2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
عزیزم خوبه اون یکیام بالا میرن..... بستگی به تعداد ریزا داره اگه زیاد باشن ریسک هایپری هست وگرنه اگ ...

انا جون از پروژسترونم 4.2 بود.

گفتن 1ماه دیگه بیا برا انتقال.

مگه نباید دارو بنویسه تا پروژسترونم بیاد پایین؟یااینکه خود بخود میاد پایین؟

بخاطر امپولا رفته بالا؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شکر خدا ادامه داده دعا کن صحیح و سالم بغلش کنه.....

الهی شکر،،،،،خیلی واسش دعا میکنم،،، خدا خیلی بزرگه،،،،قسمش دادم به دل شکسته همه ماها بچه روشانیلو سالم سالم باشه،،،، 

مرسی مهربونم که جوابمو دادی،،،،مواظب خودتو شاه پسر و گل دخترمون باش💖💖💖

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببخشید انا جون من یه سوالی هم دارم.. ببخش ها.. میخواستم بپرسم برای سونویی که گفتن روز دو سه پرسود بی ...

عزیزم نه لزونی نداره.....

اونجوریم سونوت میکنن اصلا روال کار اینه....

ضمنا من اون موقع ها لباس زیرمو در نمیاوردم و از همون بغل لباس زیر پروب رو میکردن داخل.....

اگه اجازه دادن فبها نه گفتن باید درش بیاری راحت درش بیار موردی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بالا بودن یا پایین بودن خدبه یا بده؟ یعنی نرمالش چنده ؟

عزیزم نه خیلی بالا بودن خوبه نه پایبن بودن.....

حد متوسط خوبه.....

اما تو فکرتو درگیر نکن با در نظر گرفتن عددش دز داروتو تعیین میکنن و سعی میکنن بهترین تخمکارو بگیرن.....

بهتربن حالت همون ۲ تا ۴ و این حدوداست....

اما من با همون ذخیره یک جواب گرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین؟ بچه ها من ی مشکل برام پیش اومده ک خیلی روحیم بهم ریخته باعث شد امروز امپول صبحم ...

عزیرم خوب زیاد نوشته بوده که احیانا کم نیاری و استرس نگیری....

مثلا منم اون زمان ۴ تا ستروتاید داشتم ۳ تا زدم و یکیو بعد به داروخونه برگردوندم.....

بابت ستروتایدتم که نزدی دیگه به خودت استرس نده ایشالله مشکلی پیش نمیاد.....

عزیزم اگه داروخونه قبول میکنه میتونی برگردونی.....

من چون داروخونه حساسیتمو برا نگهداری دارو میدونست ازم پس گرفت.....

هنوز امپول پروژسترون هام شروع نشده جای امپول مریونال هام سفت شدن خدا ب دادم برسه 

عزیزم به خودت استرس نده به اون بعد نه ماه فکر کن....

که قراره به سلامتی بغلش کنی.....

سلام دوستان.تو رو خدا اگر کسی میتونه کمکم کنه.من ۲۴ مرداد سه تا جنین بلاست انتقال دادم.سیزده انتقال ...

عزیوم مامان با بتای پایینم داشتیم که همه چی خوب پیش رفته.....

تکرار کن ایشالله خیره.....

ضمنا فکر نکنم خارج رحمی باشه چون خارج رحمیم بتا بالا میره ولی رشدش نامعقوله.....

حواست به علایمت باشه اما من فکر نکنم خارج رحمی باشه.....

انا جون از پروژسترونم 4.2 بود. گفتن 1ماه دیگه بیا برا انتقال. مگه نباید دارو بنویسه تا پروژسترونم ...

نه عزیزم خودش پایین میاد.....

دیواره بریزه پایین میاد.....

انا جانم فقط امدم حالى ازت بپرسم  مهربونم  خوبى  اولين بار بدون سوال ميام  ه ...

عزیزم فدات بشم خوبم.....

هر از گاهی دردا نگرانم میکنه اما دلم به دعاهاتون قرصه.....

الهی شکر،،،،،خیلی واسش دعا میکنم،،، خدا خیلی بزرگه،،،،قسمش دادم به دل شکسته همه ماها بچه روشانیلو سا ...

فزات عزیزم.....

ممنون از دعای زیبات در حق دوستای ندیدت.....

فقط دوستان چرا هیچی پیدا نمیشه شیاف پروژسترون خارجی اصلا نیست متاسفانه کسی تازگی گرفته 

عزیزم اخیرا پیدا کردن دارو سخت شده.....

عزیزم خیلیا ایرانیشو دارن نگران نباش.....

شمام که طبیعی هستین ایشالله نیاز خاصی ندارین.....