2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست

وااای ثمین چرا اینطوری شد!!؟الان پیام ها رو خوندم به خدا اشک هام قطع نمیشه نمیدونم به حال خودم گریه کنم یا اون 

خدایا بهمون صبر بده طاقت بده. والا ما هم ادمییم کم میاریم خب

سلام برهمگی مادرهاحاضرومادرای آینده خیلی نزدیک سلام آناجان خواستم بدونم برای منی که ماه دیگه انتقال ...

عزیزم والا برا آندومتر بهترین دارو همون استرادیول و داروهای تجویزیه.....

تغذیه هر کاری بکنی به پای اونا نمیرسه.....

خوب آبم زیاد بخور.....

پیاده رویم خوبه.....

دوستان لوبیا سبز و کوچه هم خوردن حالا برا بعضیا جواب داده بعضیا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه زده زیر ۲۵ برا همین من تو یخچال نمیذارم..... چون یخچال زیر ۶ هست ترجیحا تو کلمن نگه میدار ...

آناجون ممنون از توجه ات

دکتر فقط گفت زیر جلدی

مردد بود این آمپول را بده یا نه.آخرش گفت حالا چون یهدسقط داشتی لزن

خودم میتونم دور نافم بزنم؟

سلام دوستای عزیزم امروز یه اتفاق عجیبی برام افتاد که نمیتونم درکش کنم نمیدونم چرا اینطوری شد م ...

خوب عزیزم یا تشخیص یکی اشتباه بوده یا واقعا همچین اتفاقی افتاده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان یه سوال دیگه حداقا و حداکثر ضخامت برای انتقال چقدره؟؟

تو آخرین سونو ۸ تا ۱۲ فکر کنم باشه خوبه.....

آناجون ممنون از توجه ات دکتر فقط گفت زیر جلدی مردد بود این آمپول را بده یا نه.آخرش گفت حالا چون یه ...

آره عزیزم راحته صفحه ۶ رو نگاه بنداز خیلیا خودشون میزنن.....

شبیه هپارین و سلکسانه......

@samin11     عزیزم وقتی متوجه شدم میخوای بیای پیش دکتر رزاقی به این زودی یه کم شوک شدم..م ...

آتریسا جون ما تموم آزمایشهای تخصصی ژنتیک رو انجام دادیم اصلا نقطه ی ابهامی وجود نداره 10تا جنین داشتم همشون آ و آ +.2تاش رو اننقال دادم که اینجوری شد 8تا دیگه باقی مونده 8تا جنین 2روزه فریز شده.میدونی خواهری من اگر الان نرم دکتر داغونتر میشم من نمیتونم آروم بگیرم همسرمم خوب منو شناخته توی این سالها تا از اتاق دکتر اومدم بیرون اجازه نداد اشکم بیاد پایین سریع گفت فدای سرت بزنگ به رزاقی ببین نوبت میده بریم اونجا.من حتی به دکتر پیشنهاد رحم اجاره ای دادم دکترم قبول نکرد گفت اصلا حرفشو نزن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم والا برا آندومتر بهترین دارو همون استرادیول و داروهای تجویزیه..... تغذیه هر کاری بکنی به پای ...

پس چراداروی برای من تجویزنکرددکتر همینجوری گفتن بروپریوددومت بیاد

آخ که الهی بگردم برا دل پر از آتیشت ، از ظهر کلافه ام نمیدونم چی باید بنویسم برات . دیدم سکوت بهتره ...

مرسی از محبت تک تکتون بخدا قصدم ناراحت کردنتون رو نداشتم ولی با خودم گفتم خواهرامم حق دارن بدونن چی شد سرنوشت ثمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جون، والا من شنيدم اشكم دراومد و مدام دعا كردم كه خواب باشه، ولي دمت گرم با اين انرژي و اميد، خ ...

چاره ای ندارم خواهری .منم گریه هامو میکنم توی خلوت ولی بازم باید ادامه داد.به قول مادرم اگر توی درس خوندنم اینقدر اصرار میکردی قطعا الان پروفسور بودی

سلام دوستان خوب و همیشگی ام امیدوارم حال همگی خوب باشه چند روز نبودم و چند صفحه آخر را خوندم مام ...

فدات خواهری مبارک باشه قلب کوچولوت .انشالله قلب دردونت 120سال برات بتپه

پس چراداروی برای من تجویزنکرددکتر همینجوری گفتن بروپریوددومت بیاد

خوب قراره تجویز بکنه دیگه.....

الان به چه دردت میخوره؟

پریود بشی دیواره میریزه خوب.....