2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا نه ،چون همسرم آزمایش اسپرم جهاد داد افتضاح بود ارجاع دادن به ارولوژیست،واسه ۳ ماه قرص داده ۲ ما ...

انشالله ک هیچوقت نتونی بری تو سیکل و خودت طبیعی باردار شی خیییییلی زود قبل از دوماه.ولی اگه هم نشد با امید ب خدا پیش برو انشالله ک هممون جواب زحمتا و سختیامونو بگیریم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

گلم من پیش رزاقی نوبت دارم نوبتمو میدم ب شما 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

ثمين عزيزم 

خيلى خيلى ناراحت شدم

چقدر قوى بودى و هستى افرين 

و هنوز دنبال درمانت هستى 

من برات از امروز دعا مى كنم 

كه انشالله به زودى مامان شى🙏❤️🌟

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

سلام عزیزم امروزگفتم بیام وخبرخوبی ازت بگیرم خیلی ناراحتم خیلی گریم گرفته فقط وفقط برات دعامیکنم خدابه حق طفل شیرخواره امام حسین ب حق دل شکسته رباب به حق آبروی خانم فاطمه زهرا ب حق این ایام محرم ک داره میادمعجزشوبهت نشون بده وجوری دلت شادبشه ک همه غم هاوسختیاتوفراموش کنی وبه حکمت خداپی ببری هیچی دیگه نمیتونم بگم

اخى عزيزم گريه در امد چقدر كارت زيباست الهى هر چى از خدا مى خواى بهت بده عزيزم 🙏❤️👏

فقط دعا کن ک این ماه خدا معجزشو بهم بده گلم شما باردارین دعاتون مستجاب میشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزيزم من خيلي وقته اينجا سر نزدم ولي آخرين بار يادمه ميكرو كردي درسته چي شد نتيجش؟!

اره فریز دارم انتقالم دو ماه دیگه . ولی این ماه اقدام جدی کردم

دوستان ...یه سوال دارم ...

اونایی تجربه دارن بگن ممنون میشم ..

من سه تا سقط طبیعی تو 5هفته و سه تا میکرو ناموفق دلشتم.

دکتر رزاقی دکتر سقط و میکروهای ناموفق. هفته پیش .آزمایشاتم رو نگاه کرد گفت مشکلی نمیبینم.سونو هم کرد گفت نیاز به هیسترو نمیبینم...

مال همسرم دید که ابن سینا داده بود دی اف آی خوب بود...تحرکش کم بود و مورفولوژی 3بود چون تعدادش زیاد بود جنتی گفت نرماله واسه طبیعی تعداد زیادش مورفولوژی کمش رو جبران میکنه ...

رزاقی هم همینو گفت ..گفت همسرت خوبه و طبیعی میشه ...

سوالم اینه اگه مشکلی نیست پس چرا میکرو سه بار منفی شده سه تا سقط طبیعی داشتم تو 5هفته...

الان من نمیدونم چیکار کنم .......

نظر شما چیه ...

میخوام 2تا جنین دارم برم انتقال بدم این سری عادت بشم شهریور ...آیا برم ...

اصلا موندم ...تکلیفم مشخص نیست...

پیش رزاقی هم ویزیت شدم ...

نظر بدین شاید یه کمکی شد بهم ...

تو رو خدا اگه چیزی میدونید راهنمایی کنید ...لطفا❤

آره عزیزم 3 ماهه پیش ای وی اف کردم که یه جنین بیشتر نبود و منفی رفتم مکمل خوردم و قرار بود مهر دوب ...

خدارو شکر عزیزم.انشاالله به سلامتی بغلش بگیری. شیاف بزار حتما

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام آزمایش دادم امروز شد ۱۱۱ کم نیست بچه ها؟؟

مبارک باشه عزیزم الهی دردونتو صحیح و سالم بغل بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....