2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عادت بعد از پانکچر هستی ؟ مال منم بعد پانکچر عادتم خون ک نبود چ بگم سیاه رنگ و قیر مانند و خیلی خشک ...

عزیزم  تو کی باید آز بدی؟؟

گفتی این ماه اقدام جدی داشتی...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آتریسا جون عزیزم در مورد خودت بیخبرمون نذار..... خیلی به فکرتم عزیزم.....

سلام آنای مهربون و دوست داشتنی...خیلی خیلی ممنونم که به یادم هستید  با این همه سرشلوغی ...کاری از دست ما بر نمیاد جز دعای خیر که همیشه خداپشت و پناه زندگی تون باشه..

من این روزها خیلی  اوکی نیستم منتظر جواب آزمایشم که فردا برم ببینم نظر دکتر چی هست احتمالا نیاز به بررسی های تکمیلی باشه واسه مشکل ریه...

خیلی ناراحتم آخه اصلا سابقه همجین مشکلی تو خانواده نبوده...بعد من الان قشنگ درد رو خصوصا سمت چپ سینه حس میکنم مشکل قلبی هم نیست قبلا چک شده...

درگیراندومتریوز هم هستم اما توان پیگیری ندارم حقیقت....البته بابد عکس رنگی بگیرم ولی درگیر ریه شدم دیگه حوصله اینو ندارم 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنای مهربون و دوست داشتنی...خیلی خیلی ممنونم که به یادم هستید  با این همه سرشلوغی ...کاری ...

عزیز دلم ایشالا هر چه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری گلم🍀🍃 

همیشه دعات میکنم امیدوارم آبرویی پیش خدا داشته باشم‌.🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون و دوستان سلام الان بى بى چك زدم منفى شد😢😢لك هم مثل هميشه قبل پريودم دارم اينبار هم نخواس ...

عزیز خدا بگم نسل هر چی بی بی چکه از روی زمین محو کنه.....

چرا بی بی زدی عزیز دلم؟

عزیز دلم برا بی بی زوده توروخدا با خودت اینکارو نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من سعی میکنم تغذیم سالم باشه اب زیاد بخورم گرمیجات میخورم روزی یدونه اسپرین بخاطر غلظت خون خیل ...

عزیزم فقط آب قلمو گرفتی بذار سرد بشه چربی روشو بردار حتما.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام تنا جون دکتر به من استرادیول و سوپر فکت نوشته هر روز صبا تزریق میکنم در مورد استرادیول گفت خیلی ...

عزیزم والا بستگز به بدنش داره ولی برا من که فرقی نداشت.....

منم یه ورق خارجی داشتم خوردم تموم که شد دیگه ایرانی خریدم....

خیلی ببخشید انا جون من یه مسله ای هست نگرانم کرده من از جمعه عصر پریود شدم امروز تقریبا پاک و تموم ش ...

عزیزم والا من بار آخرم پریودم فقط یه روزه شد.....

یعنی یه روز پریود شدم بعد یکی دو روزم لک و تموم.....

همون سیکلمم مامان شدم......

فکر نکنم جای نگرانی باشه من کلا وقتی تو سیکلا بودم تا چند ماه پریودم کم میشد.....

بعضیام برعکس زیاد میشدن....

روز ١٠ ام انتقال. من پريودهام يا ٢٨ روزه است يا ٣٠ روزه سيكل هم كه نچرال بود پروژسترون نداشتم و ام ...

عزیزم تا آز ندادی به هیچی فکر نکن.....

سلام آناجون من خودم مشکلی ندارم همسری تعداد اسپرمش خیلی کم وحرکتشم خیلی کنده جنین داشتم که یه بارخار ...

خوب عزیزم رو چه حسابی میگی مشکلی نداری؟

با چند تا تست و سونو و عکس رنگی؟

با اونا باشه منم مشکلی نداشتم!!!!

عزیز دلم ایشالا هر چه زودتر سلامتیت رو بدست بیاری گلم🍀🍃  همیشه دعات میکنم امیدوارم آبرویی پی ...

آخه چقدر شما گل و مهربونی🌷🌸🌹🌼چقدر خوبه که دوستان با محبتی مثل شما دارم عزیزم...ممنونم ازت و مطمئنم خدا بهترینها رو واست در نظر گرفته با این قلب مهربونت💓💓💓دلم به دعاهای شما گرمه

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
آنا جون من روزانه ۵ تا استرادیول دارم دیشب اشتباهی ۶ تا خوردم چیکار کنم به نظرت مشکلی پیش میاره؟

ایرادی نداره.....

عادت بعد از پانکچر هستی ؟ مال منم بعد پانکچر عادتم خون ک نبود چ بگم سیاه رنگ و قیر مانند و خیلی خشک ...

نه عزیزم من برا انتقال جنین فریز میرم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آخه چقدر شما گل و مهربونی🌷🌸🌹🌼چقدر خوبه که دوستان با محبتی مثل شما دارم عزیزم...ممنونم ازت و مطمئ ...

ایشالا خدا حاجت دل هممون رو بده. مرسی عزیزم🍀🍃😚

سلام آنای مهربون و دوست داشتنی...خیلی خیلی ممنونم که به یادم هستید  با این همه سرشلوغی ...کاری ...

عزیزم الان جز سلامتی خودت به هیچی فکر نکن.....

فقط و فقط سلامتی خودت و بس.....

ایشالله که همه چی خوبه و تشخیص اشتباهه و به زودی سلامتیتو به دست میاری....

خدا شاهده همش به فکرتم و از خدا برات سلامتی میخوام.....