2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048322 بازدید | 684650 پست
والا راستشو بخوایی حالم گرفته..... هر کاری میکردم نمیتونستم بیام تو تاپیک برا ثمین جون خیلی دلم گرف ...

سلام انا جان امروز سونو شدم خداروشکر داروها جواب داده بودن وچهارشنبه پانکچر میشم فقط دکترم گفت بستررحمم خیلی بی کیفیت ونازک هست نمیدونم چکارکنم که زودتر انتقال بدم دکتر میگفت اینطوری باشه انتقالم عقب میفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من پیش رزاقی نوبت دارم نوبتمو میدم ب شما 

عزیزم یه دنیا ازت ممنونم واقعا ثواب بزرگی میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ...یه سوال دارم ... اونایی تجربه دارن بگن ممنون میشم .. من سه تا سقط طبیعی تو 5هفته و سه تا ...

یعنی هیچ مشکلی نبود اصلا؟

همه چیو بررسی کرد واست؟

جواب آزات اومدن؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زنگ زدم مطب رزاقی تا منشی گفت بله گفتم از دکتر وقت میخوام و نتونستم جلو اشکامو بگیرم با گریه براش حر ...

خدارو شکر عزیزم....

عزيزم من اوابووست خوردم و فرتيل ايد  خييييلي تاثير داشت چون تخمكام بي كيفيت بودن  همسرم ...

الهی شکرررر 

مکملا رو از کدوم داروخونه خریدی جدیدا ناموجود شده من میخام شروع کنم مکمل بخورم اگه نشد بعد برم بسته اخر جنینام انتقال بدم

سلام آنا جان  خوبي  بيا ب دادم برس ك خراب كردم   سرما خوردم خيلي گيج شدم  ...

عزیزم هر دو یکین اصلا نگران نباش.....

فقط برندشون فرق داره.....

نه با ظهیری دوبار انتقال داشتم یکبارش مثبت شد .نمیدونم من میگم مشکل ایمنیه

عزیزم بگو این دفعه دکترت دست بالا بگیره منم اعتقاد دارم سرمو داشتی اما خوب نمیشه با دکترا جنگید که......

سلام انا جان امروز سونو شدم خداروشکر داروها جواب داده بودن وچهارشنبه پانکچر میشم فقط دکترم گفت بسترر ...

عزیزم خدارو شکر.....

بذار دکترت زمان انتقالتو تعیین کنه چون رحمت حساسه.....

این دفعه احتیاطت بیشتر باشه....

لاله جونم باز نيست... خدايا خودت هواي هممونو داشته باش

آره ایشالله که حالشون خوبه توکل به خدا.....

دوستان  از مامان باران  مامان رعد و برق خبرى داريد  سونوهاشون چى شد

بانو جون دکتر حیدر دارو بعد انتقال چی بهت داده ؟

به من گفته شهریور برم مطب میخام بگم آزهای ایمنی رو برام بنویسه