2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
آنا جون من دیروز سونو تکرار بودم روز پانزدهم و ضخامتم ۷ شده بود دکترم می‌گفت عالیه و برای پنج شنبه و ...

عزیزم برای منم ۷ بود نگران نباش ، وقتی دکتر گفته دیگه بقیه شو بسپار به خدا 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان تو سیکل لانگ نقش بوسرین چیه؟به منم گفتن پری بشم باید ال دی و بوسرین استفاده کنم. بوسرین رو تا ...

عزیرم کار مهار سیستم باروری طبیعی و دادن اختیار امور به دکترا و داروهارو داره اگه اشتباه نکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من دیروز سونو تکرار بودم روز پانزدهم و ضخامتم ۷ شده بود دکترم می‌گفت عالیه و برای پنج شنبه و ...

عزیزم خوب بالا میره....

تا پنجشنبه کلی فرصت هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم ، تو اینترنت دیدم که خواندن مداوم سوره والعصر خیلی خیلی خوب و اثر گذاره، در مواقعی که آدم شرایط پر اضطراب و پراسترسی رو داره .

میتونید مثلا روزانه یه دور تسبیح یا هر تعداد که مقدوره براتون با توجه و تمرکز بخونید .

• در روایتی از پیامبر(ص) نقل شده است: هر كس این سوره را بخواند عاقبت كار او به صبر و شكیبایی ختم خواهد شد و در روز قیامت همراه با یاران حق محشور خواهد شد.
خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

بچه ها سلام.من امپول هامو از ديروزسروع كردم.روزي سه تا منوپيور تا پنج روز و بعد برم برا سونو.بچه ها داروهايي كه تا پانكچر ميدن چيان؟من خيلي از استراديول ميترسم.من فيبروكيستيك سينه دارم،ميگن استراديول ميتونه موجب مشكلاتي بشه درين مورد.من چند جا ديدم به بچه ها استراديول دادن.به همه ميدن؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

سلام انا جون من روز پنجم انتقالمه اصلا هیییچ علائمی  ندارم یکم نگرانم یعنی این طبیعیه؟بعد اینکه من پارسال انتقال دادم یک هفته بعد انتقال اونم اواسط خردادماه توی اون هوای گرم بدنم شدید یخ کرد که دوتاپتومیکشیدم ولی بازم پا هام گرم نمیشدومنفی شدالانم پا هام شروع کرده یخ کردن نگرانم نمیدونم چکارکنم

😍😍خدایا شکرت
سلام به همگی  عزیزم  مطب نوبت گرفتی ؟ میتونم بپرسم برا چه روزی مطب طرازی وقت گرفتی ؟ ...

آره عزیزم هستن مطب.من زنگ زدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘