2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048220 بازدید | 684647 پست
دوستان من عضو جدید هستم دوست دارم از تجربیاتتون استفاده کنم مایسا جون مبارکه ایشالا ازمایشتون هم ب ...

امیدوارم عزیزم ،فعلا که شانس من شیافم خرابه بی بی چکم خرابه  ایشالا برای شما و دوستان دیگه آز مثبت و بارداری راحت در پیش رو باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حر ...

آخ که الهی بگردم برا دل پر از آتیشت ، از ظهر کلافه ام نمیدونم چی باید بنویسم برات . دیدم سکوت بهتره 😢😢 فقط بدون‌که همه ی بچه های تاپیک امروز با غم تو و اشکای تو اشک ریختن و غصه خوردن 😔😔 امیدوارم سیل عظیم دعاهایی که امروز برای تو روونه شد پشتوانه ای قوی برای شروع مجددت باشه .🙏🙏🙏

خدا با ماست ❤❤❤

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

ثمين جون، والا من شنيدم اشكم دراومد و مدام دعا كردم كه خواب باشه، ولي دمت گرم با اين انرژي و اميد، خدا كمكت كنه، واقعا نميدونم چي بگم ولي آفرين به تو و روحيه عالي تو و همسرت

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

ثمین جان خیلی از شنیدن این خبر غصه خوردم خدا شاهدِ از صمیم قلبم هر روز برای تک تک تون دعا میکنم که تو این راه سخت صبر و آرامش داشته باشید و ایمان تون سست نشه

بعضی وقتا هم اینجوری میشه ، تا ما رو خاله نکنی ول کن نباش دوست مصمم و با اراده من😍

امیدوارم به زودی زود با هر روشی که خودش صلاح میدونه دلت رو شاد کنه و ما هم از خوشحالی شما خرسند بشیم

انشالله.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستانه عزيزم ٦٥ شده بتام به نظر كمه ؟؟؟؟!!! امروز روز اول پريود بوده يه دونه شيافم گذاشتم دوباره ...

مبارک باشه ایشالله خبرهای خوشحال کننده بعدی رو زودِ زود به گوشمون برسونی دوست عزیزم

سلام آزمایش دادم امروز شد ۱۱۱ کم نیست بچه ها؟؟

سلام.

مبارک باشه مامان خانم

انشالله بسلامتی و دلخوشی ۹ماه رو طی کنی و با یه چشم بهم زدن نی نی تون رو بقل بگیری

دعامون کن 

خیلی امیدوارم که آزم مثبت باشه چون واقعا راه سختی بوده و به خودم قول دادم این آخرین بارم باشه که میک ...

انشالله که مثبتِ 

سلام دوستان در مورد دعا نویسا باید بگم که من چهار سال قبل با دو سال سابقه ناباروری رفتم ابن سینا،تو ...

الان باردار شدی اون موقع گوسفند کشتی..یعنی فرزند داری ..دوباره اقدام کردی و ناموفق بوده ...

خب دکترت رو عوض کن ابن سینا نرو برو جای دیگه ...نظر چند تا  دکتر دیگه رو هم بپرس .. 

انا جان من سونو nt برم روز بعد میتونم آزمایش بدم ؟ جوابش چقدر طول می کشه بیاد ؟ حدودا هزینه اش چقدر ...

عزیزم بله فرداش میتونی بری آز.....

اگه فقط ان تی هست و آز دبل مارکر که یه روزه حاضره اما اگه یه سری چکاپ دیگم باشه بسته به اون چند روزه حاضره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com