2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ازداروخانه رکس بروبگیر خ اشرف اصفهانی بعدپل نیایش

ممنون عزیزم از محبت وکمکت ❤

چون باید همون روز می زدم وپیدا نکردم دکترم مشابهش رو داد ارگولاتوران گرفتم کسی بوده این آمپول رو زده باشه به جای ستروتاید؟

میشه دوستان کلا داروخونه هایی که داروهای این مدلی رو دارند بگند که توی این جور مواقع اس ت رس نگیریم 

من اون روز خییلی اذی ت شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیرم خوب زیاد نوشته بوده که احیانا کم نیاری و استرس نگیری.... مثلا منم اون زمان ۴ تا ستروتاید داشت ...

سلام بع همه

آنا جون من 6تا مریونال ،6تا ستروتاید،10تا سینال اف،5تا گنادوتروپین اضافع اوردم ن داروخونه پس نمی گیره

امپول همسرمم ک گفتم زیاد دکتر گفت دیر زده در صورتی ک خود دکتر گفت نزن تا من بگم بزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اخیرا پیدا کردن دارو سخت شده..... عزیزم خیلیا ایرانیشو دارن نگران نباش..... شمام که طبیعی هس ...

اناج ن عزیزم من از میکرو قبلی 10 تا خارجی داشتم الان 3 روزه روزی یکی دارم میزارم 

پس واسه طبیعی خیییلی واجب نیست ؟ 

یا بزارم خیال جمه؟ 

هیچ لکی هم ندارم خدارو شکر  

راستی من آزمایش شنبه دادم خوب ... که 65 بود حالا امروز برم واسه آزمایش دوباره یا فردا !!؟

امروز 2 روز گذشته

سلام آنا جون ببخشید عزیزم من جواب آز اسپرم همسرمو میزارم اگه میشه یه چک بکن برام

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام دوستان عزيزم 

ميدونم هممون دوران خيلي سختيو داريم ميگذرونيم ولي با دلداري بهم ديگه و حرف زدن باهم يك آروم ميشيم و استرس هامون كم ميشه 

ميخوام برم آزمايش خواهش ميكنم برام دعا كنيد لطفا خواهش ميكنم ممنون ميشم ازتون🌺🌺

از خدا ميخوام اين دوران سخت انتظار براي هممون زود زود تموم بشه 

دوستون دارم

،

ممنون عزیزم از محبت وکمکت ❤ چون باید همون روز می زدم وپیدا نکردم دکترم مشابهش رو داد ارگولاتوران گر ...

عزیزم خیلیا اخیرا ستروتاید پیدا نکردن.....

مشابهشو زدن.....

عزیرم نگران نباس.....

صفحه ۶ یا ۴ لیست یه سری داروخونه ها هست اما بازم بعضا بعضی داروخونه ها هستن که دوستان بعضی داروهارو تونستن پیدا کنن.....

در طول تاپیک میان و مطرح میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بع همه آنا جون من 6تا مریونال ،6تا ستروتاید،10تا سینال اف،5تا گنادوتروپین اضافع اوردم ن داروخو ...

عزیزم بعضی از دوستان نیازش دارن خواستی میتونی اینجا با دوستان هماهنگ بشی و تبادل داشته باشین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناج ن عزیزم من از میکرو قبلی 10 تا خارجی داشتم الان 3 روزه روزی یکی دارم میزارم  پس واسه طبیع ...

عزیزم سر خود گذاشتی؟

آخه چرا گذاشتی؟

اگه سر خود گذاشتی خوب مجبوری ادامه بدی لااقل تا یه مدتی.....

سلام آنا جون ببخشید عزیزم من جواب آز اسپرم همسرمو میزارم اگه میشه یه چک بکن برام

عزیزم اصلا خوانا نیست.....

سلام دوستان عزيزم  ميدونم هممون دوران خيلي سختيو داريم ميگذرونيم ولي با دلداري بهم ديگه و حرف ...

عزیز دلم ایشالله که بهترینا برات اتفاق میفته و خوش خبر برمیگردی.....

عزیزم سر خود گذاشتی؟ آخه چرا گذاشتی؟ اگه سر خود گذاشتی خوب مجبوری ادامه بدی لااقل تا یه مدتی.....

😲😲😲😲

نباید میزاشتم ؟ 

دکترم ایران نیست به ماما اونجا که اطلاع دادم مثبت شدم گفت حتما روزی 2 تا بزار

وااااااای این چه کاری بود کردم حالا قطع کنم 3 شبه فقط گذاشتم

سلام به همه دوستان عزیزم و تشکر از انا جون که واقعا خیلی وقت میذارن خدا خودش خوبیاشو جبران کنه.از خدا عاجزانه میخوام دامن همگی سبز و عاقبت بخیر باشن.من با کلی دو دلی ترس و اضطراب فکرامو کردمو تصمیم گرفتم دیروز برم دکتر واسه انتقال جنین فریز.دیروز روز دوم پری بود سری اول موقع انتقال دهانه رحم خیلی تنگ بود خونی شد شدیدا دکتر گفت نتیجه مگرفتی سری بعد یادم بنداز که ویروز بهش گفتم با یه وسیله ای تو همون مطب دهانه رحم رو گشاد کرد درد زیادی داشت ولی یه ربعه رفع شد جنین شناس مرکز میگفت خونریزی باعث میشه جنین بمیره انگار جنین رو میخوره و.....به هر حال امیدوارم این مشکل رفع شده باشه اگه کسی در این مورد تجربه ای داره بگه لطفا.ضمنا استرادیول روزی دو تا و ۲۶واحد سوپر فکت زیر جلدی داده تا پنجشنبه بزنم مجدد برم.استرادیول خا جی پیدا نکردم امروز باز میرم سر بزنم.از همگی التماس دعا دارم تو رو خدا برا منم ارامش دعا کنید.ممنون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه