2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ، لاله جون و آنای عزیز من باز اومدم ،، خواستم در جریان باشین چه اتفاقهایی افتاد که اگه ک ...

روشا جان هیچی نمی تونم بگم جز این که سر از کار خدا درنمیارم فقط خودش کمکتون کنه

خیلی دیدم خدا کارهای عجیب می کنه و اصلا هم نمی فهمم فقط امیدوارم حاصلش شادی باشه براتون و برای همه

امیدوارم حال مادرتون هم معجزه وار خوب بشه

بچه ها سلام من الان لك ديدم روز ٩ انتقالم هست يه ذره ترسيدم چون پروژسترون ندارم سيكلام نچراله به ن ...

عزیزم استراحت کن اگه با استراحت قطع بشه جای نگرانی نداره.....

اگه دیدی ادامه داشت زنگ بزن احتمالا بهت پروژسترون بدن اما احتمال اینم هست لک لانه گزینی باشه ها.....

خلاصه فعلا استراحت کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها امروز رفتم كوروش نوار بهداشتي نداشت اصلا😳😳😳

اوضاع خرابه همه چی داره نیست میشه.....

خدا به دادمون برسه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام اناجون 

من امروز روز هفت سیکلم بود ازروز دوم هم دوتا سینال اف زدم الان سونوشدم گفتن فقط دوتا هشت داری بقیه ریزن!

گفتم برام گونال اف بنویسید بهم فوستیمون نوشت برای امروز وفردا تادوباره برم سونو با این وضیعت بنظرت اونیکی ها رشدمیکنن یا فقط همین دوتاس؟؟😭😭

سلام دوستان خوبین؟ 

اومدم یه تشکر جانانه از آنا جون بکنم که این تاپیک رو درست کرد

رفتم ابن سینا پیش دکتر پادمهر واسه معاینه آندومتریوز، با خودم می گفتم من که همه چی رو چک کردم این یه قلم هم هرجور شده باید معاینه بشم

تو رویان همیشه می گفتم من درد پری دارم درسته با مسکن خوب میشه و به کارام می رسم ولی اگر مصرف نکنم زمین گیر و نابودم تا دو روز و این که مدت دردهای من داره بیشتر میشه ولی می گفتن الکی حساسی و سالمی تو هیچ سونو یا عکس رنگی یا آزمایش CA 125 که دادم اونم به اصرار به دوستم که پزشک بود گفتم بنویسه، هیچچچچچ مشکلی نداشتم 

دبیرستان که بودم چند ساعت و زمان دانشگاه یک روز الان شده دو روز 

خب این شک منو بیشتر کرد

خلاصه خانم دکتر پادمهر هم داشت می گفت مشکلی نیست که یهو گفت یه ندول بزرگ پشت رحمت داری

و یه سری آزمایش و سونو نوشت که بر اساس اونها تصمیم بگیره عمل کنم یا نه

نمی دونم ناراحت باشم یا خوشحال 

فقط خدا رو شکر می کنم این مدلی وارد سیکل نشدم

دوستان به هیچچچچچ عنوان بدون معاینه آندومتریوز وارد سیکل نشیم چون داروهای آی وی اف خصوصا اونایی که بر پایه استروژن هست شرایط رو بدتر می کنه

آنای عزیزم خیلی ممنونم ازت  و می بوسمت

عزیزم استراحت کن اگه با استراحت قطع بشه جای نگرانی نداره..... اگه دیدی ادامه داشت زنگ بزن احتمالا ب ...

آنا جون زمان پريود اصلى من ١٥ شهريوره دقيقا همون روزى كه بايد آزمايش بدم

مى ترسم نكنه بهم ديروز يه فشار اومد پريودام داره شروع مى شه🙏🏼🙏🏼

برام دعا كنين لطفا همه دوستان و ماماناى مهربون

خيلى محتاج به دعاتونم كه اين لك،لك لانه گزينى باشه🙏🏼🌸🌸

سلام اناجون  من امروز روز هفت سیکلم بود ازروز دوم هم دوتا سینال اف زدم الان سونوشدم گفتن فقط د ...

عزیزم احتمالا رشد کنن....

از خانواده منوتروپین نداده واست؟

منم سیکل آخرم فوستیمون داشتم......

فوستیمون فکر کنم بهتر از سینال باشه.....

عزیرم به جمعمون خوش اومدی.... عزیزم بهت مکمل داده قبلش استفاده کنی؟ نوع سیکلت چیه؟ ذخیرت چقدر کمه ...

قرص ovaboost,ویتامین D ,E,زینک،فولیک اسید و ...از سه ماه قبلش استفاده کردم.سیکلم میکرو هست،ذخیرم۰/۷هست.دکترمم دکتر کلانتر اصفهانه

سلام دوستان خوبین؟  اومدم یه تشکر جانانه از آنا جون بکنم که این تاپیک رو درست کرد رفتم ابن سی ...

فدات بشم عزیزم.....

تنها کاریه که ازم بر میاد چون دیدم هر یه مانع چه قدر میتونه باعث تکرار منفیا بشه.....

مگه ما چقدر جون داریم برا هر یه مانع یه بار بشکنیم.....

من همیشه میگم بررسی هر چه بیشتر باشه بهتره نهایت یا میگن مشکلی نداری و با استرس کمتری میری جلو یا میگن داری و حلش میکنیم....

خدارو شکر که رفتیو بررسی کردی.....

ببین آندومتریوز علاوه بر مساله ناباروریش پیشرفتش خطرناکه اونم با این داروهایی که داریم و احتمال پیشرفت رو بیشتر میکنه.....

مثلا من اگه به کم دیگه دیرتر میرفتم به روزه هام میرسید و هم عملم پر هزینه تر بود هم دوره نقاهتم سختتر.....

یا مثلا بعضا بیشترم پیشرفت میکنه.....

چه بهتر که بررسی بشه و جلوی حتی خیلی احتمالات نادرم گرفته بشه..... 

آنا جون زمان پريود اصلى من ١٥ شهريوره دقيقا همون روزى كه بايد آزمايش بدم مى ترسم نكنه بهم ديروز يه ...

عزیزم نگران نباش پریود با این چیزا نمیاد.....

ایشالله لک لانه گزینیه.....

ضمنا منم دو رور قبل آز لک دیدم.....

قرص ovaboost,ویتامین D ,E,زینک،فولیک اسید و ...از سه ماه قبلش استفاده کردم.سیکلم میکرو هست،ذخیرم۰/۷ه ...

عزیزم ذخیرت کمه اما انقدرا کم نیست که اصلا فولی نداشته باشی.....

احتمالا داروهات و نوع سیکلت مناسب نیست.....

سینافکت داشتی؟