2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست

قربونت برم عزیزم مرسی برا جوابات خنکی ک رعایت نمیکنه.حالا میریم اورولوژ ببینیم چی میشه.بازم ممنون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم مرسی برا جوابات خنکی ک رعایت نمیکنه.حالا میریم اورولوژ ببینیم چی میشه.بازم ممنون

چون رو تحرک بی تاثیر نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلا عزیزم من ازمایشم شنبه شده بود ۱۱۱ الان شد۲۳۶ خیلی کم رفته بالا

خوب بعد دو روز خوبه که چرا کم باشه؟

دو برابر شده که.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹

انتظار جون ببخشید عزیزم میشه بپرسم همسر شما پیش کدوم اورولوژ میرن؟دکتر زرگوشی خوبه بنظرت؟ب همسرت دارو چی دادن؟من امروز جواب آز اسپرم همسرمو از جهاد گرفتم داغونه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
آرزو جون شما توچه مرحله ای هستی؟ابن سینا میری دیگه پانکچرت قراره با کدوم دکتر باشه؟

سلام عزيزم

امروز رفتم سونو روز دوم و امپول هاي پانكچر رو گرفتم البته يكشنبه دوباره بايد برم سونو

دكترم هنوز مشخص نيست 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام دوستان کسی اینجا از قرص استرمارین یا همون استروژن استفاده کرده؟

من سری قبل خوردم خوب بود ولی به خاطر پروژسترون بالا سیکلم کنسل شد این سری دکتر استرومارین نداد گفت 3 تا استرادیول بخور  دو تا هم واژینال بزار

خدایا شکرت😙