2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم والا من بار آخرم پریودم فقط یه روزه شد..... یعنی یه روز پریود شدم بعد یکی دو روزم لک و تموم.. ...

انا جون خدا بچه هاتو حفظ کنه دستاتو میبوسم که اینقد ماه هستین.ممنون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آتریسا جون ما تموم آزمایشهای تخصصی ژنتیک رو انجام دادیم اصلا نقطه ی ابهامی وجود نداره 10تا جنین داشت ...

بله متوجه شدم ثمین جان تا گفتی یادم اومد که ژنتیک زو انجام دادید...اما قضیه پی جی اس رو حتما مطرح کن ببین نظرشون چیه...گرید جنین های من هم همگی Aبود و عالی اما با وجود 15 جنین خوب حتی یک بار هم مثبت نشد...چون همینطور که خودت هم میدونی گریدبندی جنین کیفی نیست..پس ممکنه همه چی تا یه جایی خوب پیش بره و تقسیمات خوبی صورت بگیره اما بعدا تو مراحل بالاتر و بیشتر از 5 6 روز خودشو نشون بده...این نظر پزشک من بود... عزیزم خیلی به یادت هستم امیدوارم با دل خوش برگردی و خبرهای خوب. ..مراقب خودت باش...نگذار این روزها  زندگی دو نفرتون رو تحت تاثیر قرار بده خدای نکرده...یه سفر خوب دو نفره عاشقانه حالتون رو خوش میکنه..به فکرش باش حتما😘😘😘...خوش باشید 🌹🌸

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون خدا بچه هاتو حفظ کنه دستاتو میبوسم که اینقد ماه هستین.ممنون

فدات بشم....

استغفرالله.....

ایشالله دردونه هات دستهای گلتو ببوسن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون چرب کردن شکم بعد از انتقال جنین مشکلی نداره؟ شکم و پهلو گرم بمونه

والا من نکردم اما به خاطر رحم سردم سال پشم رو میبستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم الان جز سلامتی خودت به هیچی فکر نکن..... فقط و فقط سلامتی خودت و بس..... ایشالله که همه چی خ ...

به به پس حسابی خوش به حالم شدش😍😍چون دعای مامان گلی مهربون همراهمه خب حالم خوب شد اساسی بخدا از ته دل میگم ممنونم قربونتون ممنون دوست مهربون و خوش قلبم💜💜💜💓💓💓

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنوکساپارین و فمیبیون رو به من نداده..استرادیول داده.آسپرین و فرتیل سی ام و ویتامین ای کاربرد فمیبی ...

گفت فمیبیون دیگه نیست یدوفولیک بخور البته من یه بسته از قبل داشتم انوکسا هم برای غلظت خون 

فرتیل سی ام رو از کجا گرفتی

خدایا شکرت😙
سلام  خانما من از بعد انتقال سینه هام وحشتناک درد میکنه شما هم اینجوری بودید؟

اوایل انتقال احتمالا از داروها باشه.....

چون علابن بارداری بعد بتای + تشریف میارن....

عزيزم من لك ديدم دارم پريود مى شم 😞😞

عزیزم خیلیا لک میبینن.....

عزیزم اگه لکت برا لانه گزینی باشه که بی بی به این زودی + نمیشه تازه دو سه روز بعد لک هورمون وارد خونت میشه!!!!!

عزیز خدا بگم نسل هر چی بی بی چکه از روی زمین محو کنه..... چرا بی بی زدی عزیز دلم؟ عزیز دلم برا بی ...

مثل بانو منم لك ديدم ترسيدم پيش خودم فكر كردم يه بى بى چك بزنم اما دو خط نشد😢آخه همه علايم پريود رو هم دارم

مثل بانو منم لك ديدم ترسيدم پيش خودم فكر كردم يه بى بى چك بزنم اما دو خط نشد😢آخه همه علايم پريود رو ...

خوب عزیزم اگه بتات مثل لاله جون بخواد پایبن باشه روز ده سهل ۱۲ هم بی بی نشون نمیده.....