2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان...امیدوارم حالتون خوب باشه...با تمام وجودم برای ثمین جون ناراحت شدم...ای کاش خدا هرچی زو ...

عزیزم هزینه اش چقد شد؟بیمه داشتی؟

منم باید این هفته برم .. چیز خاصی رو باید رعایت کنم؟

و اینکه چقد طول کشید حاضر شد؟

ببخشید کلی سوال کردم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خوب و همیشگی ام امیدوارم حال همگی خوب باشه چند روز نبودم و چند صفحه آخر را خوندم مام ...

مبارکت باشه💙 گوارای وجودت🌷🌷🌷🌷🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنونم عزیزم انشالا یه روز هممون با هم شادی کنیم

برنجک جون عزیزم شما اووبوست و فرتیل اید کلا چند تا مصرف کردین؟روزی چند تا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
الهی شکرررر  مکملا رو از کدوم داروخونه خریدی جدیدا ناموجود شده من میخام شروع کنم مکمل بخورم اگ ...

از ایران نخریدم عزیزم 5 ماه بود گیر نمیومد به هر کی ترکیه یا اروپا میرفت گفتم گفتن اوابووست دیگه اونجاهام نیست یعنی تو سایت امازون بری حتی به انگلیس هم نداشت تا اینکه مسفر از امریکا داشتم دادم آورد داروهامونو

بچه ها بنظرتون من ک برا آی یو آی خیلی درد داشتم برا انتقال میکرو هم همون دردو خواهم داشت؟دکتر گفتش شاید بخاطر اینه ک رحمت رتروورسه هست

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من دیروز رفتم داروخونه قرص اووبوست داشت گفت محصول آمریکاست بسته 60 تایی 126 تومن یعنی دونه ای 2100

فرتیل و روزی 3 تا اوابووست روزی 4 تا 1 ماه و نیم هم نشد خوردم عزیزم

مرسی گلم انشالله نی نیت رو سلامت بغل بگیری عزیزم

راستی لاله باز پیداش نیس.لاله جون اگه هستی ی خبری بده از خودت

قوربونت برم مهربون انشالا واسه خودت

ممنون عزیز دلم😍😍😍😍😘😘😘😚😚😚😗

والا راستشو بخوایی حالم گرفته..... هر کاری میکردم نمیتونستم بیام تو تاپیک برا ثمین جون خیلی دلم گرف ...

قربونت بشم من. چرا دلت گرفته. تو که دل همه رو شاد میکنی. خدا ایشالا دل تو و ثمین جون هم شاد کنه. توی هر کار خدا حکمتیه. ایشالا براش ازامروز اتفاقات خوبتر بیفته.