2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
دوستاي خوبم و انا جون مهربون سلام من امروز روز اول پري هست و فردا روز دوم كه بايد برم سونو واژينال ...

عزیزم خوب منم عکس رنگی و سونوهام مشکلی نشون نمیداد.....

بستگی به محل درگیری آندومتریوز داره.....

برا من لگنم درگیر بود.....

برا تشخیص و بررسی دقیقش باید بری توسط یه دکتر زنانی که تخصص آندومتریوز داره ویزیت و بررسی بشی.....

برا منو با معاینه تشخیص دادن در حالی که قبلش هزار بار معاینه شدت بودم.....

تشخیص قطعی و درمانشم با لاپرا هست.....

عزیزم سونوی معمولی نهایت بتونه برا تخمدانو تشخیص بده بازم سونوی تخصصی آندو شاید بیشتر بتونه تشخیص بده.....

در مورد آزهای تکمیلیم به نظرم زود تسلیم نشین و انجامش بدین.....

یکی دو بار کم نیست خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای بابا روز آزمایش همسرم پنج شنبه اس    

خوب میتونی برا شنبه بعدش وقت بگیری.....

البته اگه میتونین تهران بمونین یا برا سه شنبه قبلش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا روز آزمایش همسرم پنج شنبه اس    

وقت آزو نمیتونین تغییر بدین؟

عزیزم بیمه من رو قبول نکردن..بدون بیمه شد یک ملیون و هفتصد و هشتاد....من 22 مرداد آزمایش دادم گفته ب ...

مرسی عزیزم.عزیز دلم بیمه ات چی بود؟؟ پس منم همین روزا برم چون برا هفته اول مهر میخام.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مرسی عزیزم.عزیز دلم بیمه ات چی بود؟؟ پس منم همین روزا برم چون برا هفته اول مهر میخام.

عزیزم آخرین باری که من برا آز رفتم با بیمه های پایه قرارداد داشتن اما ظاهرا دیگه با تکمیلیا قرارداد نداشتن.....

لااقل با دانا نداشتن.....

وقت آزو نمیتونین تغییر بدین؟

نه آنا جون .چون اونیکه واسه دی اف ای نویت میداد..گفت 4شتبه یا 5 شنبه وقت داریم...

حالا یه منشیش زنگ میزنم اگه قبول کرد که هیچی

اگرم نه ..بتونم میرم.

آخه الان ابن سینا زنگ زدم گفتم نوبت با ط را  زی میخوام .گفت هنوز دکتر برنامشو نگفته که چه موقع هایی میاد !

@samin11       سلام ثمین جان عزیز دلم...من اصلا نمیتونم باور کنم...فقط اشک ریخت ...

سلام عزیزم راستش من خودمم هنوز باورم نشده اصلا نمیتونم هضم کنم این جریان رو.دیگه نمیدونم تا کی باید این عذابهای الهی رو تحمل کنم همش میگم خدایا دل کی رو شکوندم دلم رو شکوندی کاشکی میشد فقط میفهمیدم توی این سالها چه گناه کبیره ای مرتکب شدم که هیچ توبه و استغاثه و نذر و نیازی رو خدا ازم نمیپذیره من فقط و فقط ناراحت اینم نمیگم نباید برا من اینا پیش میومد حتما مستحق اینهمه سختی بودم حتما مستحق این دردم ولی آخه من چیکار کردم اینو نمیفهمم .همش حس میکنم گناهی مرتکب شدم نا بخشودنی.دیگه خسته شدم از بس گریه کردم .خسته شدم اینقدر شرمنده شدم جلو همسرم.همش میگه گریه نکنیا ناراحتم نشو فدای سرت حتما مصلحت نبوده اینبار بازم شروع میکنیم ما بلاخره ی روز بابا و مامان میشیم .ولی آخه این یکروز کی میشه؟میگم رحم اجاره کنیم میگه نه اون بچه ای که کس دیگه بخواد به دنیا بیاره من نمیخوام من میخوام شکم تورو بالا اومده ببینم .چی بگم خواهر.دردم خیلی زیاده.

امیدوارم حداقل خدا ی راه نجاتی برات باز کنه بسه اینقدر تحمل درد.منتظر خبرای خوبتم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به دکترت باشه رضایت نمیدن کاش میدادی به دکتر معمولی زنان واست مینوشت.... مثلا میگفتی دکترت فلان شهر ...

دگترهای عمومی و یه دکتر دیگم رفتم ولی ننوشتن.دلیل انجامش رو میخواستن که وقتی میگفتم نمینوشتن..توکل بخدا امیدوارم مشکلی نباشه

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
دگترهای عمومی و یه دکتر دیگم رفتم ولی ننوشتن.دلیل انجامش رو میخواستن که وقتی میگفتم نمینوشتن..توکل ب ...

آزاد نمیتونی بدی؟

چون یکی از دوستان اخیرا انجام داده ۱۸۰۰ شده.....

سلام برهمگی مادرهاحاضرومادرای آینده خیلی نزدیک

سلام آناجان خواستم بدونم برای منی که ماه دیگه انتقالم مشخص میشه ومشکلموکه دکتراعلام کرده بوداندومتر چی مصرف کنم کلافه ام هیچ تجربه ای هم ندارم دراین زمینه ممنون میشم راهنمایم کنین

سلام دوستای عزیزم امروز یه اتفاق عجیبی برام افتاد که نمیتونم درکش کنم نمیدونم چرا اینطوری شد

من تو سیکل نچرال برای انتقال جنین فریز بودم دیروز رفتم سونو پیش یه سونوگراف که دوستمون بود دکتر گفت یه فولیکول ۱۹ داری و ضخامت اندو هم ۸/۶ بود و گفت همه چی عالیه. امروز پیش دکتر خودم نوبت داشتم تا سونو کرد گفت یه کیست ۲۰ در ۳۰ میلی داری و ضخامت اندو هم ۶/۶ و سیکل رو کنسل کرد وقتی گفتمچرا اینجوری شد گفت فولیکولت به جای اینکه ازاد بشه تبدیل شده به کیست. اخه چطور ممکنه در عرض ۲۴ ساعت این اتفاق بیوفته!!؟دارم دیوونه میشم. همه چی خوب بود چرا اینطوری شد اخه!!؟

بعدش هم گفت پری شدی بیا باید بوسرین بزنی و ال دی بخوری تا وقتی پری بشی بعدش هم باید استرادیول شروع کنی بعد انتقال

خدایا این عذاب ها کی تموم میشه دیگه!!؟تحملم تموم شده به خدا

سلام دوستای عزیزم امروز یه اتفاق عجیبی برام افتاد که نمیتونم درکش کنم نمیدونم چرا اینطوری شد م ...

منم هنین اتفاق افتاد و سیکلم کنسل شد

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...