2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
یه خبر خوب دوستان من رفتم آزمایش دادم و خدا رو شکر مثبت شد بتام شد ۸۴۰  روز ۱۴ بعد انتقال که ...

عزیزم با رنج آزمایشگاه اصلا مقایسه نکن.....

مبارکت باشه.....

مال منم ۶۰۰ بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خودم مشكل ندارم 

سانازی عزیزم چیارو بررسی کردی؟

آزهای تکمیلیو دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید روز شش چندتا بوده انداشون چجوریه روز یازده چندتاست؟ من سردرنیاوردم!

عزیزم برگه مامانی طاها منظورته؟

یه خبر خوب دوستان من رفتم آزمایش دادم و خدا رو شکر مثبت شد بتام شد ۸۴۰  روز ۱۴ بعد انتقال که ...

ای جاااانم ، الهی شکر مبارکه عزیزم 😍😍❤❤ یه نی نی تپل دیگه به گروه اضافه شد ❤

مایسا جون دیدی چقد نگران شیافای بوگندو و بی بی چک خرابت بودی 😊😄😜😜😉😉😉

راستی شیاف جدید خریدی ؟ چی کار کردی؟

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
عزیزم سیکل لانگ اول مهار سیستم باروری داری از ماه قبل..... مثلا از ۲۰ سیکل قبل یا بکی دو روز این ور ...

تحریک تخمدان برای چی هست اصلا!؟نمیدونم دقیقا

زورشون میاد درست برای ادم توضیح بدن

گفت روز ۳ پری بیا با ال دی و سینافکت شروع میکنیم ماه بعد هم استرادیول. نفهمیدم اینکارا برای چیه !؟من دوبار جنین فریز انتقال دادم از این کارها نکردم

خیلی ممنون عزیزانم امیدوارم همه دوستام که در این گروه هستن طعم شیرین مادر شدن به زودی زود بچشن

تبریک میگم عزیزم ان شالله نی نی نازتو صحیح وسالم بغل بگیری

خداجونم شکرت       
خیلی ممنون عزیزانم امیدوارم همه دوستام که در این گروه هستن طعم شیرین مادر شدن به زودی زود بچشن

عزیزم مبارکت باشه. ایشالا صحیح و سالم به دنیا بیاد و لذتشو ببری گلم♥️♥️♥️

مباارررک باشه عزززیزم😍 التماس دعا🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ای جاااانم ، الهی شکر مبارکه عزیزم 😍😍❤❤ یه نی نی تپل دیگه به گروه اضافه شد ❤ مایسا جون دیدی چقد ن ...

خیلی ممنون عزیزم کلا شرایط داشت یه جوری پیش میرفت و مثل اینکه خدای مهربون یه سوپرایز برام داشت.

نه نخریدم با دکتر داروخونه ابن سینا صحبت کردم گفت بو برای موادشه ومنم گفتم حالا که بدنم به این بو گندوها عادت کرده یهو عوض نکنم مارک دارو و از این جهت به مشکل نخورم

انا توروخدا بيا

عزیزم تکرارش که ضرر نداره.ناامید نباش💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تحریک تخمدان برای چی هست اصلا!؟نمیدونم دقیقا زورشون میاد درست برای ادم توضیح بدن گفت روز ۳ پری بیا ...

خوب همون منظورم ابنه پانکچر داری یا جنین فریز داری؟

خوب تو سیکل لانگ انتقال برا فریز این برنامه ها هست.....

خیلی ممنون عزیزم کلا شرایط داشت یه جوری پیش میرفت و مثل اینکه خدای مهربون یه سوپرایز برام داشت. نه ...

فکر نمیکنم عوض کردن مارکش مشکلی داشته باشه من خودم دوتا مارک مختلف شیاف استفاده میکردم ، انوکسان هم داروخانه از سه تا شرکت مختلف بهم داد دیگه چاره ای نداشتم 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
مباارررک باشه عزززیزم😍 التماس دعا🍀🍃

عزیرم کجا موندی پس؟

چه خبر؟

اسمتو دیدم ذوق کردم....

رفتی سونو؟

دیروز نبود سونوت؟