2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
عزیزم من تمام سعیمو میکنم تک تک سوالارو جواب بدم..... فکر کنم از شما سوال جواب دادم اما الان یادم ن ...

عززززیزززممممم میدونمممم شما با وجود تمام مشغله ها و دو تا فرشته ای که داری....باز از ماها عافل نمیشی  و کمکون هستیی.....الهی که هرچی از خدا میخوایی بهت بده

من پیاممو ریپلای نکردم ..کلی گذاشته بودم

سوالم این بود کدوم مرکز یا بیمارستان از نظر جنین شناسی عالیه....چون ما مشکلمون اسپرم شدیدا ضعیفه همسرمه..فک کنم جنین شناس خیلی مهم باشه ..درسته ؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بانوجان عزیزم قربون محبتت.لطف داری چندروز نبودم و وقتی اومدم سراغتو گرفتم من روز شنبه رفتم س ...

خدايا شكرت 

چه خبر خوبى عزيزم 

من هفته پنجم رفتم سونو 

دكترم گفت يك ساك حاملگى معلومه 

گفت ٢٤اين ماه برم براى سونو قلب 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
عزیزم خوب بستگی به نوع سیکلت داره..... دارو که زیاد نداری اما آمپول اگه سینافکت و دیفیرلین و..... ن ...

ممنون عزیزم ، یعنی ممکنه مشکلی پیش بیاد انتقال ندن ؟میخوام بدونم چنین چیزی سابقه داشته؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
آنا جون مورفولوژی نرمال رو زده 2 درصد😢😢😢

عزیزم عکست بازم ناخواناست.....

قبل ارسال زوم میکنی رو عکس؟

میگم شاید از اول کیفیت عکس بده.....

من که نمیتونم بخونم حدسی یه چیزایی فهمیدم....

مورفو ۲ درصده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم جنین منم فریزه دیروز روز دوم رفتم امپول سوپر فکت و قرص استرادیول داد تا ۱۵الی ۲۰روز اینده ا ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ؟ تغذیه تو این دورا مهمه؟ چه کارایی انجام بدیم که همه چی خوب پیش بره؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عززززیزززممممم میدونمممم شما با وجود تمام مشغله ها و دو تا فرشته ای که داری....باز از ماها عافل نمیش ...

عزیزم آهان من این سوالو جواب ندادم چون نسبت به بقیه مراکز خوب اطلاعات ندارم اما جنین شناس آبان اون زمان غفاری و سعیدی بود.....

تعریف سعیدی رو زیاد شنیدم..... 

خوب در مورد بقیه مراکز اطلاعی ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم ، یعنی ممکنه مشکلی پیش بیاد انتقال ندن ؟میخوام بدونم چنین چیزی سابقه داشته؟

بله عزیزم ممکنه ضخامت بالا نره.....

یا شرایط انتقال رو نداشته باشی اما خوب به اینا فکر نکن.....

چون معمولا انتقال صورت میگیره.....

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی ؟ تغذیه تو این دورا مهمه؟ چه کارایی انجام بدیم که همه چی خوب پیش بره؟

عزیزم خوب داروها سهمشون بیشتره اما اگه تغذیتم مناسب طبعت باشه کم موثر نیست.....

براى من هم يك دونه ست 'البته سه تا بود  از مامان باران خبرى ندارى قرار بود بره سونوى قلب ؟

ایشالا به زودی میای خبر تشکیل قلب نی نی ناز رو میدی

از مامان باران خبر ندارم ولی حتما تا حالا رفته سونو قلب چون چند روز از من جلوتر بودن

بچه ها سلام من الان لك ديدم روز ٩ انتقالم هست يه ذره ترسيدم چون پروژسترون ندارم سيكلام نچراله به ن ...

هانا جان شاید لانه گزینی هست به امید خدا ایشالللا... علائم دیگه ای داری؟ خستگی حالت تهوع ...؟ 

سعی کن استرس نداشته باشی عزیزم.

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا