2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
این دوتا فاکتور یکیش حجم گلوبول قرمز هست که این نشون میده کمی کوچیکه ، و دیگریش حجم آهن موجود در گلو ...

ولی تنها کسی که تو خانواده ما از نظر کم خونی و کمبود آهن مشکل نداشت من بودم .که انگار دچارش شدم اه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
گوشتو بیار جلو بکشم 😂😂😜😜😜. الانم تو چه مرحله ای از درمان هستی ؟

👂👂👂خخخ

توی سیکل انتقالم.امروز روز پنجم پری هستم .بیستم سونو دارم ببینم کی میفرسته برای انتقال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👂👂👂خخخ توی سیکل انتقالم.امروز روز پنجم پری هستم .بیستم سونو دارم ببینم کی میفرسته برای انتقال

اکی خوبه ، من شدیدا پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه قبلا تحت نظر غدد بودی حتما همین چند روز قبل انتقالت آزمایشاتتو ببر و یه ویزیت و معاینه غدد بشو تا خیالت راحت بشه ، ممکنه داروت نیاز به کم یا زیاد شدن داشته باشه . ( بهش حتما توضیح بده که تو سیکل میکرو هستی )بعد هم کاملا مرتب قرصا رو نیم ساعت قبل صبحانه و کاملا ناشتا میخوری بدون هیچ فراموشی . 

یه چیزی بهت میگم که هم بترسی  و هم همیشه گوشه ذهنت باشه، یکی از خطرناکترین مشکلات مادر که روی جنین اثر میگذاره و باعث عقب ماندگی ذهنی و جسمی جنین میشه ، تیروویید درمان نشده و نخوردن لووتیروکسینه. حتما تا نیم ساعت بعد از خوردن قرص باید همچنان ناشتا باشی 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

خداوندا!

گاهی یادم میرود چیزهایی که امروز دارم پاسخ دعاهای چند سال پیشم هست

گاهی یادم میرود بنده هستم و صلاحم را تو بهتر میدانی

گاهی هم شاید باید گوشه ای خلوت کنم و یک دل سیر گریه کنم و بگویم:

"پروردگارا ببخش آن گناهی را که  سبب حبس و برآورده نشدن دعایم میشود"

مرا ببخش به خاطر تمام لحظاتی که بودی و حضورت را احساس نکردم و ناامید بودم. ببخش همه را صدا زدم و هر دری را زدم ، جز نام تو و درگاه تو را.

ببخشم برای تمام لحظاتی که منتظرم بودی و من نبودم . ببخشم برای تمام گله هایی که کردم و نفهمیدم که گاهی از سر حکمت نمیدهی و از سر رحمت دادی و تشکر نکردم.

و در نهایت بر تو توکل میکنم ،

چه زیبا گفتی:

"آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟"

@HadiyehayeAsemani

بچه ها من تصمیم گرفتم   پی جی دی رو  انجام بدم . برای شروع باید برم تو همون مرکز پیش متخصص ...

عزیزم کدوم مرکز میخوای بری؟ در مورد هزینه هم پرسیدی؟ تهران هستی؟ 

اکی خوبه ، من شدیدا پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه قبلا تحت نظر غدد بودی حتما همین چند روز قبل انتقا ...

ممنون از راهنماییات مرسی...لطف کردی عزیزم

واااای دختر دعوات کنم عایا ؟؟؟؟ 🤔🤔🤔 دوهفته قرص تیروییدتو نخوردی؟🙄🙄 عزیزم تحت هیچ شرایطی هیچ شرا ...

چرا عزیزم؟؟ 

خب روزی که فراموش بشه میشه فرداش جبرانش کرد دیگه 

خداجونم شکرت       

سلام دوستان من رفتم برای پانکچر انشالله 

الان باید ۵ روز روزی دوتا کلومیفن بخورم جمعه و شنبه هم گونال اف بصورت دوپودر ۱ آب بزنم 

بنظرتون درمانگاه ها میتونن برام تزریق کنن؟؟؟ 

تو داروخونه یه جوری بهم توضیح داد فک کنم سخته 

خداجونم شکرت       
چرا عزیزم؟؟  خب روزی که فراموش بشه میشه فرداش جبرانش کرد دیگه

نه عزیزم قرص لووتیروکسین به هیج عنوان نباید فراموش بشه ، عوارضش بده رو بدن چون هورمونه ، این دوست عزیزمون یه روز فراموش نکرده که بخواد جبران کنه ،دو هفته نخورده. 

در ضمن تو تمام داروها اگر شما یه دوز رو فراموش کردید به محض یادآوری باید مصرف کنید اما اگه تا دوز بعدی فاصله ای نمونده نباید بخورید دیگه . و تحت هیچ شرایطی نباید اگه فراموش کردید دوز بعدی رو دوبرابر کنید . روی بروشور تمام داروها نوشته اینو . البته یه استثنا هستش اونم ال دی هست وقتی که به عنوان جلوگیری از بارداری میخورید ولی بقیه ی داروها همین قاعده ای که گفتم رو داره .

سلام بچه ها من فردا پانکچر میشم برام دعاکنید تخمکای خوبی داشته باشم 

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته و تخمکای خوبی که جنینای تپل مپلی میشن خواهی داشت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم ....  Mcv و mch از رنج نرمال پایینتره اونا چین؟؟

عزیزم ام سی وی حجم متوسط یه گلبول قرمزه و ام سی اچ میزان متوسط وزن هموگلوبین در یک گلبول قرمزه.....

در کل به نظرم پایین بودنشون میتونه نمودی از کم خونی باشه اما تفسیر این آیتما در کل در کنار هم معنی داره و دکترت باید تفسیر کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من رفتم برای پانکچر انشالله  الان باید ۵ روز روزی دوتا کلومیفن بخورم جمعه و شنبه ه ...

عزیزم کاری نداره خودت میتونی تزریق کنی.....

صفحه ۶ رو یه نگاه بنداز.....