2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم ، ان شالله به خیر و سلامتی ، دست دکتر عارفی واقعا خوبه منم ۸ مرداد انتقال داشتم . ان شالل ...

قبل از انتقال انوکسا زدین یا بعد از انتقال ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، ان شالله به خیر و سلامتی ، دست دکتر عارفی واقعا خوبه منم ۸ مرداد انتقال داشتم . ان شالل ...

ممنون عزيزم

ان شاءالله بارداري موفقي خواهي داشت 🌺

آنوكسان رو براي چي به شما دادن؟

آسپرين هم دارين؟

شما مطب ويزيت ميشين؟

من انجام دادم پارسال باهم باردار بودیم ولی خارج از رحم بود مال من.دوستم یازدهمین بار با پی جی اس بار ...

باردار شدن که میشم میخوام بمونه برام  صحیح و سالم فقط همین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام

مریم جان و دوستانی که هفته پیش میکرو کردن بیان لطفا

حالتون چطوره ؟؟؟علائم دارید؟؟؟؟

فردا کی میخواس بره برای ازمایش؟؟؟میخوای بری باز

دلم خیییلی آشوبه نگرانم استرس دارم سه شنبه اول محرم آزمایش دارم...تمام امیدم به امام حسینه😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢فردا زودتر برسه.ادم میره سرکار فکرش کمتر درگیره...بچه ها شما چه خبر در چه حالیدددد.خدایا ناامیدمون نکن😦😦😦😦😦😦😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام  دوستاي عزيزم ان شاءالله هر جا هستين و در هر مرحله اي از درمان هستين موفق باشيد  بع ...

عزیزم روزهای اول میوه نخور گلابی سیب به خوبه ....ابمیوه صنعتی نخور...والله من هر جا دیدم گفتن گردو بادام انبه موز خرما پیاز کرفس ماهی نخورید

سلام عزیزم.ایشالا مثبتی و فردا میای خبر مامان شدنتو میدی دیگه بی بی چک نزدین؟

نه جرات ندارم.سه شنبه ازمایش دارم..تا اون موقع میمیرم و زنده میشم

سلام خانوما ببخشید چنتا سوال داشتم یکی اینکه آمپول گونال اف باید تو یخچال نگهداری بشه؟؟؟

بعد اینکه با سوزن صورتی کمرنگه باید پودر و آب روبکشن داخل سرنگ بعد با اونیکی قرمزه تزریق کنن دیگه درسته؟

من الان رفتم درمانگاه طبق دستور دکترم دوتا پودر یه آب مقطر دور ناف تزریق کردم ولی دکتره که داشت آب و پودرو میکشید داخل سرنگ دیدم ۵ ۶ تا قطرش ریخت بیرون بنظرتون ممکنه تاثیر خودشو نذاره؟؟؟

اصلا اعصابم بهم ریخت من به آسونی آمپولو پیدا نکردم که بعضیا انقد بی ملاحظه هستن😔😔😔😔😕😕

خداجونم شکرت       
سلام خانوما ببخشید چنتا سوال داشتم یکی اینکه آمپول گونال اف باید تو یخچال نگهداری بشه؟؟؟ بعد اینکه ...

بله عزیزم یخچالیه.چرا خودت نمیزنی دورناف که کاری نداره.خیالتم راحت تره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قبل از انتقال انوکسا زدین یا بعد از انتقال ؟؟

من از سه روز قبل انتقال ینی از ۵ مرداد کل داروهامو برام شروع کرد که انوکسان هم جزش بود 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
ممنون عزيزم ان شاءالله بارداري موفقي خواهي داشت 🌺 آنوكسان رو براي چي به شما دادن؟ آسپرين هم داري ...

مرسی عزیزم ان شالله برای شما به زودی ،

والا من هیچ آزمایشی انجام ندادم و نداده بودم، جنین فریز از قبل داشتم که یه بار اردیبهشت و یه بار هم مرداد منتقل کردم ، تو هر بار هم همین داروها رو داد.  منم سوال نکردم که چرا انوکسان و آسپرین داده ، همش فکر میکردم که روتین کارشه . در هر حال شکر خدا انتقال دومم مثبت شد 

ممنون عزيزم ان شاءالله بارداري موفقي خواهي داشت 🌺 آنوكسان رو براي چي به شما دادن؟ آسپرين هم داري ...

نه عزیزم‌من بیمارشون در بیمارستان عرفان هستم 

اضافه وزن دارم تا دلت بخواد 179 قدمه 100کیلو وزن. من چندین سال تهران مرکز ابن سینا رفتم نتیجه نگرفت ...

عزيزم رژيم بگيرباشگاه برو

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون