2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
سلاممممم آناجون ..خوبی... من این هفته برای اولین بار پیش ط ر ا ز ی نوبت دارم...ولی نمیدونم برم یا ن ...

سلام به همگی 

عزیزم  مطب نوبت گرفتی ؟

میتونم بپرسم برا چه روزی مطب طرازی وقت گرفتی ؟

میخوام ببینم دکتر این سه شنبه یعنی سیزدهم هستش ؟؟

(شاید سه شنبه اول تا سوم قاعدگیم باشه ومطب نباشن ونمیدونم راه بیفتم یا نه )

بچه هاااااا

کسی اطلاع داره خانم دکتر این هفته( سه شنبه )هستن یا نه ؟

حقیقتش دیروز زنگ زدم برا پرسیدن چند تا سوالام این سوالو یادم رفت بپرسم ...روم نمیشه زنگ بزنم دیگه  !

دگترهای عمومی و یه دکتر دیگم رفتم ولی ننوشتن.دلیل انجامش رو میخواستن که وقتی میگفتم نمینوشتن..توکل ب ...

نمینویسن ...من تهران پیش فوقرمتخصص دو تا ..دو تا متخصص .یه ماما رفتم ننوشتن ..ازمایشات تکمیلی ایمنی و انعقادی و...

فقط یکیشون صادقانه گفت من اگه هم بنویسم چون ازش سر در نمیارم نمیدونم چین ...نمیتونم بنویسم ...بقیه هم هر چی اصرار ...خواهش ننوشتن...که اخرش وقت ویزیت از رزاقی گرفتم ..اون نوشت همه رو .  رفتم دادم ولی هنوز جواباش نیومده یه ماه دیگه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بوده ازمایشای جهشی ها رو بیمارستان بقیه الله قبلن داده باشه.

نهایتان چند روزه جواب گرفته ...

برای من زده یه ماهه.. ولی گفت تماس بگیر شاید زودتر اماده بشه...

مال کسی بوده زودتر از یکماه گرفته باشه ...

اخه من زودتر جوابشو میخوام ...

سلام خانما یه سوال ازبین کسایی که آزشون منفی شده یا سقط کردن کسی بوده آنوکساپارین تزریق کرده باشه؟

آره من

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم دکتر روزای شنبه و یکشنبه و سه شنبه مطب هستن..وقت گرفتی؟

نه وقت نگرفتم 

میدونم چه روزایی هستن عزیزم ...اما از شانس بدم تعطیل نکرده باشن اون.روز رو ؟!

منم شرایطم جوریه که شاید مجبور باشم بدون نوبت برم مطب ..چون برنامه پر ی و د این ماهم رونمیدونم  بدلیل هیسترو ومصرف دارو.

سلام دوستای عزیزم امروز یه اتفاق عجیبی برام افتاد که نمیتونم درکش کنم نمیدونم چرا اینطوری شد م ...

عزیزم ی بار دکتر ب من گفت فولیکول بالای ۲۱ بعضی وقتا خوب نیست و ب کیست تبدیل میشن...بهترین سایزش ۱۸تا ۲۱ هست

سلام به همگی  عزیزم  مطب نوبت گرفتی ؟ میتونم بپرسم برا چه روزی مطب طرازی وقت گرفتی ؟ ...

عزیزم سه شنبه هستن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com