2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست

سلام دوستان و انا جان.. ببخشید به من گفتن هر روز صبح سوپر فکت... یه سوال... اولا قیمتش چنده ؟؟ دو اینکه من رفتم پرسیدم گفت 40 تومن.. این 40 تومن مال هممممممه اوناییه که باید در طول اون چند روز صبح بزنم یا مال فقط یدونه روز  و صبحه؟ یعنی  40 تومن مال یه صبح؟یا نه 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
کار خوبی میکنی فقط دوستان توصیه میکنم کلا روروئک نخرین!!!!!

منم شنیدم روروئک خوب نیست ولی کلا یک مدت کوتاه بچه استفاده میکنه و من معتقدم ب راه رفتنش خیلی کمک میکنه..ممنون از راهنماییت عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دو سه روز استراحتت بیشتر باشه اما نه مطلق..... بعدش میتونی روال عادی زندگیتو داشته بتشی..... ...

انا جون ب نظرت من می تونم دو س روز اول بگم یکی بیاد امپول پرژسترون بزنه برام بعدش برم بیرون بزنم یا ن کلا نرم بیرون جایی ک میرم امپول بزنم پله داره 

این دفعه خونه خودم نمی مونم طبقه 3خونم میرم خونه خواهرم اسانسور داره بعدشم خونه مادرم طبقه اول اونجا می مونم 

سلام دوستان من تازه این تاپیکو دیدم.لطفا اگر ممکنه منو راهنمایی کنید.من دیروز برای بار دوم رفتم برای ...

سلام عزیزم خوش اومدی.

من هم مثل شما هستم تازه یکم بدتر...

ذخیره م ۴دهم هست 

دکتر بهم گفت از تو بدتر دو قلو دارن پس امیدت به خدا

و اینکه ما ذخیرمون زیاد که نمیشه

با مکمل ها فقط میتونیم سایز و کیفیتش رو زیاد کنیم

من پودر فولیک اسید و قرص dheaروزی دو تا میخورم و مولتی ویتامین و آسپرین.

سیکل قبلی هم سینال با دوز ۲۲۵(۷-۸بار)زدم

منوپیور ۵تا بهم داد

ستروتاید ۲تا داد

و متاسفانه تخمکی که سایز خوبی داشت قبل از پانکچر ازاد شده بود

و تخمک با سایز متوسط جنین شد اما رشد نکرد و به انتقال نرسیدم

حالا منتظر پ ر ی و د م که وارد سیکل بعدی بشم

البته سیکل اول مکمل و تقویتی نخورده بودم ، دکتر بهم یه سیکل استراحت داد و در حال خوردن مکمل ها و قرص های تکمیلی م

انشالله این سری فولیکل های خوبی داشته باشم.

در ضمن ورزش کن 

برای ما با این شرایط تخمک خون رسانی حرف اول و آخر رو میزنه

یوگا.پیلاتس یا شنا اگر نمیتونی روزی یا یک روز در میون پیاده روی خوبی داشته باش.

قند و غذای چرب و فست فود هم باعث میشه تخمک خوب رشد نکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزم... من ک عجول ترم 😂 کلی ذوق دارم برای سیسمونی🤗 البته مادرم میگه زودتر بگیریم ک همه چی دا ...

مامانا بيشتر از ما ذوق دارن، بس كه استرسشون داديم بنده هاي خدا، انشالا به سلامتي، حق با مادرتونه، روزانه قيمتا ميرن بالا، خدا رحم كنه، انشالا به سلامتي ني ني رو بغل كني

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
مینی واشم میخواستم بخرم بعد منصرف شدم،چون هم دیدم جاشو ندارم همگفتم خوب لباساشو جدا تو لباس شویی مین ...

آخه شنيدم براي پوست حساس ني ني ها خوب نيست كه لباسهاشون توي لباسشويي شسته بشه، ممنون از راهنماييت

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام عزیزم خوش اومدی. من هم مثل شما هستم تازه یکم بدتر... ذخیره م ۴دهم هست  دکتر بهم گفت از ...

ممنونم عزیزم.لطفا باهام در تماس باش که بدونم چه کارا کردی.من قرار دیگه توی سیکل طبیعیه خودم برم برای تخمکگیری راستی شما دکترت کیه؟توی چه شهری هستی؟

با تمام وجودم از خداوند میخوام همه دوستانی که در این تاپیک هستن شیرینی مادر شدن بچشن 

مبارك باشه مايسا جون🌸🌸ايشالا بهترين روزهارو در پيش داشته باشى

براى منم دعا كن ٥شنبه آزمايش دارم🙏🏼

سلام عزیزم خوش اومدی. من هم مثل شما هستم تازه یکم بدتر... ذخیره م ۴دهم هست  دکتر بهم گفت از ...

ممنونم عزیزم.لطفا باهام در تماس باش که بدونم چه کارا کردی.من قرار دیگه توی سیکل طبیعیه خودم برم برای تخمکگیری راستی شما دکترت کیه؟توی چه شهری هستی؟راستی این قرصی که گفتی چیه؟(dhea).من خودم  شovaboost سه ماه استفاده کردم

سلام دوستان و انا جان.. ببخشید به من گفتن هر روز صبح سوپر فکت... یه سوال... اولا قیمتش چنده ؟؟ دو ای ...

نه عزیرم ویالش مال چندین روزه.....

معمولا یکی یا دو تا برا کل دورت کفایت میکنه بستگی به دز تجویزی داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم شنیدم روروئک خوب نیست ولی کلا یک مدت کوتاه بچه استفاده میکنه و من معتقدم ب راه رفتنش خیلی کمک می ...

عزیزم اتفاقا دختر من بدون روروئک خیلی خوب راه رفت اما دیدم بعضیا با روروئک مدل پاهاشون و راه رفتنشون دچار مشکل میشه.....

کلا روروئک تو کشورهای پیشرفته ممنوعه.....

چون به ستون فقرات و اسکلت بچه خیلی فشار میاد.....

باز هر جور صلاح میدونین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com