2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
عزیزم احتمالا رشد کنن.... از خانواده منوتروپین نداده واست؟ منم سیکل آخرم فوستیمون داشتم...... فوس ...

بهش میگم گونال میگه فوستیمون

گف بهتره ازسینال!اسم دارو فوستیمن پایینش زده اوروفولیتروپین اف اس اچ

سلام دوستان خوبین؟  اومدم یه تشکر جانانه از آنا جون بکنم که این تاپیک رو درست کرد رفتم ابن سی ...

عزیزم..

...سونوی معمولی کرد که متوجه شد؟

چجوری باید نوبت بگیرم؟

منم پریودام درد داره گاهی نصف روز یا بیشتر حتی با وجود اینکه ژلوفن میخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگم گونال میگه فوستیمون گف بهتره ازسینال!اسم دارو فوستیمن پایینش زده اوروفولیتروپین اف اس اچ

فوستیمون خیلی خوبه نگران نباش خوب دکتر میدونه گونال پیدا نمیکنی.....

فوستیمونم داروی خوبیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم.. ...سونوی معمولی کرد که متوجه شد؟ چجوری باید نوبت بگیرم؟ منم پریودام درد داره گاهی نصف ...

گلم معاینه کردن، یعنی یه وسیله گذاشت داخل واژن که دید داشته باشه و با لمس با انگشت متوجه شد الانم باید سونو تخصصی انجام بدم که بفهمن حدودا چه قدر پیشرفت داشته و یک سری تومور مارکر نوشت که بر اساس نتایج سونو و آز بگه جراحی لازم دارم یا نه

واسه نوبت هم زنگ زدم ابن سینا داخلی 390 گفتم یه نوبت معاینه با خانم دکتر پادمهر می خوام 

فقط نباید پریود باشی کامل پاک پاک

عزیزم.. ...سونوی معمولی کرد که متوجه شد؟ چجوری باید نوبت بگیرم؟ منم پریودام درد داره گاهی نصف ...

عزیزم زنگ بزن ۲۳۵۱۹ داخلیش فکر کنم ۳۹۰ بود.....

کلینیک آندومتریوز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم برا منو با معاینه فهمید دیگه نیازی به سونو نشد.....

عزیزم امروز زنگ بزنم ..مطب ط ر ا زی ،،به نظرت منشی اش هستش؟

عزیزم فکر کنم امروز منشی نباشه.....

فردا زنگ بزن....

عزیزم برا منو با معاینه فهمید دیگه نیازی به سونو نشد.....

سلام

عزیزم من الان میخام برم ابن سینا واسه ازمایش اسپرم همسرم.

امروز برم کلینیک اندومتریوز بهم نوبت میده که منم برم معاینه که خیالم راحت شه از بابت اندومتریوز؟یا باید خیلی وقت پیش نوبت گرفته باشم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ذخیرت کمه اما انقدرا کم نیست که اصلا فولی نداشته باشی..... احتمالا داروهات و نوع سیکلت مناسب ...

نه این دارویی که می گی نداشتم.یعنی چی نوع سیکلم مناسب نیست.الان باید چه کار کنم؟پیش کی برم؟