2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
والا از زمان هیسترو و لاپرا 5 سال گذشته تو 5 سال خیلی اتفاق ممکنه افتاده باشه پی جی اس شرایط جنین ...

لاله جون من و پژمان تموم ازمایشات ژنتیکیمون تکمیله حتی برا بررسی نهایی دکترم مارو فرستاد پیش دکتر کشاورز و ایشون دونه دونه آزمایشات رو بررسی کردن نهایتا ی دونه آزمایش میکرو دیلکشن ایگرگ مونده بود که اونم پژمان داد و مشکلی نبود و دکتر کشاورز نامه داد به دکترم که از نظر ژنتیکی هیچ گونه مشکلی وجود نداره یعنی با این وجود بازم پی جی اس لازمه؟به نظرت اگر به دکترم بگم هیسترو بکنه و خراش اندومتر بده تاثیری برام داره؟هیستروهم ذخیره تخمدان رو کم میکنه؟ذخیرم قبل این پانکچر آخری 5بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا چی بگم.. دکتر من گفت فقط باید دوهفته ای از مصرف آسپرین و امپول هپارین بگذره.که آنا جونم گفت.

دکترتون کی بودن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتون کی بودن؟

دکتر طرازی عزیزم.. دکتر من و آناجون و بهار جون یکی ان.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

@تورک_آنا   عزیز دلم برات صلوات فرستادم.. ایشالا اخراش به خوبی و خووووشی طی میشه.. 🍀🍃💙 بازم کمکی بود که بتونم انجام بدم در خدمتم.🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه فعلا رو نمیگم تو سیکل انتقال رو میگم فک کنم قطع کرده بودن نه؟

آره عزیزم گفت قطع کن خوردن کورتن ریسکه باعث شکاف کام میشه حتی من با تاکید چندبار پرسیدم قطع کنم؟گفت اره.به دکتر رزاقی هم گفتم قطع کردم گفت شما توی این ازمایش ی آیتم ایمنیت بالاست اسم دکترمم پرسید گفت از دکترای برتر و جوان و باسواد استان گیلان هستن اصلا بهش شک نکن گفتم من گفتم سرم بده ولی نداد گفت شما با این آزمایش که روی میز من گذاشتی نیاز نداری

واااااای عزیزم باز چرا سقط شد    بخدا خیلی واست ناراحت شدم خدا خودش بهت صبر بده واقعا سخت ...

قسمت نبود خواهری چی بگم والا

دکتر طرازی عزیزم.. دکتر من و آناجون و بهار جون یکی ان.

خوب پس میشه رو حرفشون حساب وا کرد .شماهم مثل من بودید دیگه درسته؟بتا افت کرد؟به نظرم 30آبان واقعا دیره برا آز

خانمایی که انوکساپارین میزنین من این سری البرزدارو گرفتم عالیه جای آمپول هم نمیمونه چه برسه کبود بشه ...

والا واسه منم البرزداروئه اما وحشتناک کبود میشم و درد داره

دفعه پیش اسوه بود که کبود نمیکرد اما کلیه ام بهش حساسیت نشون داد

ترجیح میدم کبود بشم😂

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
لاله جون من و پژمان تموم ازمایشات ژنتیکیمون تکمیله حتی برا بررسی نهایی دکترم مارو فرستاد پیش دکتر کش ...

چرارويان تهران نميري عزيزم

اضافه وزن نداري؟

خدايا من كاسه صبرم چقدرلبريزهاين كاسه..دوستان براي باردارشدنم صلوات ياايت الكرسي بخونيدفداتون