بیششتری میگرفتیم ازتون
مامان سارا گفت:
بچه ها البته این چیزی که دکتر نیکتا گفته خیلی مهمه ها . واقعا رحم زن ؛ کشش داره . مادر بزرگ من همیشه مثل عسل می مونه برمی گرده و می چسبونه همه چیزو به خودش
یعنی اینکه جذب می کنه . می کشه سمت خودش . بعدشم مثل عسل برمی گرده . دیدی عسل رو هر کاری کنی دوباره شکل اولش می شه . هر چی توش باشه نمی افته ازش باهاش می ره و می یاد . اینم تعبیر دکتر مامان جون من بود هههههههه
سپیده جان گفت:
دکتر اشرفی هم اینو گفت در مورد شکل رحم شکلشو هم کشید و گفت اصلاً امکان نداره که با ايستادن جنین بیوفته