2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048309 بازدید | 684650 پست
گلم من باید دوازدهم سیکل بعدیم برم سونو ک ب سیکل بعدترش دارو بگیرم . من این ماه هم اقدام ب بارداری د ...

انشالله ک خیره عزیزم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

عزیز دلم انشالله ک همه چیز خوب بشه برات باریکلا ب روحیت عشششششقم بخدا عشقی ثمین جون بخدا دلم برات خون شد ولی تو ثمینی، میدونی که؟؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام مبارکه عزیزم.شما طبیعی باردلر شدین مگه؟؟

عزیزم بهت تبریک میگم انشالله ک همه چی برات ب نحو احسن پیش بره

الهي قوربونه همتون برم 😭😭😭 نميدونم بايد چي بگم انقدر دوستان صحبته مثبت كاذب ميكردن گفتم نه كه تو ...

خواهری مبارکت باشه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام آناجون  اصلا دوست نداشتم جو تاپیکمونو با این خبر نحس بهم بریزم ولی واجب دونستم بهتون اطلا ...

ثمين جونم بعد از شنيدن اين خبر اگه بهت بگم غمي به اندازه يه كوه رو دلمه اغراق نكردم

حتي همسرم وقتي اومد خونه سلام نكرده ازم پرسيد چته امروز چرا اين جوريي نتونستم خودمو نگه دارم زدم زير گريه

خيلي ناراحت شدم برات خواهرم

ولي الان كه گفتي بازم ادامه ميدي خوشحالم كردي عزيزم

من ميدونم و مطمنم تو سربلند مياي بيرون از اينهمه ازمون سخت

تو نماد مقاومت و ايستادگي هستي براي اين گروه

موفق باشي و مؤيد 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

عزیزدلم امیدوارم زودتر دلت آروم بشه و بتونی برای انتقال بعدیت آماده بشی

ما خیلی قوی هستیم خیلی این به خودمون ثابت شده 

برای خواسته مون تلاش میکنیم خیره انشالله

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
چشم گلم حتما میگم برام بنویسه منم هر بار ک میره بالا کابرگولین میخورم ک باز یرمیگرده بعد از یمدت. ال ...

فعلا نه ،چون همسرم آزمایش اسپرم جهاد داد افتضاح بود ارجاع دادن به ارولوژیست،واسه ۳ ماه قرص داده ۲ ماه قرصش مونده تا بعد از اون ببینیم قسمت میشه واسه میکرو بیام

باور میکنی از سال ۹۳ تا حالا دنبال کار میکرو هستم ولی حتی یک بارم دارو نگرفتم هر سری واسه میکرو رفتم یا آز هورمونیم خراب بوده یا کیست داشتم یا آزمایش شوهرم خراب شده آرزو دارم واسه یک بارم شده برم توی سیکله میکرو

وای عزیز دلم خدا بهت صبر بده...

الهی که یه روز بیای و خبر مامان شدنت رو بدی ..آمین.

ان شالله خیلی زود به ارامش برسی دوستم 

@samin11     

ثمین خیلی ناراحتم... اصلا حرفی انگار نیست که بزنم.

چندپست بالاتر گفتم .میخام که خدا خودش هواتوداشته باشه.

۱۴بار با همین دکترت بودی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مبارکه عزیزم.شما طبیعی باردلر شدین مگه؟؟

آره عزیزم

3 ماهه پیش ای وی اف کردم که یه جنین بیشتر نبود و منفی

رفتم مکمل خوردم و قرار بود مهر دوباره برم ای وی اف که امروز مثبت شد

همسرم هم تو آزمایشگاه همون مرکز ناباروری همه چیش افتضاح بود و بهم میگفتن طبیعی که امکان نداره .......خلاصه خدا دلش رحم اومد خودش پادرمیونی کرد

حالا امروز که زنگ زدم بهشون اطلاع بدم گفتن زود جشن نگیر 

جشن و بعد ساک حاملگی و صدایه قلب جنین میگیرن 

ولی انقدر این مدت اونجا حرفهای منفی میشنیدم اصلا دلم نمیخواد شادیمو با حرفاشون خراب کنم

و ز خدا میخوام به حرفم گوش کنه و تمام دوستانه مجازیمو مثل خودم خوشحال کنه

این ماه کلی با خدا حرف زدم مثله مادر و دختر کلی هم گله کردم از دستش دلخور بودم 

ولی حرفهامو با جونو دل شنید 

امید که همیشه هست خواهری انشالله بار پونزدهم

عزززیززم.... با تمام وجود آرزو میکنم خدا دلتو شاد کنه. تو یه گوهر ارزشمند امیدی عزیزم‌. هیچکس نمیتونه تورو دلداری بده. کاش همه پیشت بودیم و محکم بغلت میکردیم. ❤

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
آره عزیزم 3 ماهه پیش ای وی اف کردم که یه جنین بیشتر نبود و منفی رفتم مکمل خوردم و قرار بود مهر دوب ...

ان شالله ک تا آخرش خوب پیش بره . برا منم دعا کن ک این ماه منم حامله شم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود