2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

این دعا نویسا دروغگون

منم به اصرار مادرم رفتم یارو گفت چله داری کلی من رو اسکل کرد خاک قبرستون رو گل کردم ریختم رو سرم. بعد گفتم خوب شد گفت اره گفتم طبیعی باردار میشم گفت نه ای وی اف رو بکن میشی.

الان که بی بی منفی شد بهش زنگ زدم گفتم پس چی شد گفت دوباره بکن

مردیکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دعا نویسا دروغگون منم به اصرار مادرم رفتم یارو گفت چله داری کلی من رو اسکل کرد خاک قبرستون رو گ ...

خخخخ...اره منم واسه این بدم میاد .در کل اعتقادم ندارم ..ولی تو مفاتیح هست چله ....اونو باید انجام داد ....

بعضی اوقات اون دعا نیست مثبت میشه ...

اون اعتقاد و ارامشی که فکر میکنی با اون میشه ...انرژی مثبت میگیری فکرای خوب میکنه ادم ...شاید باعث انرژی مثبته...کارت درست در میاد ...

نه خود دعا نویس و کاراش...البته به نظر من ...

سلام آزمایش دادم امروز شد ۱۱۱ کم نیست بچه ها؟؟

نه عزیزم کم نیست مبارکت باشه.....

گوارای وجودت عزیزم....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم انشالله ک همه چیز خوب بشه برات باریکلا ب روحیت عشششششقم بخدا عشقی ثمین جون بخدا دلم برات خو ...

آره میدونم بهرحال اگر خدا میدید قوی نیستم اینقدر بلا سرم نمیاورد که

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها شماها بعد انتقال چایی میخورید؟ من تا امروز نخوردم ولی دلم خیلی میخواد

بخور ولی تا حد ممکن کمرنگ....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی

چند روز نیومدم تاپیکو نخوندم

امیدوارم خوش خبری بوده باشه فقط و کلی مامان خوشگل اضافه شده باشه اینجا😍🙏

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
آنا جون ممكنه منم درد دارم ولي اثري از خون نيست طبيعي باردار شده باشم؟؟؟؟ ميشه؟

غیر ممکن واسه خدا نداریم...

ثمين جونم بعد از شنيدن اين خبر اگه بهت بگم غمي به اندازه يه كوه رو دلمه اغراق نكردم حتي همسرم ...

ممنونم خواهر ببخش ناراحتتون کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آنا جون . خوبی عزیزم؟ من فریز تخمک داشتم. چهارشنبه رفتم انجام دادم. عزیزم. مرسی از محبتت. فقط ف ...

والا راستشو بخوایی حالم گرفته.....

هر کاری میکردم نمیتونستم بیام تو تاپیک برا ثمین جون خیلی دلم گرفت.....

@samin11      ثمین خیلی ناراحتم... اصلا حرفی انگار نیست که بزنم. ...

نه عزیزم این اولین بار بود با این دکتر

وای الان پیامای ثمین رو فقط دیدم توی رپلای ها😞 باورم نمیشههه

خدای مننن اصن حرفی ندارم بگم😔 ثمین جان این مدت کم که اینجا شناختمت چقد اراده تو دوس داشتم دلت قرص دختر که کم نیاوردی و قوی ادامه دادی شک ندارم بخدا شک ندارم خدا عاشقته یه روزی یجایی حسابی جبران میکنه تمام سختیهاتو بخدا اون روز دور نیست

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
الهي برات بميرم ثمين جون عزيزم دكترتو عوض كن اميد به خدا

خدانکنه خواهری مشکل منم نه دکترم