2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
ممنون عزيزم  يه ليست بلند بالا نوشتم تا فردا از دكترم بپرسم يادم نره احيانا انا شما هم كه يه ...

عزیزم نه نمیتونی چون مثلا بالفرض ط ر ا ز ی روز دوشنبه ابن سینا هست (البته بالفرض گفتم بونامه شونو دقیق نمیدونم) و انتقالت میفته سه شنبه پس نمیتونی با ط ر ا ز ی انتقال بدی.....

اتفاقا من میکروی دوم که مطب ط ر ا ز ی میرفتم گفتم امکانش هست عملام ابن سینا باشه گفتن نمیشه گفت چون ممکنه برنامه انتقال با برنامه من جور در نیاد....

منم چون میخواستم همه کارام با یه دکتر باشه ترجیح دادم مطبش برم و آبان کارامو خودش انجام بده.....

من ابن سینا بار اولم پانکچرم با یکی و انتقالم با دکتر دیگه ای بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توان شکست مجددشو نداشتم هر چند میدونستم بازم براش سنگ تموم نذاشتن..... اما دیگه میخواستم تا آخرش خو ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن. ایشالا خدابراش بخواد. ایشالا خدا کمکش کنه دامنش رو سبز کنه.

پس هفته ۱۸ برای چی گفت برم مطب؟...سن هم ۳۳ سالمه...آنومالی مگه نمینویسه؟ تعیین جنسیت چجوری بفهمم پس؟

خوب سونو آنومالی مینویسه ولی آز نه....

فقط سلفری رو نمیدونم برات بنویسه یا نه.....

غربال اولت همه چی اوکی بوده احتمالا آز ننویسه برا من دلیلشو گفت سنم بالاست و نوشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس هفته ۱۸ برای چی گفت برم مطب؟...سن هم ۳۳ سالمه...آنومالی مگه نمینویسه؟ تعیین جنسیت چجوری بفهمم پس؟

تو آنومالی میفهمی عزیزم خوب.....

ممنونم عزیزم...لحظه شماری میکنم برای فهمیدن جنسیتش🤗😍

ایشالله رفتی بدو یه لباس کوچولو واسش بخر.....

من که جنسیت رو فهمیدم سریع رفتم یکی دو تیکه لباس براش خریدم.....

اولین خریدشو انجام دادم.....

عزیزم نه نمیتونی چون مثلا بالفرض ط ر ا ز ی روز دوشنبه ابن سینا هست (البته بالفرض گفتم بونامه شونو دق ...

ممنونم عزيزم از راهنمايي ات

اميد به خدا،توكل ميكنم به خودش

انشالله خير باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دکترتون نگفت چرا اینطوری شد؟

من باقی مونده تخمک هایی که روز تخمک کشی نکشیده بودن بزرگ شده بودن و یه سری تبدیل به کیست شده بودن یه سریش هم بودن هنوز گفت اگه اینجور باشه نمیتونیم انتقال بدیم.بهم ال دی داد یکماه خوردم .امروز نوبت سونو دارم ببینم چی میگه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

بچه ها کسی هست ک اف اس اچ بالا داشته باشه؟من ذهنم خیلی درگیرشه ب هر کدوم از دکترا گفتم گفتن درمان نداره پسس یعنی وضع من چجوری میشه؟گفتش با این وضعیت ممکنه میکرو هم جواب نده.بین شما کیا اف اس اچ بالا داشتن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین