2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
انا جان رشد بتاي من وقتي خارج از رحمي داشتم كاملا نرمال بود، پنجاه اينا بود بعد ٢ روزم دو برابر شد، ...

عزیرم خوب با تکرار یه بتا معلوم نمیشه.....

کم کم سه بتا نیازه.....

وگرنه بودن دوستانی که اوایل خوب رفته بعد یهویی نظم به هم خورده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سری اول از روز دوم تا ششم روزی ۲۲۵ واحد گنال و ۲ تا منوگون میزدم.سری دوم از روز دوم روزی یکدونه پ ...

خوب عزیزم برا من از خانواده منوتروپینم بیشتر بود روزی پنج تا بودن، مال تو سری اول گونالت بیشتر بوده سری دومم ظاهرا خانواده منوتروپینت بیشتر بوده.....

والا من ذخیرم قبل میکروی آخرم ۱/۱۸ بود یعنی لب مرز بوده.....

دکترم ط ر ا ز ی بود سیکلمم آنتاگون بود....

یعنی تو هم ستروتاید داشتی؟

راستی من یادمه دو پانکچر قبلیم دکتر مریونال مینوشت پیدا نمیکردم مشابه میگرفتم.....

منوگونی، منوتروپینی،.....

اما بار آخر دیگه تاکید کرد حتما مریونال بگیرم و مشابه نگیرم.....

حالا نمیدونم از مریونال بود یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ببخشید آنا جون من تیکه تیکه عکس آز اسپرم رو گذاشتم ببین مشخصه؟ شرمنده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان کسی اینجا از قرص استرمارین یا همون استروژن استفاده کرده؟

بله از دوستان هستن اما نمیدونم کیا بودن.....

ببخشید آنا جون من تیکه تیکه عکس آز اسپرم رو گذاشتم ببین مشخصه؟ شرمنده

عزیزم یادمه آی یو آی داشتی درسته؟

تحرک تند و کند کلا صفره....

مورفو ۲ هست....

عزیزم به نظرم همسرت عفونتم داره اما مطمئن نیستم چون فکر کنم wbc و روند سل نهایت باید بین صفر و یک باشن.....

عزیزم یادمه آی یو آی داشتی درسته؟ تحرک تند و کند کلا صفره.... مورفو ۲ هست.... عزیزم به نظرم همسرت ...

ممنون فدات شم بنظرت با این شرایط میکرو جواب میده؟دارو چی خوبه براش بخرم چ قرصی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چیکار کردی عزیزم انتقال دادی بالاخره؟؟

اگه بدونی سر یه کیست فسقلی چقدر عذابم دادن خداروشکر سینافکت شروع کردم و امروز روز دوم پری بود رفتم سونو و داروهام شروع شد ان شاءالله که این ماه انتقال میدم

خدایا شکرت😙
ممنون فدات شم بنظرت با این شرایط میکرو جواب میده؟دارو چی خوبه براش بخرم چ قرصی؟

عزیرم والا میکرو که میشه البته نمیدونم بحث خنکیو چیکار میکنین؟

دی اف آی هم ندادین کاش اونم داده بودین بهتر میشد نظر داد.....

بابت مکملم والا من تجویز دکترو توصیه میکنم.....

حتما بره پیش اورولوژ چون شاید با درمان عفونتش اگه تشخیصم درست باشه شرایطش بهتر بشه......

خیلی خستم،روحیم داغونه نمیدونم چه کار کنم

عزیزم میفهمت اما سعی کن به خودت آرامش بدی ایشالله به زودی جواب میگیری....