2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
منم همینم 😣 مرسی که جواب دادی گلم. فقط یه سوال دیگه .قبلا تو صارم ازمایش دی اف ای داده همسرم.خوب ...

خوب من در مورد حساسیت صارم نمیدونم اما جواب ابن سینا مطمئنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نمیدونم دقیقا..... خوب یکیش میتونه روده تحریک پذیر باشه..... یا ممکنه آندومتریوز باشه اما لاپ ...

بیمارستان خاتم انجام دادم

اگه تغذیم درست باشه یبوست نمیشم اگه مراعات نکنم اذیت میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آخه الان دکترم گف ببین چه دز هایی دارن که برات تجویز کنم  یه خانمی بود چن وقت پیش پیدا ...

عزیزم الان اوضاع جوریه با چند روز قبل کاریت نباشه با امروز و چند ساعت قبل کاریت باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما خوبین  من الان دکترم برام گونال اف تجویز کرده کسی بوده تو تهران به تازگی از جایی ته ...

عزیزم داروخانه دکترشریفی توی سعادت آباد زنگ بزن ببین داره

شمارش ۸۸۶۸۴۹۹۹

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بیمارستان خاتم انجام دادم اگه تغذیم درست باشه یبوست نمیشم اگه مراعات نکنم اذیت میشم

احتمالا یونسی؟

اگه ایشون باشه فکر کنم تخصص لاپرا داره.....

دکتر سودمند قبلا با دکتر یونسی آی یو آی انجام دادم

والا میتونی مجدد بررسی بشی.....

برا اینکه خیالت راحت بشه.....

ترجیحا برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا هر چی باشه اونا کارشون اینه.....

والا میتونی مجدد بررسی بشی..... برا اینکه خیالت راحت بشه..... ترجیحا برو کلینیک آندومتریوز ابن سین ...

آنا جانم خوبي عزيزم؟ ان شاءالله سونوي بعدي شما كي هست؟ تازيخ زايمان بهتون ندادن؟ دختر گلت رو دقيقا چندهفته زايمان كردي ؟

آنا جانم خوبي عزيزم؟ ان شاءالله سونوي بعدي شما كي هست؟ تازيخ زايمان بهتون ندادن؟ دختر گلت رو دقيقا چ ...

عزیزم خوب نمیدونم سونوی بعدی کی هست فکر کنم تو نه ماه باشه.....

والا طبیعی که هفته اول آبانه.....

اما احتمالا سزارین بیفته اواخر مهر.....

والا دخترم ۳۸ هفته و ۴ روزش بود به دنیا اومد.....

عزیزم الان اوضاع جوریه با چند روز قبل کاریت نباشه با امروز و چند ساعت قبل کاریت باشه.....

آره دقیقا 😂😂😂😂😂

همسرم پیدا کرد آناجون دز ۷۵ فعلا دوتا تجویز کردن ولی گفتم برام ده تا نوشتن 😗😗😗😗

خداجونم شکرت       
عزیزم داروخانه دکترشریفی توی سعادت آباد زنگ بزن ببین داره شمارش ۸۸۶۸۴۹۹۹

مرسی عزیزم همسرم از نیرو هوایی پیدا کرد 

گفته برامون گذاشته کنار 

تا شب که بریم بگیریم 

خداجونم شکرت       
عزیوم مامان با بتای پایینم داشتیم که همه چی خوب پیش رفته..... تکرار کن ایشالله خیره..... ضمنا فکر ...

انا جان رشد بتاي من وقتي خارج از رحمي داشتم كاملا نرمال بود، پنجاه اينا بود بعد ٢ روزم دو برابر شد، لعنتي اصلا با بتا نميشه راجع بهش مطمعن شد، اين دوستمون انشالا زودتر بايد برن براي سونو

واقعا اينارو نميگم كه دوستمون بترسه يا استرس الكي بگيره ولي احتياط شرط عقل

انشالا كه براي ايشون يه بارداري عاااالي باشه

نگفتم مناسب نیست گفتم احتمالا مناسب نیست..... مثلا بدن من به سیکل اگونیست خوب جواب نداد ولی به آنتا ...

من سری اول از روز دوم تا ششم روزی ۲۲۵ واحد گنال و ۲ تا منوگون میزدم.سری دوم از روز دوم روزی یکدونه پرگوریس و ۳تا منوگان میزدم.به نظرت الان چه کار کنم؟شما ذخیره ی تخمکت چند بود؟دکترت کی بود؟به نظرت بیام تهران بهتر نیست؟