2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

سلام صبح همگي بخير و خوشي 

ستاره جان خيلي ناراحت شدم 

خدا مادرت رو رحمت كنه و جايگاهش جنت الفردوس باشه و به شما صبر بده خيلي سخته خيلي😢

ان شاءالله خداوند بچه ت رو حفظ كنه  

هانا جان وقتي تو اين راه ميايم واقعا نميدونم كي ب مقصد ميرسيم بهترين ها رو برات از خداوند ميخوام 

دوستاي عزيز برا موفقيتم  التماس دعا دارم ازتون 

خداوند دله همه رو شاد كنه ان شاءالله ❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومهای گل سلام
یه سوال دارم میشه لطفا هرکی میدونه جواب بده میخوام نظر چندتا از دکتراتونو بدونم تو این موضوع

1-کسایی که آندومتریوز هستن و بعد از پانکچر بهشون آمپول دیفرلین یا دکاپپتیل میدن که 2-3 دوره بزنن بعد برن برای انتقال، این آمپول رو بهشون گفتن که اولیشو چند روز بعد از پانکچر بزنن؟

2- چندوقت بعد از آخرین دیفرلین ، رفتید برای انتقال؟
صبر کردید پریود بشید بعد برید؟ یا اینکه مثلا بهتون گفتن دومی رو زدی یه ماه بعد یا چندروز بعد بیا که استرادیول بگیری و سیکل انتقال شروع کنی؟
چون من تجربه ش رو دارم وقتی دو دوره دکاپپتیل زدم تا دوسه ماه بعد از دومی پریود نشدم. و دکترم گفته بود پریود شدی بیا. ولی دیدم که دکتر نصر انگار منتظر پریود شدن نمی مونه و سیکل رو شروع میکنه

میشه لطفا اگه کسی این تجربه رو داره بهم بگه تجویز دکترش چطوری بوده؟ ممنون میشم ازتون
البته الان سوال اولم مهمتره برام چون توی این مرحله هستم فعلا

خدایا شکررررررر
دوستان آمپول پروژسترون بهتره یا شیافش برا بعد انتقال؟شنیدمامپول قویتره

عزیزم آمپولش قوی تره

من با آمپول خیلی اذیت میشم ولی هر چی به دکترم گفتم شیاف بنویسه گفت چون یه سقط داشتی آمپول بزنی بهتره

الان حدود هفتادتا آمپول زدم و کبود کبودم.نمیدونم باید چی کار کنم

من 40 تا دونه رو خریدم 111000 تومن بهشون گفتم دوستم خریده ازتکن 20 تا رو 38 تومن گفت احتمالا همکارم ...

😂😂بهتر .پس دیگه نرم اونطرفا😂😂😂

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
من 40 تا دونه رو خریدم 111000 تومن بهشون گفتم دوستم خریده ازتکن 20 تا رو 38 تومن گفت احتمالا همکارم ...

ولی دونفرم دوبار زدن تو سیستما .یعنی هر دو اشتباه کردن😟هر بیستا رو ۶۰تومن گرفته ازت😐😐😐

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم آمپولش قوی تره من با آمپول خیلی اذیت میشم ولی هر چی به دکترم گفتم شیاف بنویسه گفت چون یه سقط ...

الهی عزیزم خدا نی نیتو حفظ کنه میگذره این روزا.من  هم همورویید دارم میترسم اذیتم کنه شیاف هم شنیده بودم امپولش قویتره .

سلام دوستان.خوبین؟ببخشید یه سوال داشتم،برای میکرو‌ دکتر حتما‌ قرص میده؟برای من فقط‌آمپول‌نوشته.اخه اکثرتون گفتین ال دی و مکمل اینا داشتین.منم اصلا یادم نبود بپرسم از دکتر که چجوریه.هنوز نرفتم آمپولا رو بگیرم،روزی ۲۲۵ واحد باید تزریق کنم از دوم پریودم.خیلیه؟دکتر گفت تخمدان چپت یکم کوچیکه،ذخیره م هم ۱،۳۳ بود گفت‌کمه.نگرانم از دیشب تاحالا😔شوهرمم ضعیفه دکتر بهش دارو داده.حالا باید دوماه‌مصرف کنه من ماه‌سوم امپولا رو شروع کنم؟!توروخدا راهنماییم کنین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم