2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
عزیزم خواهشا میگین بعد شروع چیکارا کرد دکتر چه قرصایی داد و روز چندم انتقال دادی؟اخه میترسم بیفته تع ...

عزیزم من انتقال جنین ندارم. من برای فریز تخمک رفتم. روز سوم پریود سونوگرافی کرد. بعد هم کلی آمپول داد(1 عدد دیفرلین+ 42 عدد منوپیور) تا روز پانزدهم 4-5 بار رفتم برای سونوگرافی که ببینه سایز فولیکول ها چقدر شده برای فریز تخمک. بالاخره روز هفدهم پریود وقت گذاشت برای فریز تخمک. اول آزمایش خون گرفتن بعد بیهوشی و فریز تخمک. بعدش هم درررررررد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خواهشا میگین بعد شروع چیکارا کرد دکتر چه قرصایی داد و روز چندم انتقال دادی؟اخه میترسم بیفته تع ...

من فقط فریز تخمک داشتم. ولی گویا بعد از فریز تخمک 4-5 روز بعدش جنین رو انتقال می دن ایشالا. البته اگر بدنت آماده باشه. 

خوب عزیزم بعضا تحت هورمونتراپی ضخامت زیادی بالا میره و بالا باشه پیره و برا لانه گزینی مناسب نیست... ...

امروزتموم میشه شیافم اماقرصم 4دونه بیشترنمونده به جنینام فریزشدن نمیدونم بعدازداروهام بایدتکراربشن یانه 

آناجون به نظرت کی انتقالم مشخص میشه دیگه صبرمون تموم شده ممنونم

سلام انا جون من دیروز گفتم یه مقدار عفونت دارم الان زنگ زدم مرکز گفتن پماد کلوتریمازول استفاده کن با ...

پماد وارد رحم نمیشه عفونت داخل واژن هست پماد هم داخل واژن میزنی نگران نباش 

خدایا شکرت😙
انا جان دکترطرازی اینبارهشتا ستروتایدبهم داد سری قبل خیلی کمترفکرکنم چهارتا بهم داده بود اخه ایندفه ...

عزیزم ستروتاید از کجا گرفتی من امروز هرجا رفتم نداشت؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام انا جون من دیروز گفتم یه مقدار عفونت دارم الان زنگ زدم مرکز گفتن پماد کلوتریمازول استفاده کن با ...

عزیزم نترس اصلا من از روز اول انتقال پماد داشتم چون شدیدا سوزش داشتم و واژنم ملتهب و قرمز شده بود و شکر خدا مامان شدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فقط حواست باشه نصف بیشتر اپلیکارتور رو داخل نکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فقط فریز تخمک داشتم. ولی گویا بعد از فریز تخمک 4-5 روز بعدش جنین رو انتقال می دن ایشالا. البته اگ ...

عزیزم فریز تخمک یا جنین؟

امروزتموم میشه شیافم اماقرصم 4دونه بیشترنمونده به جنینام فریزشدن نمیدونم بعدازداروهام بایدتکراربشن ی ...

عزیزم معمولا داروهای هورمونیت اگه انتقال نباشه قطع میشه و دو سه پریود بعد انتقالت شروع میشه....

پرویه درمان بخوره تو سرشون..... نمیگن این پروسه درمان با روح و روانمون چه میکنه؟

آنا جون ،این پروسه درمان نیست پروسه ی چاپیدن ملتو خالی کردن جیبشونه 😡

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
به نظر میاد که این نسخه خط دکتر زرنانی باشه که با مهر دکتر صالحپور می ده. اگه اینجوری باشه که الزام ...

بله عزیزم نسخه دکتر زرنانی هست نمیدونم چرا مهر پزشک دیگه ای رو زد

برام سوال بود. و. بله درست میفرمایید گفت فقط کاج برم

ممنونم از راهنماییتون. عزیزم

بخاطر این پرسیدم کی حاضر میشه که اگر بشه قبلش آمپول دیفرلین رو بزنم که آماده سیکل باشم بنظرتون کار درستیه؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس