2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
سلام به همگی  آنا جان خدا قوت گلم ... مامان باران بیا یه خبری از خودت بده عزیزم .... ...

ایشالله بیاد از خودش خبری بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من الان میخام برم ابن سینا واسه ازمایش اسپرم همسرم. امروز برم کلینیک اندومتریوز بهم نوب ...

حالا تلاشتو بکن اگه وقت دادن فبها نه که برا بعد وقت بگیر....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب داروها سهمشون بیشتره اما اگه تغذیتم مناسب طبعت باشه کم موثر نیست.....

ممنونم خیلی لطف کردین ،الهی که بهترینها شامل حالتون بشه😘😍😘 برام دعا کنید لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
حالا تلاشتو بکن اگه وقت دادن فبها نه که برا بعد وقت بگیر....

باشه گلم.خداکنه که وقت بدن بهم...هیچ دردی ندارم ولی به دلم افتاده که مشکلم از لگنمه.انا جون نفخ شکم هم میتونه یکی از علائمش باشه؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه این دارویی که می گی نداشتم.یعنی چی نوع سیکلم مناسب نیست.الان باید چه کار کنم؟پیش کی برم؟

نگفتم مناسب نیست گفتم احتمالا مناسب نیست.....

مثلا بدن من به سیکل اگونیست خوب جواب نداد ولی به آنتاگونیست بهتر جواب داد.....

برا همین گفتم شاید با بالا پایین کردن روال کارت جواب بهتری بگیری یا با تغییر داروهات.....

دز داروهات گفتی چقدر بودن؟

مثلا من دز داروم خیلی بالا بود پنج تا مریونال و ۲ تا فوستیمون در روز.....

ده تا تخمک عالی ازم گرفتن.....

ممنونم اناجون  خدافرشته هات برات نگه داره💋💋

فدات عزیزم.....

سلام خانما خوبین  من الان دکترم برام گونال اف تجویز کرده کسی بوده تو تهران به تازگی از جایی ته ...

والا ظاهرا پیدا کردنش سخته حالا دوستانیکه تهیه کردن بیان کمکت میکنن.....

باشه گلم.خداکنه که وقت بدن بهم...هیچ دردی ندارم ولی به دلم افتاده که مشکلم از لگنمه.انا جون نفخ شکم ...

والا منکه نفخ و یبوست زیاد داشتم.....

نگفتم مناسب نیست گفتم احتمالا مناسب نیست..... مثلا بدن من به سیکل اگونیست خوب جواب نداد ولی به آنتا ...

آنا جون من همیشه تو پریود روده و مقعدم درد میگیره

آندومتریوزم ندارم لاپراسکوپی انجام دادم

دلیلش چی میتونه باشه

والا منکه نفخ و یبوست زیاد داشتم.....

منم همینم 😣

مرسی که جواب دادی گلم.

فقط یه سوال دیگه .قبلا تو صارم ازمایش دی اف ای داده همسرم.خوب بود جواب.به نظرت اینجا یه بار دیگه بده؟ یا نه لازم نیست!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
والا ظاهرا پیدا کردنش سخته حالا دوستانیکه تهیه کردن بیان کمکت میکنن.....

ممنونم آخه الان دکترم گف ببین چه دز هایی دارن که برات تجویز کنم 

یه خانمی بود چن وقت پیش پیدا کرده بود یادم رفته کدوم داروخانه بود 

خداجونم شکرت       
آنا جون من همیشه تو پریود روده و مقعدم درد میگیره آندومتریوزم ندارم لاپراسکوپی انجام دادم دلیلش چی ...

والا نمیدونم دقیقا.....

خوب یکیش میتونه روده تحریک پذیر باشه.....

یا ممکنه آندومتریوز باشه اما لاپرات خوب نبوده.....

کجا و با کی لاپرا کردی؟

از بابت جواب لاپرات مطمئنی؟

شایدم دلایل دیگه ای باشه.....

هموروئید چی نداری؟

یوبس نمیشی؟