2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
ثمین جون باورت میشه از حرفات خجالت کشیدم..... من به جات کم آورده بودم اما شرمندم کردی.... ایشالله ...

فدات بشم خواهری .خدا شما رو برا ما و دردونه هات و همسرت حفظ کنه عزیزم.مگه جز صبر راه دیگه ای هست ؟خدا نخواست زوری که نیست خواهر.خدا باید بگه دستورشو میداد که نداد حتما مصلحتم اینه شاید اصلا نباید بیشتر از این اصرار کنم ولی من بازم امیددارم به رحمت خدا.حالا باز سعی خودمو میکنم شاید بار پونزدهم مامان شدم نمیدونم .بازم سر تعظیم فرود میارم در مقابل خواسته ی خدا.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

[QUOTE=67976883]بانو جون دکتر حیدر دارو بعد انتقال چی بهت داده ؟ به من گفته شهریور برم مطب میخام بگم آزهای ایمنی رو ...[/QUOTE]

سلام عزيزم 

اگر تونستى الان برو يك دكترى برت بنويسه با تمام ازمايشات برو چون حتى يك روز از ٦ماه گذشته باشه مى فرسته برى انجام بدى 

چه ازمايش هاى دادى جديدا؟ 

و سونو 

و عكس رنگى 

براى بار أوله ميرى پيش اش ؟

الان مى نويسم داروهامو برات جونم 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جان خیلی ناراحت شدم دوباره ادامه بده منم مثله شما بود سقط خارج رحمی زایمان زودرس همه ی اینا نتو ...

امیدوارم بزودی خبر خوش بتای مثبتت رو ببینیم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چقد زود !!!چرا بعضی دکترا دیرتر انتقال میدن بعضی زود ؟منم اینبار که منفی شدم روز ۱۴ سیکلم بود 

وضعیت آندومتر من همیشه زودتر از معمول اوکی میشه 

خواهری برا ماها فقط صبر لازمه صبر و صبر و بازم صبر .فقط اینو میدونم خیلی روم زیاده باز از دکتر رزاقی ...

قربون دلت..

خیلی خوشحالم یه بنده صبور و مقاوم خدارو کنار خودم دارم🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
قربون دلت.. خیلی خوشحالم یه بنده صبور و مقاوم خدارو کنار خودم دارم🍀🍃

فدات خواهری

[QUOTE=67976883]بانو جون دکتر حیدر دارو بعد انتقال چی بهت داده ؟ به من گفته شهریور برم مطب میخام بگم آزهای ایمنی رو ...[/QUOTE]

داروهام هم بعد انتقال همون ساعتى كه انوكساپارين ٤٠٠٠زد تا امروز دارم مى زنم 

قرص اكواين هر ١٢ ساعت

شياف 

Utrogestan200 هر٨ساعت

ويتامين هاى خارجى بود كه با اين تحريم مجبور شد عوض كنه بهم يدوفوليك داد 

ويتامين Cهم بهم داد بعد  انتقالم خوردم از قبل از انتقال داد گفت خوبه بعد انتقال تا اتمام اش بخورى 

زمان لكه بينى هم شياف قطع كرد دو تا در يك سرنگ امپول پروژسترون داد 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
خخخخ...اره منم واسه این بدم میاد .در کل اعتقادم ندارم ..ولی تو مفاتیح هست چله ....اونو باید انجام دا ...

سلام دوستان در مورد دعا نویسا باید بگم که من چهار سال قبل با دو سال سابقه ناباروری رفتم ابن سینا،تو آزمایشات نه خودم و نه همسرم مشکلی نداشتیم برامون ای یو ای تجویز شد اما هر بار به نحوی سیکل کنسل میشد چهر بلر رفتیم برای ای یو ای اما نمیشد تا اینکه به پیشنهاد مادر شوهرم همسرم رفت پیش یکی که میگفتن خیلی کار درسته و اون اقا بدون گرفتن هیچ هزینه ای گفته بود گوسفند قربونی کنید و به فقرا بدین ما هم همین کار کردیم و من با اولین ای یو ای که انجام دادم با یک فولیکول ۱۸ خیلی عجیب و بدون هیچ درمان و مراقبت بار دار شدم ، الان هم بعد سه بار ایو ای نا موفق یک میکرو ناموفق روز ۱۱ انتقالم باز هم طبق نظر دکترای ابن سینا هیچ مشکلی هم برای بارداری ندارم🤕🤕🤕🤕

فدات بشم خواهری نوبت گرفتم ازش چهارشنبه .خیلی ممنونم همین که گفتید برام ی دنیاست

خواهش گلم . بقران برام فرقی ندارین شما هم مث خواهرم چ اشکالی داره . اینجا همگی مث همیم . براتون زود نوبت داده ان شالله ی خیریتی توش باشه . بقران خیلی برات ناراحتم ولی چ میشه کرد ‌.

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها من از چهارشنبه که ازمایش دادم 22 بودم امروز 24 شدم..این یعنی حاملگی پوچ؟؟ چیکار باید کنم ؟

عزیرم ناراحت شدم احتمالا متوقف شده اما میتونی احتیاطا یه آزمایشگاه دیگه تکرار کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان یعنی خارج از رحم نیست؟ پریود بشم خودش از بین میره ؟

فکر نکنم چون بتات بالا نرفته که....

اما بازم حواست باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com