2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

سلام دوستای گلم

من دو هفته پیش تخمک کشی داشتم ولی چون هایپر شدم بهم گفتن سه ماه بعد بیا

اما میخوام برم دکترم بگم اگ همه چی خوبه نی نی هامو برام بزارن بنظرتون قبول میکنن؟

یازده تا جنین دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل درد که نگو هنوزم دارم نمیتوندم بیشتر از بیست قدم راه برم زیادم نمیتونم بشینم مامام که میگه مهم نی ...

خيلي تبريك ميگم، بينهايت مباركه🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ميتونم بپرسم بار چندمتون بود؟ مشكل چي بود كه ميكرو شدين؟ ال دي هم داشتبن قبل از شروع سيكل؟

...
پیشه همه ارولوژهای کرمانشاه رفتیم هیچ کدوم خوب نبودن،الان زیره نظر زرگوشیه،فقط یه قرص داد به اسمه تا ...

قربونت برم عزیزم مرسی.والا تعریف زرگوشی خیلی شنیدم میشه بپرسم مشکل همسرت چب بود ک این قرصو داد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
دريادل جون سلام خوبي؟ يه سوالي داشتم، برا كسايي كه سيكل نرمالشون بيست و نه روزس، معمولا روز چند ...

سلام عزیزم...ببین روز پانکچر بستگی ب آماده بودن تخمکات داره من فکر میکنم پانکچرم روز ۱۶ پریودیم بود

قربونت برم عزیزم مرسی.والا تعریف زرگوشی خیلی شنیدم میشه بپرسم مشکل همسرت چب بود ک این قرصو داد؟

همه چیز داغون بود تعداد، مورفو ،حرکت،سری آخر هم که جهاد آزمایش داد ۳ تا دونه اسپرم گفتن توی نمونه بوده

زرگوشی آزمایش هورمونی واسش نوشت که خدارو شکر نرمال بود  این قرص و داد گفت بعد ۳ ماه باردار نشدی برگرد

راستی اگه واسه وقت گرفتن رفتی حدود ساعت ۷ غروب برو که فقط منشیه باشه راحت بتونی باهاش صحبت کنی،دکتر هم ساعت ۱۰ شب میاد مطب 

دل درد که نگو هنوزم دارم نمیتوندم بیشتر از بیست قدم راه برم زیادم نمیتونم بشینم مامام که میگه مهم نی ...

تبریک میگم مایسا جان...انشالله 9ماه شیرین رو پشت سر بذاری...برای ماهم دعا کن😘😘

د 

انا من فريز دارم فقط سه و چهارو انجام بدم؟ ديگه همسر لازم نيست كه بعد تو همه ي ازمايشگاهها انجام ...

عزیزم پس همونا کافین....

همسرت نیاز نیست....

عزیزم برا انعقادیا اگه آسپربن و امثالهم داشتی دو هفته فاصله بده....

روز خاصی نمیخواد فقط فکر کنم نباید فرداش تعطیل باشه.....

روز و شب قبلش گوشت نخور.....

من نیلو انجام دادم هر جایی ندارن.....

اخیرا دوستان انتقال خون و بقیه الله انجام دارن ظاهرا مناسبتر بوده قیمتاش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم خودش پایین میاد..... دیواره بریزه پایین میاد.....

سلام انا جون مهربونم.

من صبح پانکچر شدم و 8تا تخمک داشتم.خوبه؟بیشتریا 5تا و 2دوتا داشتن.

ولی زیر دلم دقیقا جای خط بخیه سزارین هستا.اونجا به صورت خطی میسوزه و تیر میکشه.

مخصوصا وقتی میشینم ویا یکم خم میشم.

احساس میکنم شکمم یکم بزرگ شده

نگرانم نکنه هایپر بشم؟ولی اونجا گفتن با8تا که هایپر نمیشین.

بهم شیاف پروژسترونم داده 12ساعت 1دونه بذارم واژینال.گفتم که من پروژسترونم بالاست ولی گفت تا پس فردا باید اینارو بذاری.

بنظرت بالاتر نمیره؟

بعد من کی پریود میشم انا جون؟

با پریودی پروژسترونم میاد پایین؟

ببخشی سرتو درد اوردم عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
اگه بدونی سر یه کیست فسقلی چقدر عذابم دادن خداروشکر سینافکت شروع کردم و امروز روز دوم پری بود رفتم س ...

انشالله عزیزم..انشالله که دفعه بعد خبر مامان شدنتو بگیرم ازت

منم اینماه انتقال دارم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
یه خبر خوب دوستان من رفتم آزمایش دادم و خدا رو شکر مثبت شد بتام شد ۸۴۰  روز ۱۴ بعد انتقال که ...

واااای خداروشکررررر دختر خوش بحالت عزیزم.انشاالله به حق حضرت فاطمه یه دوقلو ناز و سالم تو دلت داری.

مبارکه عزیزم

اگه بدونی سر یه کیست فسقلی چقدر عذابم دادن خداروشکر سینافکت شروع کردم و امروز روز دوم پری بود رفتم س ...

سلام خانومی خوبی عزیزم؟شما هم یزد بودی؟درسته؟