2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

منم مثل شما ام 

ازمایشم منفی بود انتقال 4ام بود اتفاقا با رزاقی 

ببین بتظرم خدا نخواد بده هرکاری کنی نمیشه 

من این موصوع کامل درک کردم

لج بکنی لج میکنه

نمیخواد بده نمیده

کجا دکتر بگو من نرفتم 

4تا ای یو ای منفی 4تا میکرو منفی

رزاقی هم نتوست برام کاری کنه

من که دیگه حال غصه خوردن هم ندارم بدرک که نمیشه خودم سوراخ سوراخ کردم که ی چی 

9سال عمر قشنگمو فقط تو راه بچه هدر دادم

واقعا دیگه حال تهران رفتن ندارم 

با ابنکه 10تا جنین دارم .

میتونم بهت بگم ی جورایی درکت میکنم .

فرزندم،  نور چشمم،  عاشقتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون آنا جونم...من شیرازم اینجا باید نشون چه متخصصی بدم جوابهارو؟متخصصهای زنان هم میتونن تفسیرش کنن ...

عزیزم والا بستگی به دکتر زنانش داره.....

دکتر من میتونست.....

ط ر ا ز ی

ر ز ا ق ی

ع ا ر ف ی....

اینا که هم این آزهارو مینویسن هم اعتقاد دارن هم تفسیر میکنن.....

شیرازم باید ببین کدوم دکتر میتونه.....

یا بری پیش ایمونولوژ و آنکولوژ(هماتولوژ) که تو زمینه ناباروریم اطلاعتتی داره مشورت کنی.....

دکتر شرکت مال شیراز نبود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلاممممم آناجون ..خوبی...

من این هفته برای اولین بار پیش ط ر ا ز ی نوبت دارم...ولی نمیدونم برم یا نه...

شزایطمو نمیدونم یادته یا نه ..خودم مشکلی ندارم ..ولی برای احتیاط آزهای تکمیلی رو دادم .و جوابش آماده شده ولی نرفتم بگیرممم

شوهرم دی اف آی باید دوباره بده دو هفته دیگه.....

اصلا گیجممم 

ممنون آنا جونم...من شیرازم اینجا باید نشون چه متخصصی بدم جوابهارو؟متخصصهای زنان هم میتونن تفسیرش کنن ...

والا درمان ژن غلظت خونت ظاهرا مشابه مال منه.....

دکتر من چند ماه قبل سیکل قرص روزانه ب۶ و آمپول هفتگی ب۱۲ و فولیک ۵ تجویز کرده بود....

دو ماه قبلشم آسپرین که اونو من نتونستم بخورم بهم نساخت....

بعدشم از روز انتقال انوکسان ۴۰۰۰ داشتم.....

برا سی دی مارکرتم والا مال من مارکرای ۱۶ و ۵۶ و ۱۶+۵۶م بالا بود علاوه بر دوتایی تو برا همین راستشو بخوایی دقیق نمیدونم اما من هم پرد داشتم هم تا ماه شش بارداری سرم آی وی آی جی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا درمان ژن غلظت خونت ظاهرا مشابه مال منه..... دکتر من چند ماه قبل سیکل قرص روزانه ب۶ و آمپول هفت ...

آنا جون من پی تی برام بالاتر از رنج بود البته خیلی کم.ماما برام تو پروندم نوشت ک بالاس یعنی تو سیکل برم دارو میدن بهم؟چ دارویی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
والا درمان ژن غلظت خونت ظاهرا مشابه مال منه..... دکتر من چند ماه قبل سیکل قرص روزانه ب۶ و آمپول هفت ...

ممنون عزیزم از توضیحات کاملت...خیلی نگران بودم...پس خداروشکر درمان دارن...

یک دنیا ممنونم آنای مهربونم❤❤

د 

دکتر شرکت اصفهان هستن. باید بگردم ببینم کی رو پیدا میکنم... این مشکلا درمان دارن؟

آهان.....

من نمیدونم چرا همش فکر میکنم شیرازه.....

پس اصفهانه.....

عزیرم چیزایی که برا درمان به نظرم میرسید نوشتم.....

فقط از الان آب زیاد بخور.....

مواد و میوه های سالسیلات دار مناسب طبعت بذار تو رژیم غذاییت.....

وبتانین کا دار هارو کمتر کن.....

تحرک داشته باشه....

بعد انتقالم به بند نخواب چون لااقل برا غلظت خون خوب نیست.....

ایمنیم ظاهرا رو تخمک تاثیر میذاره.....

آنا جون برای غلظت خون باید آزمایش cbc میدادم درسته؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلاممممم آناجون ..خوبی... من این هفته برای اولین بار پیش ط ر ا ز ی نوبت دارم...ولی نمیدونم برم یا ن ...

خوب جواب آزاتو بگیر.....

خیلی میتونه تو تصمیم گیری کمکت کنه.....

اگت دیدی مشکل داری حتما برو چرا نری چون ممکنه خیلی کمکت کنه.....

آنا جون من پی تی برام بالاتر از رنج بود البته خیلی کم.ماما برام تو پروندم نوشت ک بالاس یعنی تو سیکل ...

والا من که پی تی تی نرمال داشتم آزهای تکمیلیم کلی مشکل نشون داد احتمالا تو هم داشته باشی.....

انجام دادی؟

عزیزم سی بی سی تست روتینه.....

بستگی داره....

مثلا من تستهای روتینم نرمال بودن اما جهشهای ژنیم نشون داد ژن غلظت خون دارم.....

تستهای تکمیلی انعقادیو دادی؟

مشکل من با نسخه ۳ مشخص شد.....

نسخه ۴ هم پنج تای اولش انعقادین.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.